Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Elektroşok cihazı (yollarda korunma)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial drift 125
    Herkese merhabalar malum uzun yol aksiyon arama isteklerimizin dur durak bilmemesi ve motorcuların yollarda atlattıkları tehlikeler üzerine ikizimle birlikte şok cihazı almayı düşünüyorduk özelliklede tenha yollarda köpek kovalamalarında bir kaç kişi uzaktan sesisnden korkuyorlar felan diyorlardı neyse fazla uzatmadan bugun aşşağıda resimleri olan şok cihazından almış bulmuş bulunmaktayım bunu bilen eden varmıdır allah korusun böyle şeyler tehlikelidir sonuçta bilgisi olan varsa bilgilendirirse iyi olur şimdiden teşşekür ederim.(Birde ingilizce çeviriden çevirmeye çalıştım ama pek bir bilgi elde edemedim aşşağıdaki kullanım belgesinden kaç volt attğını felan ingilizceden anlayan biri söylerse sevinirim)

espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Şarj cihazı için voltaj 4.8
    Kullandığınızda etki eden ise 9000kv.
    Ek olarak 6-8 saat arası şarja koyun diyor kullanmadan önce.
    Bobbers20 bunu beğendi.

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    bunu köpeklerin üzerinde kullanmayacaksınız değil mi?
    iyi ihtimal, köpek daha çok korkup size sağlam saldırır, kötü ihtimal kendinizi çarpabilirsiniz veya köpek ölebilir.
    bu tarz aletler hayvanlar üzerinde değil insanlar üzerinde kullanmak için geliştirilmiştir.
    ki o bile tehlikeli herifte kalp vs varsa ritmi bozup öldürebilirsiniz ama siz yine de insan hedeflerin dışında kullanmayın.

chevy64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    04 monster 620
    Ben spor yaparken Kopekler icin "dazer 2" bulunduruyordum yanimda. 2coban kopegini aksi istikamete gonderebilecek turde insan kulagihin duyamiyacagi ama kopekleri rahatsiz eden bir sesle uzaklastiriyor hayvanlari. Kopekler uzerinde Bi zararida yok anlik bisey.
    planet58 bunu beğendi.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Catirdi sesini duyan kopek kaciyormus yalniz fenerli vb li olanlari tavsiye etmiyorlar guclu degilmisler direk elektrosok cihazi alin iyi bir marka olsun diyorlar
    karacabeg bunu beğendi.

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Alıntı braveguy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu köpeklerin üzerinde kullanmayacaksınız değil mi?
    iyi ihtimal, köpek daha çok korkup size sağlam saldırır, kötü ihtimal kendinizi çarpabilirsiniz veya köpek ölebilir.
    bu tarz aletler hayvanlar üzerinde değil insanlar üzerinde kullanmak için geliştirilmiştir.
    ki o bile tehlikeli herifte kalp vs varsa ritmi bozup öldürebilirsiniz ama siz yine de insan hedeflerin dışında kullanmayın.
    Tabikide hayvanlara temas etmicek ve yollarda gasp gibi kendimizi korıyabiliceğimiz durumlarda çantada bulunsun diye aldık sonuçta adam saldırmaya gelirken adam çicek uzatıcak halimiz yok allah göstermesin ama kötü durumlarda kendimizi korumak amaçlı aldık

Elektro şok olayını bilmiyorum ama sesi insanlar üzerinde baya etkili

https://www.youtube.com/watch?v=0Y3uLaJLZCE
    Bobbers20 bunu beğendi.

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    marka-model tavsiye edebilecek biri varsa ben de almayı düşünüyorum..

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    CIZZZTTTTTT adam pat gitmesin sonra kaş yapim derken göz çıkartmayalım
    o deil de biber gazı da var ama adam saldırırken cantadan onu nasıl çıkartcam ben bunu dusunuyorum,
    elektroşokta, yolda gidioruz adam yaklaştı zaten genelde maksat cantayı almak olur, buda cantada, nasıl çıkartcaz :(
    savunma sporlarına baslıorum kesin çözüm ben diim size

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Alıntı schumacher__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    marka-model tavsiye edebilecek biri varsa ben de almayı düşünüyorum..
    Kutuda markası yazıyo normal ısığı falanda var bi arastırın isterseniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o deil de biber gazı da var ama adam saldırırken cantadan onu nasıl çıkartcam ben bunu dusunuyorum,
    elektroşokta, yolda gidioruz adam yaklaştı zaten genelde maksat cantayı almak olur, buda cantada, nasıl çıkartcaz :(

Kendimizce korunma çabaları allah kimseye göstermesin )

Motosikleti
    04 monster 620
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Catirdi sesini duyan kopek kaciyormus yalniz fenerli vb li olanlari tavsiye etmiyorlar guclu degilmisler direk elektrosok cihazi alin iyi bir marka olsun diyorlar
    Benim kullandigim eger kopek sagar degilse her sekilde uzaklastiriyor. Yalniz amerikan veya kanada yapimi olmali. Bendeki amerikan. Dazer 2 diye aratin nette, ama alirken iyi arastirmak gerek cin mali kopyasi vs de denk gelebilir.

9 voltluk kare pille calisiyor sadece bir dugme ve dugmeye basinca calistigini belli eden minik bir isigi var. Insanlar duyamiyor sesi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bunu saldırgan bir köpeğe kullanacak kadar yaklaşsan zaten ısıracağı yoksa bile ısırır ama sesinden kesin korkar. Bizim arkadaşta var bir tane, çaktığında ben bile korkuyorum.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı chevy64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim kullandigim eger kopek sagar degilse her sekilde uzaklastiriyor. Yalniz amerikan veya kanada yapimi olmali. Bendeki amerikan. Dazer 2 diye aratin nette, ama alirken iyi arastirmak gerek cin mali kopyasi vs de denk gelebilir.

9 voltluk kare pille calisiyor sadece bir dugme ve dugmeye basinca calistigini belli eden minik bir isigi var. Insanlar duyamiyor sesi.
    Bende dazer var ama 2 mi bir mi hatirlamiyorum feneri var gri renkte yassi bir cihaz kopegin yanina gidiyorum basiyorum kafasini donup bakmiyor hatta birinin yanina gittim bastim soyle bir bakti kaldirdi ayagini agaca isedi... gulduk mesane calistiriyor bu demekki diye

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Köpeğe karşı en etkili çözüm biber gazıdır. "OC" olanlar doğal biberden üretilmiştir canlıda kalıcı hasar bırakmaz. 2 defa köpekte kullandım. Çok etkili. Tavsiye ederim. Yanlız kuvvetli rüzgara dikkat etmek gerekli. Rüzgarı arkanıza alın.

Motosikleti
    04 monster 620
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende dazer var ama 2 mi bir mi hatirlamiyorum feneri var gri renkte yassi bir cihaz kopegin yanina gidiyorum basiyorum kafasini donup bakmiyor hatta birinin yanina gittim bastim soyle bir bakti kaldirdi ayagini agaca isedi... gulduk mesane calistiriyor bu demekki diye
    Hocam valla bende kullandim,memnun kalip kiz arkadasimada almistim hatta. belki herseyde oldugu gibi bununda sahteleri turedi

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    Alıntı okan kömür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabikide hayvanlara temas etmicek ve yollarda gasp gibi kendimizi korıyabiliceğimiz durumlarda çantada bulunsun diye aldık sonuçta adam saldırmaya gelirken adam çicek uzatıcak halimiz yok allah göstermesin ama kötü durumlarda kendimizi korumak amaçlı aldık
    gaspçı geberse de olur ben köpekleri düşünüyorum. köpek için dazer 2 hem zararsız hem de iyi bir çözüm.

Motosikleti
    mondial drift 125
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köpeğe karşı en etkili çözüm biber gazıdır. "OC" olanlar doğal biberden üretilmiştir canlıda kalıcı hasar bırakmaz. 2 defa köpekte kullandım. Çok etkili. Tavsiye ederim. Yanlız kuvvetli rüzgara dikkat etmek gerekli. Rüzgarı arkanıza alın.
    Köpeğin felan canını yakmaya gerek yok bununda sesinden korkarlar diye taşınabilir yoksa hiç bir canlının canını acıtmaya gerek yok.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cebine koyarsan 2 sn de çıkartırsın denenmiştir

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cebine koyarsan 2 sn de çıkartırsın denenmiştir
    şimdi deneme bölümünü merak ettim
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Bende diyorum adam profil resmini benim gibi zırt pırt değiştiriyor herhalde derken konuyu okumama rağmen ikiz profili olduğunu sonradan anladım Bence şok cihazı biraz abartı olmuş.Arkadaşın dediği bende dazer 2 ler iyi diye duydum.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)