Elektroşok cihazı (yollarda korunma)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Şarj cihazı için voltaj 4.8
Kullandığınızda etki eden ise 9000kv.
Ek olarak 6-8 saat arası şarja koyun diyor kullanmadan önce.
-
bunu köpeklerin üzerinde kullanmayacaksınız değil mi?
iyi ihtimal, köpek daha çok korkup size sağlam saldırır, kötü ihtimal kendinizi çarpabilirsiniz veya köpek ölebilir.
bu tarz aletler hayvanlar üzerinde değil insanlar üzerinde kullanmak için geliştirilmiştir.
ki o bile tehlikeli herifte kalp vs varsa ritmi bozup öldürebilirsiniz ama siz yine de insan hedeflerin dışında kullanmayın.
-
Ben spor yaparken Kopekler icin "dazer 2" bulunduruyordum yanimda. 2coban kopegini aksi istikamete gonderebilecek turde insan kulagihin duyamiyacagi ama kopekleri rahatsiz eden bir sesle uzaklastiriyor hayvanlari. Kopekler uzerinde Bi zararida yok anlik bisey.
-
Catirdi sesini duyan kopek kaciyormus yalniz fenerli vb li olanlari tavsiye etmiyorlar guclu degilmisler direk elektrosok cihazi alin iyi bir marka olsun diyorlar
-
braveguy adlı üyeden alıntı
bunu köpeklerin üzerinde kullanmayacaksınız değil mi?
iyi ihtimal, köpek daha çok korkup size sağlam saldırır, kötü ihtimal kendinizi çarpabilirsiniz veya köpek ölebilir.
bu tarz aletler hayvanlar üzerinde değil insanlar üzerinde kullanmak için geliştirilmiştir.
ki o bile tehlikeli herifte kalp vs varsa ritmi bozup öldürebilirsiniz ama siz yine de insan hedeflerin dışında kullanmayın.
Tabikide hayvanlara temas etmicek ve yollarda gasp gibi kendimizi korıyabiliceğimiz durumlarda çantada bulunsun diye aldık sonuçta adam saldırmaya gelirken adam çicek uzatıcak halimiz yok allah göstermesin ama kötü durumlarda kendimizi korumak amaçlı aldık
-
Elektro şok olayını bilmiyorum ama sesi insanlar üzerinde baya etkili
https://www.youtube.com/watch?v=0Y3uLaJLZCE
-
marka-model tavsiye edebilecek biri varsa ben de almayı düşünüyorum..
-
-
schumacher__ adlı üyeden alıntı
marka-model tavsiye edebilecek biri varsa ben de almayı düşünüyorum..
Kutuda markası yazıyo normal ısığı falanda var bi arastırın isterseniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
awesomee adlı üyeden alıntı
CIZZZTTTTTT adam pat gitmesin sonra
kaş yapim derken göz çıkartmayalım
o deil de biber gazı da var ama adam saldırırken cantadan onu nasıl çıkartcam ben bunu dusunuyorum,
elektroşokta, yolda gidioruz adam yaklaştı zaten genelde maksat cantayı almak olur, buda cantada, nasıl çıkartcaz :(
savunma sporlarına baslıorum kesin çözüm ben diim size
Kendimizce korunma çabaları allah kimseye göstermesin )
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Catirdi sesini duyan kopek kaciyormus yalniz fenerli vb li olanlari tavsiye etmiyorlar guclu degilmisler direk elektrosok cihazi alin iyi bir marka olsun diyorlar
Benim kullandigim eger kopek sagar degilse her sekilde uzaklastiriyor. Yalniz amerikan veya kanada yapimi olmali. Bendeki amerikan. Dazer 2 diye aratin nette, ama alirken iyi arastirmak gerek cin mali kopyasi vs de denk gelebilir.
9 voltluk kare pille calisiyor sadece bir dugme ve dugmeye basinca calistigini belli eden minik bir isigi var. Insanlar duyamiyor sesi.
-
Bunu saldırgan bir köpeğe kullanacak kadar yaklaşsan zaten ısıracağı yoksa bile ısırır ama sesinden kesin korkar. Bizim arkadaşta var bir tane, çaktığında ben bile korkuyorum.
-
chevy64 adlı üyeden alıntı
Benim kullandigim eger kopek sagar degilse her sekilde uzaklastiriyor. Yalniz amerikan veya kanada yapimi olmali. Bendeki amerikan. Dazer 2 diye aratin nette, ama alirken iyi arastirmak gerek cin mali kopyasi vs de denk gelebilir.
9 voltluk kare pille calisiyor sadece bir dugme ve dugmeye basinca calistigini belli eden minik bir isigi var. Insanlar duyamiyor sesi.
Bende dazer var ama 2 mi bir mi hatirlamiyorum feneri var gri renkte yassi bir cihaz kopegin yanina gidiyorum basiyorum kafasini donup bakmiyor hatta birinin yanina gittim bastim soyle bir bakti kaldirdi ayagini agaca isedi... gulduk mesane calistiriyor bu demekki diye
-
Köpeğe karşı en etkili çözüm biber gazıdır. "OC" olanlar doğal biberden üretilmiştir canlıda kalıcı hasar bırakmaz. 2 defa köpekte kullandım. Çok etkili. Tavsiye ederim. Yanlız kuvvetli rüzgara dikkat etmek gerekli. Rüzgarı arkanıza alın.
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Bende dazer var ama 2 mi bir mi hatirlamiyorum feneri var gri renkte yassi bir cihaz kopegin yanina gidiyorum basiyorum kafasini donup bakmiyor hatta birinin yanina gittim bastim soyle bir bakti kaldirdi ayagini agaca isedi...
gulduk mesane calistiriyor bu demekki diye
Hocam valla bende kullandim,memnun kalip kiz arkadasimada almistim hatta. belki herseyde oldugu gibi bununda sahteleri turedi
-
okan kömür adlı üyeden alıntı
Tabikide hayvanlara temas etmicek ve yollarda gasp gibi kendimizi korıyabiliceğimiz durumlarda çantada bulunsun diye aldık sonuçta adam saldırmaya gelirken adam çicek uzatıcak halimiz yok allah göstermesin ama kötü durumlarda kendimizi korumak amaçlı aldık
gaspçı geberse de olur ben köpekleri düşünüyorum. köpek için dazer 2 hem zararsız hem de iyi bir çözüm.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Köpeğe karşı en etkili çözüm biber gazıdır. "OC" olanlar doğal biberden üretilmiştir canlıda kalıcı hasar bırakmaz. 2 defa köpekte kullandım. Çok etkili. Tavsiye ederim. Yanlız kuvvetli rüzgara dikkat etmek gerekli. Rüzgarı arkanıza alın.
Köpeğin felan canını yakmaya gerek yok bununda sesinden korkarlar diye taşınabilir yoksa hiç bir canlının canını acıtmaya gerek yok.
-
awesomee adlı üyeden alıntı
CIZZZTTTTTT adam pat gitmesin sonra
kaş yapim derken göz çıkartmayalım
o deil de biber gazı da var ama adam saldırırken cantadan onu nasıl çıkartcam ben bunu dusunuyorum,
elektroşokta, yolda gidioruz adam yaklaştı zaten genelde maksat cantayı almak olur, buda cantada, nasıl çıkartcaz :(
savunma sporlarına baslıorum kesin çözüm ben diim size
cebine koyarsan 2 sn de çıkartırsın denenmiştir
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
cebine koyarsan 2 sn de çıkartırsın denenmiştir
şimdi deneme bölümünü merak ettim
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Bende diyorum adam profil resmini benim gibi zırt pırt değiştiriyor herhalde derken konuyu okumama rağmen ikiz profili olduğunu sonradan anladım Bence şok cihazı biraz abartı olmuş.Arkadaşın dediği bende dazer 2 ler iyi diye duydum.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)