Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Döviz kuru düşüşe geçti.Bakalım firmalar fiyat politikalarında değişikliğe gidecek mi

REKLAM ALANI
    Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    En iyisi arayıp baskı kurmak.Ben Dostlar Yamaha'yı bugün arayıp ağızlarını yokladım kem küm etttiler. Sizde arayıp sorun baskı kurun adamlara kur yükselirken iyiydi şimdi ne diye..... hep birlikte hareket edersek fiyatlar düşer yoksa bizi tavuk gibi yonarlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Amerika'nın faiz arttırımına gideceğine dair söylentiler dolaşıyor.Bu olursa dolar 3.10 TL den aşağı inmez.Terör,tek partili hükumet kurulması yada kurulmaması ,ulusal krizler,ulusal olaylar vb. diğer ıvır zıvırlar dövizi anlık olarak fırlatır yada indirir.Daha önce defalarca bu forumda söyledim sen yurdunda nitelikli ve pahalı teknoloji üretip satamıyorsan paran değer kaybetmeye mahkumdur.Tek parti hükumetinin garantilenmesiyle dolar anca 2.80 TL ye düştü bir hafta sonra 2.90TL-3.00 TL arası dolaşmaya başlayacak yeniden.Bir de Türkiye'de döviz artışından dolayı fiyatı artan bir şeyin,döviz düştükten sonra fiyatının indiğini hiç görmedim.Döviz düşünce sadece direk olarak döviz üzerinden satış yapan firmaların fiyatları düşüyor.Kawasaki de bunlardan biri.Honda'dan Suzuki'den indirim beklemeyin derim.
    ZümeR bunu beğendi.

Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha R1M bile 99 bin tl iken . Hiç düşer mi motor fiyatları aşk olsun beyler . Yıl başından sonra daha da artacak motor fiyatları maalesef ...

Z250sl'i ben 11.500 tl'den ilan açtım malum siteden . Çoğu kişiden bilerek fiyatı düşük tuttum piyasayı yükseltmemek için . Ciddi alıcı çıkarsa daha da indirecem fiyatı ama alıcı çıkmıyor .
    Hocam ben ABS'li model düşünüyorum... Bilgilendirmeniz için teşekkürler.. Ama artık bu yıl geçti fuarı bekliyorum ABS'li mt25 getirirlerse yada sipariş üzerine getirtirlerse ona kayıcam gibi bakalım..

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    dolar çıkarsa zam olur, düşerse daha çok kar olur. O yüzden dolar yüzünden çıkan fiyatlar doların düşmesiyle distribütörlere yarar bize değil

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)