Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

R25 ile ilgili sorular

REKLAM ALANI
    Ahmetcan45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 -- YZF R25 -- CBR 600RR -- YZF R1
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben r25 e çamur atmak için söylemedim, sanırım yanlış anlaşıldı.
    iki motoru da denedim, zaten kendimde cbr 250r mevcut.
    ancak r25 depo tasarımı cbr a göre daha uzun ince şekilde olduğu için bacaklarımla daha çok kıstırmak zorunda kaldım, o depo kısmının küçüklüğü bana motoru bisiklet gibi hissettirdi.
    bu tamamen kişisel görüşüm. bana bisiklet gibi gelen motor size tır gibi büyük gelebilir. tartışmaya açık bi konu değil bu.
    işte bu konuda haklı olabilirsin cbr de depoyu daha rahat kavrayabiliyorsun. depo sağa ve sola daha geniş oldugu için .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha r25
    ama ben r25 diyorum r25le inazumayı aynı kefene mi koyuyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r25 kullanicisi`nin Inazuma icin gereksiz pahali demesi gereksiz bence.

Bu zamana kadar hic sifir motor almadim. ikinci eli 13-14 bin bandinda gezen 250cc motosikletten bahsediyorsunuz. En pahali 250cc su an malum site uzerinde.

Inazuma kullandim, yetkili servise gitmedim, yedek parca ihtiyacim da olmadi cok sukur (periyodik bakimlardaki sarf malzemeler disinda) kazasiz kullandim. O yuzden yedek parca fiyatlarini bilemem. hava filtresi ve yag filtresi 35 TL .

100 kmde tek silindirli Cbr`den yarim litre fazla yakar en fazla.

Cbr , r25 bana gore alinip yol yapilacak makineler degil. Sirt cantasi yarim kilo bile olsa belli bir yerden surus konforunu etkiliyor.

Tasarim ve performans r25 sunuyor ama ihtiyaclariniza uygun makine ve gonlunuzde yatanin cok alakasiz olmamasina calisin
    r25 le inazumayı aynı kefene mi koyuyosun r25in fiyatı gayet dogal inazuma gibi bir motorun 14.5dan fazla olması sacma
    Ahmetcan45 ve erdemyetim bunu beğendiler.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Kusura bakmayın da Inazuma, R25'ten de o sınıftaki diğer motorlardan da daha kaliteli bir motor. İkisini önüme koyup al birini deseler bir saniye düşünmem. Tarz olarak karşılatırılamazlar tabi...
    abeciMotoru bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bu konuda haklı olabilirsin cbr de depoyu daha rahat kavrayabiliyorsun. depo sağa ve sola daha geniş oldugu için .
    o yüzden dedim zaten, r25 bisiklet gibi kaldı diye.

Gorkem.IX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r25 kullanicisi`nin Inazuma icin gereksiz pahali demesi gereksiz bence.

Bu zamana kadar hic sifir motor almadim. ikinci eli 13-14 bin bandinda gezen 250cc motosikletten bahsediyorsunuz. En pahali 250cc su an malum site uzerinde.

Inazuma kullandim, yetkili servise gitmedim, yedek parca ihtiyacim da olmadi cok sukur (periyodik bakimlardaki sarf malzemeler disinda) kazasiz kullandim. O yuzden yedek parca fiyatlarini bilemem. hava filtresi ve yag filtresi 35 TL .

100 kmde tek silindirli Cbr`den yarim litre fazla yakar en fazla.

Cbr , r25 bana gore alinip yol yapilacak makineler degil. Sirt cantasi yarim kilo bile olsa belli bir yerden surus konforunu etkiliyor.

Tasarim ve performans r25 sunuyor ama ihtiyaclariniza uygun makine ve gonlunuzde yatanin cok alakasiz olmamasina calisin

13.000'e bulursan öp başına koy bence

afatsum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Dostum bence şahsi görüşüm her türlü atkadaşın görüşüne saygım var sadece sonu söylemek istiyorum
    Eğer dediğin gibi bişiler taşıyacaksan kendine yük yapma al bir tane inazuma ama bir inazuma kullanıcısı olarak r25 de güzel bende almak istiyordum artçı için seçimim inazuma oldu bence ihtiyaçlarına göre karar ver

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)