2015 Yıl sonu kampanyaları bilgilendirme...
Reklamlar
-
Selamlar,
2015 in sonlarına yaklaştığımız şu günlerde motosiklet kampanyaları başladı.Bu konu üzerinden 2015 kampanyalarını paylaşalım.Yeni motosiklet alacak arkadaşlara yardımcı olur.
İlki benden olsun:
Honda 2015 yıl sonu kampanyasına başladı...
CBF 150 Satış fiyatı: 5850 TL Kampanyalı Fiyatı: 5300 TL
5000 TL ye bonus karta vade farksız 9 taksit yapıyorlar.
Bu arada önümüzdeki haftalarda diğer modellerde de kampanyanın başlayacağı bilgisi alınmıştır.
Reklamlar
-
CBR 250'de yaparlar mı acaba?
-
Hondanin cbf 150 ye yaptigi bu indirimi isabetli buldum.
Acaba fuarda yenisi mi geliyor diye de dusundurmuyor degil
-
CBR 250'de yaparlar mı acaba?
-
Dolar ın düşmesine de bağlı olarak birçok moedele daha indirim yapacaklarına dahil söylenti var.Ellerinde eski fiyattan aldıkları stokları bitirebilmeleri için birkaç hafta beklemekte yarar var.
-
Cbr 125 e yaparlar mı acaba
-
-
kawasaki h2r'da indirim yaparlar mı acaba?
-
cbr250 de 13.500 olacakmış
-
Arkadaşlar acele etmeyin.Hepsinde indirim olacak.Aralık ı bekleyin.Araba almak için de motor almak için en iyi ay aralıktır.Hangi firma olursa olsun mutlaka pazarlık yapın, sonuna kadar zorlayın.
-
Tam CBF'i satılığa çıkarmıştım, fiyat düştü. Bizdeki şansa bak
-
avici adlı üyeden alıntı
kawasaki h2r'da indirim yaparlar mı acaba?
Ahahahaha h2r bekleyen adam indirim mi bekliyo? Onlarda olmaz çünkü kawasaki euro ile sattığı için euro düştüğü zaman düşer onun fiyatı
-
İndirim var ama hiçbir bayide ne yazıkki motor yok . gelecek olanlarında fiati belli değil diyorlar. Yani indirim lafta.
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Nerden duydunuz?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Bende aralıkta almıştım motorumu.Havalardan dolayı doğru dürüst binememiştim.Bir de sıfır motor dışarda paso kar,yağmura maruz kalıyordu.Ciğerim solmuştu resmen Kapalı yeriniz yoksa almayın :D
-
ktm rc 250 duke 250 lerde bi değişişklik varmi ?
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Nerden duydunuz?
Şakasina yazdim ciddiye almayin ama gonlumden boyle gecti. Olursa iyi olur
-
Şimdi ikinci eldekiler düşünsün. Adam sıfırdan pahalıya satmanın bahanesini de bulmuş: "rodajı hazır yapılmış". Sanırsın atomu parçaladı.
-
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Şimdi ikinci eldekiler düşünsün. Adam sıfırdan pahalıya satmanın bahanesini de bulmuş: "rodajı hazır yapılmış". Sanırsın atomu parçaladı.
rodaj nasıl yapılır diye sorsan (son hızı 110 km olan motorda) 100 km yi geçmedim der en şaşırdığım konuda bu tiplerin daha adını düşünmeden söyleyemezken istedikleri parayı anında söyleyebilmeleri
-
musa143 adlı üyeden alıntı
Ahahahaha h2r bekleyen adam indirim mi bekliyo? Onlarda olmaz çünkü kawasaki euro ile sattığı için euro düştüğü zaman düşer onun fiyatı
Pırıl pırılsın musa.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)