arkadaşlar bazen vites atınca geçmiyor geçsede 2 sanıye durup eskı vıtesıne gerı donuyor ve dıyelım 8000 rpm de sureklı gıdersek tak tak tak bişi vuruyor gıbı ses cıkıyor cozemedım yaglamamanın ne zararı olabılır
arkadaşlar bazen vites atınca geçmiyor geçsede 2 sanıye durup eskı vıtesıne gerı donuyor ve dıyelım 8000 rpm de sureklı gıdersek tak tak tak bişi vuruyor gıbı ses cıkıyor cozemedım yaglamamanın ne zararı olabılır
Sesin çıkması gevşek zincirdendir diye tahmin ediyorum.Vites geçmemesi ise olsa olsa motor yağından kaynaklıdır ( tahminimce ).
Bende caglar neden sorun yasamiyor diye bi afallamistim. Sukur yetistin. KTM konularini gorse yeminle motorunu alir, parasini iade eder
zinciri parmağınla yukarıdan aşağı doğru bastırdığında 2-3 cm lik bir oynama oluyorsa o gerginlik normaldir, daha fazla ise arka tekeri biraz daha geriye alman gerekli
Merhaba,
sorduğunuz sorunun yanıtı , yine forumdadır.
Bknz
Kolay gelsin
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
vitesleri atarken biraz daha sert çek ..çok yumuşak davranma yumuşak davranma vites koluna ;)
Benim Pulsar da yapıyo aynısını, neden acaba Duke 390 ile aynı fabrikada üretildiklerinden olabilir mi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)