Su soğtumalı motoru Hava soğutmalı yaptık
Reklamlar
-
18 Aralık 2017, 21:05
su soğutmalı motoru hava soğutmalı yapacağına , su soğutmalı motoru satıp hava soğutmalı almalıydın.
şimdi o işe yaptığın masraf + motorun değerinin yarısı kadar zararın var.
farklı motor takılmış motosikleti yarı fiyatına ancak satarsın. bir de masrafı ekle.
Reklamlar
-
18 Aralık 2017, 21:10
Bir harb öncesiinde, fikir, planlama, öngörü ve tatbikat vardir. Ancak karşindaki kuvvette
de senin izledigin yollarin aynisi vardir. Harbi kazandiran ise tüm bu yapilanlarin dişinda kalan inanç, irade ve istihbaratin devamliligi şartidir.
Bu durumda karşindaki kuvvet, doğa şartlari ve sürüş dinamigidir. Yeterince fikir alip, planlamani yapip, deneme yaptiysan, sürüş dinamiginde iradene sahipsen, limitleri biliyorsan vs...
Gayet güzel ve basarili bir calismadan dolayi takdirlerimi sunarim. Allah daha da gelişkin teknik imkan ve kabiliyeti senden esirgemesin.
Diğer bir açidan krenaj kaplamada hava kanali ve yönlendirme yaparsan çok sicak yaz aylarinda sogurma verimin artacaktir.
Çalişmalarinin ve başarinin devamini dilerim.
-
18 Aralık 2017, 21:35
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
herkes hava soğutmalıyı su soğutmaya çevirmeye uğraşırken sen tam tersini yapmışın,bence çok yanlış,,su soğutmalı motora istanbulda bin stop etmeden kars ta in hiç şişmez ama hava soğutmalıda 1 saat gitsen kenara çekip motoru dinlendirmen gerek yoksa şişer motoru kucağına alırsın,ki seninki birde hesapsız kitapsız çakma bişey olmuş bunla hiç randıman alamazssın benim görüşüm
Cbf150 ile durmaksızın 5-6 saatte 500 km yol gittim , defalarcada uzun yol yaptım ybr-cbf ile dediklerinin hiç biri olmadı.
-
18 Aralık 2017, 21:43
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Cbf150 ile durmaksızın 5-6 saatte 500 km yol gittim , defalarcada uzun yol yaptım ybr-cbf ile dediklerinin hiç biri olmadı.
Şöyle,hava 10/15 derece yagmur vs.olmayacak,saglam giyinip,uzun yol yapacaksin ybr olur cbf olur,motorun ciğerleri ne temizlenir,ne nikotin ne karbon hicbirsey kalmaz.amma yağ gibi kayar yollarda..motorun hiriltisi yeter.
-
18 Aralık 2017, 21:45
Bu arada ben ybr varken haziran sonu izmirden antalyaya gittim kıyılardan geze geze. hava soğutma şişecek olsa o zaman şişerdi ancak bir fark hissetmedim performans olarak. kaldı ki motorun üzerinde ben ve arkada çadırdan laptopa toplamda 150kg idik
-
18 Aralık 2017, 21:49
benim drift ile de 400 km ler çok yaptım ne bir yolda kalma ne bir şişme hava soğutma candır
-
19 Aralık 2017, 00:05
bu motorun bloğu ile mondial 250 x-tremenin motor bloğu aynı parcaları mondial den temin edebilirdin.
-
19 Aralık 2017, 00:51
Başlığı okuyunca gerçekten yaptınız sandım. Şakacı seni.!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)