Görüşlerinize ihtiyaç duyuyorum
Reklamlar
-
Öncelikle merhabalar, sizlere bir konu danışacağım abilerim ablalarım. 20 Yaşında bir üniversite öğrencisiyim Sakaryalıyım. 2 3 yıldır bitmeyen bir motor tutkum var ama nasıl desem daha tadılamamış bir tutku benimkisi, aile nedeniyle motor alamıyorum bilirsiniz duyulan görülen bilinen motor kazaları nedeniyle motora bir önyargı var Türkiye' de kullanılamaz bir araç olarak görülüyor çoğu kişi tarafından. Ama ben yinede yılmadım daha once motor cok kullandım racing tarzı toplasam 3 4 saat kullanmışımdır ama dengemin iyi oluşuna güvenerek kullandım her motoru ve bir sorun yasamadım ama daha sonrası ıcın tabii ki birşey diyemem kader kısmet, Allah kımseye kaza göstermesin, uzatmadan konuma geliyorum. Turizm okuyorum yaz ayları antalya alanya tarafında çalışıyorum, düşündüm ailemin almaya niyeti yok dedim kendim kazanıp kendim alıyım ve karar verdım bu yaz calısıp 2. el Yamaha Yzf R125 alacağım ben bu motoru cok beğeniyorum diğer 125cc motorları cok arastırdım ama görünüşü duruşu beni benden alıyor hız gibi bir isteğimde yok ama tabii o gazı açınca insanın kapatası gelmiyor benden iyi bilirsiniz 6.500 7.000 den başlayan bir motor 2.elleri , buraya kadar tamam sorun yok ama ben bu parayı Antalyada elime alacagım motoru baska sehırden alacagım belli baslı sitelerden bakıp , buradan sonrası kafamı karıştırıyor cunku daha once hıc böyle bır ıs yapmadım 2. el motor araba alıp satmadım , tabi dahaa ehliyet alıcam motor almama yakın , araba ehliyetim var 2 yıldır ama malesef motor yok , bana bu konuda 2. el motor alma konusunda neler onerırsınız , motoru mesela izmirden beğendim oraya gidip motorun ustume alınımını nasıl gerceklestireceğim onu nasıl Sakaryaya getireceğim gibi gibi sorular var kafamda , yardımcı olursanız seviniirim , Saygılar Sevgiler ...
Reklamlar
-
Başka şehirden motor almak istiyorsan ya ehliyetini aldıktan sonra üstüne atlayıp getireceksin (önermiyorum daha yeniymişsin) ya da nakliyeci bulacaksın bir tane hesaplı.
-
Otobüslerin bagajına koyabilir miyim ek bir ücret ödesem ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)