Evet 7 Hairan seçimleri sonrasında kurun yükselmesini bahane eden firmalar hemen zamlarını yapıştırdılar,
Bakalım firmalar kur yükselişini bahane ederek şişirdiği fiyatlarda kur düşüşünde de indirim olarak oynama yapacak mı
Evet 7 Hairan seçimleri sonrasında kurun yükselmesini bahane eden firmalar hemen zamlarını yapıştırdılar,
Bakalım firmalar kur yükselişini bahane ederek şişirdiği fiyatlarda kur düşüşünde de indirim olarak oynama yapacak mı
MAŞAALLAH diyelim! Sanırım bu kurlar en çok kawasaki hayranlarına yarayacak!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Bu konuda en çok takdiri kawasaki hak ediyor. Adamlar çakallık yapmıyor, neyse o.
tabiki hayır dolar yükeslince dolar yüksekti diyen satıcılar şimdide
BİZ BUNLARI DOLAY YÜKSEKKEN ALDIK diyecek ;)
Kawasaki direk euro kuru üzerinden satış yapıyor.. Kawasaki için güzel haber.. Bugün ki düşüşün ikinci el fiyatlarına'da yansımasını bekliyorum artık satış yapan arkadaşlardan.. Sıfırı 13.750 - 14.200 bandında dalgalanan kawasaki z250sl+ABS'nin ikinci el fiyatları 14.500'den falan bahsediliyor. Ölücülük yapma gibi bir niyetim yok ama insanlarda dolar/euro artışından istifade 3000-5000km'deki motorlarına fahiş fiyatlarla ikinci ele yönelenleri soğutuyorlar.
Yıl sonu tahmini dolar 2.70 , euro ise 3 civarı olabilir!
önce bi sahibinden.com piyasasının düşmesi lazım.
millet satarken sıfır fiyatından pahalı rakam yazıyor hangi kafayla yazdıklarını anlamıyorum.
Versys 650 an itibari ile cuma gününe göre 1565 tl daha ucuz
Kawasaki hariç düşüş olmaz, daha önce hiç olmadı çünkü.
Yarın birgün ÖTV kalksa, nasılsa millet bu fiyatlara alıştı diye aynı fiyattan satışa devam ederler.
O kadarda yüzsüzler yani.
Hayatta yapmazlar. En iyisi döviz ile satılması, TL ile olunca mazaretleri çok oluyor.
Ebay show başlasın o zaman
Fiyatların düşmesi imkansız gibi bir durum aksine haksız yere zam gelirse şasırmayın malasef motor piyasası böyle.
Yamaha R1M bile 99 bin tl iken . Hiç düşer mi motor fiyatları aşk olsun beyler . Yıl başından sonra daha da artacak motor fiyatları maalesef ...
Z250sl'i ben 11.500 tl'den ilan açtım malum siteden . Çoğu kişiden bilerek fiyatı düşük tuttum piyasayı yükseltmemek için . Ciddi alıcı çıkarsa daha da indirecem fiyatı ama alıcı çıkmıyor .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Alt tarafı bir motor alıyoruz görende gösterişli zengin arabası sanır acaba distribitörler tasarıma göremi fiyat belirliyor.
ninja 250sl en son 4400euydu fiyatı değişmediyse, seçim öncesi kur'a göre son baktığımda 15bin 100 lira gibi bi parayı gösteriyordu şimdi ise 13bin 678 lirayı gösteriyor. Bence hükümet öyle böyle şöyle kötü iyi kuruldu sayılınca bu euro kuru daha düşer 12 bin 8/9XX i görürüz gibi geliyor. Buna karşılık umarım r25 inde fiyatı düşer...
yıl 2016 olunca nasılsa yeni yılda yeni modelleri zamlı satacakları içim fiyat düşse de anlamayız bile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)