Sattığım ilk motorumu buldum (Pert olmuş ama)
Reklamlar
-
Aklıma geldi 2011 yılında aldığım ilk motorum olan CBR250nin plakasını aratınca kaza haberini buldum ve videosu da var
2 yıl 18.000 km binip 2013 yılında satmıştım motorumu 2014 yılında kaza yapmışlar. 2 genç varmış üzerinde 2 sininde de ekipman yok gibi. Çok feci bir kaza olmuş arkadaşların durumu ne bilmiyorum ama motoru bırak araba bile perte çıkmış gibi. Hem arkadaşlara hem de motora üzüldüm akşam akşam.
Videonun son 20 saniyesinde motor gözüküyor.
Reklamlar
-
^^Mehmet mekanın cennet olsun Allah ailene ve seni seven herkese sabır versin inşallah ((( ^^ yazıyor video daki y yorumda
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
^^Mehmet mekanın cennet olsun Allah ailene ve seni seven herkese sabır versin inşallah ((( ^^ yazıyor video daki y yorumda
Dikkat etmemişim yorumlara. Allah rahmet eylesin diyecek başka bir şey yok malesef.
-
Allah rahmet eylesin arabanın durumu görünce motosikletin üzerindekileri düşünemiyorum bile, çok hızlılardı galiba
-
Vay be değişik bi his olmalı senin için. Sattığın kişimi kaza yapmış yoksa oda başkasınamı satmış?
-
avici adlı üyeden alıntı
Vay be değişik bi his olmalı senin için. Sattığın kişimi kaza yapmış yoksa oda başkasınamı satmış?
Benim sattığım arkadaşın ismi farklı idi. Ama insan düşünüyor tabi biraz daha binseydim motora ya da erken satsaydım bu arkadaşın eline geçer miydi geçmez miydi diye.
-
iguven adlı üyeden alıntı
Benim sattığım arkadaşın ismi farklı idi. Ama insan düşünüyor tabi biraz daha binseydim motora ya da erken satsaydım bu arkadaşın eline geçer miydi geçmez miydi diye.
işte bu konuya müdahile edemezsin böyle düşünme bence, kendini zora sokarsın :/
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
-
ekipman olsa sonuç ne olurdu çok merak ediyorum.
-
Kim suçluydu acaba. Onu bir öğrensek iki kelam edeceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)