Chopper alemi üstüne tatlı sert eleştirel bi yaklaşım getirmek istedim.. Sonraki video Racing makineler üstüne olacak. İyi seyirler. Kızmak yok ama millet :D
https://www.youtube.com/watch?v=xLeUn2I4wEI
Chopper alemi üstüne tatlı sert eleştirel bi yaklaşım getirmek istedim.. Sonraki video Racing makineler üstüne olacak. İyi seyirler. Kızmak yok ama millet :D
https://www.youtube.com/watch?v=xLeUn2I4wEI
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
o ses ne babuş ya izleyemedim valla
ses öle olması gerekiyordu bence izlesen anlayabilirdin
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
ne anlattığını dahi dinlemedim ses leş
Beyler Abartmayın,Gayet Eğlencel Anlaşılır Bi Video Olmuş.Teşekkürler.
Videoyu henüz izleyemedim iş yerinde olduğumdan. Sadece 2 uyarıda bulunmak istiyorum dili iyi kullanmak açısından;
1. Misahsen değil mizansen olacak.
2. Choppercı değil chopper -hatta cruiser- kullanıcısı demek daha doğru.
Akşam vakit ayırıp izleyeceğim. Parodiler keyifli hicivlerle dolu olduğundan eğlenceli olabiliyor.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Zevkler renkler tartışılmaz, senin beğenmediğini başkası beğenebilir.
" Ses çıkaran ancak gitmeyen motorlar " konusuna katılmamakla beraber " spartacus hard , game of thrones soft " konusunda aynı fikirdeyiz.
Bu tarz işlerde sesin böyle olması yapımcının kendisiyle de dalga geçebildiğini göstermek adına oluyor. Yoksa kavga çıkar Ben beğendim, diğer videolarını da bekliyorum.
Ben izledim çok beğendim Tebrikler tespitlerde cuk yani ☺😁😂😂😂😂
Cruiser kullanan biri olarak beğendim, ama benim egzozda takımlarda sağlam ses çıkarır.
oh be beğenen birileri çıkmış rahatladım valla
Videonuzu yüzümde bir gülümseme ile izledim, sonrakileri de takip edeceğim.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
komik olmuş güldürdü eleştri sert ama güzel, abone oldum sende bana ol :D
Osman abi harika olmus. Bunu alpaslan abiye izletecegim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)