Arkadaşlar merhaba, 9 bin liraya 2000 binde bir ktm rc200 alma durumu var ikinci motor olarak. Ktmlerin yedek parça fiyatları ne alemde? Servis ücretleri ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, 9 bin liraya 2000 binde bir ktm rc200 alma durumu var ikinci motor olarak. Ktmlerin yedek parça fiyatları ne alemde? Servis ücretleri ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba.
Duke 200 kullaniyorum. KTM de parca sanildigi gibi pahali degil. Kawasakiden cok daha ucuz. Yamaha ve suzukiden de cogu parcasi ucuz. (Inazuma ve r25 ile kiyasla)
1000 bakiminda 120 tl odedim. Zaten 80 tl yag parasiydi. 40 tl de yag filtresi ve iscilik aldilar.
Yalniz piyasasi olusmadigi icin 2. Eli zayiftir. Ben sirf satma ihtimalim oldugu icin duke aldim. Uzun sure kullanacaksan guzel bir motor.
Ktm den çok çeken biri olarak öyle abartılan bişi yok 7000km bakımı 320 lıra tuttu yağ yag fıltresı hava fıltresı degıstı servis olarak gayet iyiler yardımcı oluyorlar yanı daha parca fıyatlarını bılmıyorum ama pahalı olmadıgını soyluyolardı ben araştırırken bi ducati değil pahalılıkta ama bı honda kadarda ucuz degıl
Türkiye'de daha oturmadı ktm servisleri, ben de duke almayı düşündüm araştırdım parça sıkıntısı çekersin dendi. Ancak çok kaza belaya karışan biri değilsen çok düşünme derim.
Piyasa fiyatının 2000-2500 TL altında kaçırmayın derim, RC200 pişman etmez.
Bence de sikintisi yoksa o firsata kacirmayin derim. Servislik cok is yok zaten butun parcalari ulasilabilir bolgelerde hepsini kendiniz degistirebilirsiniz.
Bence Pulsar'dan bir farkı yoktur ve Pulsar daha ucuz. Ayrıca servis ve garanti konusu tartışmasız daha iyi Bajaj'da.
ben arastırma ve sürücülerinle defalarca fikir aldım eksi birşey soylemediler ktm hakkında
valla yıllarca ktm kullandım. ne bir parçasında sorun yaşadım nede servisinde. istanbulda yaşıyorsanız hiç bir şekilde servis sorunu yaşamazsınız ama malesef diğer şehirlerde çok gelişmiş değil. izmir - antalya - ankara hariç.
ayrıca servisi - yedek parçası pahalı olan bir markada deği kendisi. yıllardır herkes pahalı diye biliyor. yok öyle birşey. 7000 bakımına 320 tl verdim diye bir bilgi vermiş arkadaşımız. doğrudur ve normal bir fiyat. bende tenereyi 10 bine soktum daha yeni 400 tl ödedim. Yani aslında kısaca baktığınızda normal olan bir servis ücreti mevcut. fakat ktm nin orjinal aksesuarları doludur onlar normal aksesuarlara göre biraz pahalıdır ama bunlar aksesuar olduğu için tamamen keyfe keder şeyler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
pulsar ile ktm yi kıyaslamak değişikmiş...
Ktmde expertise yaptirdigin halde depo delik cikiyor bir de. Depoya iyi baksinlar. Basima gelen gelmesin basiniza. O sabri midir nedir iyi baksinlar para veriyorsunuz
yanlis hatirlamiyosam 12.750 ye sifir 125lik rc alan arkadas kerizdi? ABS yaninda verdikleri kask ve montu da hesaba katarsak ayni hesaba geliyor )
Şuan fatura elimde yanlısmı hatırlıyorum dıye baktım bujıde değişmiş toplamda 363 lira tutmus biz enayiyiz boşverin pulsar gibi bmw nazarında motor varken bunlara boş para verıyoruz
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Ktm ile pulsar arasinda sanildigi kadar buyuk bir fark yok duke 200 icin tabi. Abartmayi severiz biz, hele motor bizimse tamam.
ktm pulsardan daha iyi, daha performanslidir ama bir tik... oyle aman aman 3 gomlek fark var durumu yok, ama 1 tik var...
Ktm nin her motoru alinir, uyguna bulmussan kacirma derim. Sekli bile yeter. ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)