Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dominosda part time çalışmak?

REKLAM ALANI
    Valentinik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA AR 150-31 AVANTGARDE
    Merhaba arkadaşlar, okulumun ordaki dominos a2 ehliyetli full time ve part time sürücü arıyormuş bende biraz harçlık çıkarmak için çalışmaya karar verdim. Ama daha önce hiçbiyerde part time sürücü olmadım bu nasıl oluyor sadece haftasonları çalışabiliyormuyuz ve sigorta yapıyorlarmı? Bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Burda 45 saat çalışanlar part time çalışıyor sayılıyomuş ne garip dünya

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı Valentinik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, okulumun ordaki dominos a2 ehliyetli full time ve part time sürücü arıyormuş bende biraz harçlık çıkarmak için çalışmaya karar verdim. Ama daha önce hiçbiyerde part time sürücü olmadım bu nasıl oluyor sadece haftasonları çalışabiliyormuyuz ve sigorta yapıyorlarmı? Bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
    Merhaba hafta sonları için anlaşabilrisin ama seni sadece hafta sonları için sigortalı yapmazlar akşam iş çıkış satleri 3-4 saat de çalışarak part time anlaaşabilrisn vardiyalıdır çalışma saatleri anlaşmana bağlıdır

Ben 4 ay pizza pizza da çalıştım dominosta 30 dakika yoksa iade gibi şeyler var kağıt üzerinde yok ama biraz acele et diyorlar

merak ettiklerini sorabilirsin
    Bobbers20 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba hafta sonları için anlaşabilrisin ama seni sadece hafta sonları için sigortalı yapmazlar akşam iş çıkış satleri 3-4 saat de çalışarak part time anlaaşabilrisn vardiyalıdır çalışma saatleri anlaşmana bağlıdır

Ben 4 ay pizza pizza da çalıştım dominosta 30 dakika yoksa iade gibi şeyler var kağıt üzerinde yok ama biraz acele et diyorlar

merak ettiklerini sorabilirsin
    Teşekkür ederim. Merak ettiklerim;

Akşam full time motorcuların mesaisi bittikten sonramı çalışıcam ben (Eğer öyleyse saat kaçtan kaça kadar çalışıcam)?
    Ne kadar ücret verirler?
    Ücreti nasıl veriyorlar (Bankadan, elden vs.)
    Birde ücreti günlükmü veriyorlar yoksa aydan ayamı?

Motosikleti
    TVS Apache Rrt 150

Akşam full time motorcuların mesaisi bittikten sonramı çalışıcam ben (Eğer öyleyse saat kaçtan kaça kadar çalışıcam)?
    Ne kadar ücret verirler?
    Bu site dominos müşteri hizmetleriyle mi anlaştı?

Benim burda motosikletle alakalı gördüğüm tek şey A2 ehliyet. Sen dükkana sorman gereken sorular için foruma konu açıyon çok ilginç..

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    abi girmeyin dışardan göründüğü gibi siparişe git gel hesap ver akşam çık değil zor bir yer d.p başka bi iş yap kafan rahat olsun
    Bobbers20 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti

Ne kadar ücret verirler?
    Merhaba memnuniyetle yardımcı olayım örneğin vardiya müdürü saat 7 de yogunlaşıyoruz 9:30 da bitiyor dedi seni vardiyanın dolduğu zamanalar konusunda zaten uyarır sana ödemeyi banka ile yapması gerekir çünkü sgk tarafında sorun yaşamak istemezler sigortalı her kişiye ödem banka ile yapılmalıdır , saat ücreti 5 lira genelde günde 6 saat çalışırsan 30 lira yapar ama anlşmana bağlı ben akşam olunca saati 7 lira istiyordum veriyorlardı, Ayrıca bahşiş var mesela sipariş 27:50 genelde 2.50 sana kalıyor siparişlerini düzgünde not alrısan hesapta açık çıkmıyor bu sayede ben motoru yeni almıştım bahşilşerle benzin alıyordum motorumun benzini hiç bitmiyordu :D mondial ile motor sevdasına başladım

saat çalışma aralığını en yogun saate koyarlar bu sayede çok faydalı olursun,

birçok kişi çalışmayın yazmışta bahşiler günde 10 lirayı geçiyor ve günde orta boy pizza yeme hakkın var içecek parayladır özmal olmadığı için mutfakçılardan değeişik soslu enfes pizzalar yersin bol mozarella lı :D incecik hamurlu :D hatta marketten kavurma alıp ziyafet çekebilrisin :D

umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

Bobbers20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok
    Alıntı bbatuhann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi girmeyin dışardan göründüğü gibi siparişe git gel hesap ver akşam çık değil zor bir yer d.p başka bi iş yap kafan rahat olsun
    kesinlikle doğru diyorsunuz üniversiteyken arkadaşımda girmişti hemde a2 ehliyetsiz o sırada sınavlarına gidiyordu.Şans o ki evimizin önündeki yolda adamın biri buna çarptı. Çarpan da pideci motosikleti, neyse polis geldi ehliyet yok bir oradan yedi ceza işten çıkarıldı üzerine birde motora hasar verdiğinden dolayı para ödedi ilk aldığı 450 lira + 1000 lira civarı bir şeyler yırttı.Ata sözündeki gibi "" pirince giderken evdeki bulgurdan olmak "" oldu o sırada bende evin yanındaki avmde defactoda 450+yemek kartı+ yarım sigorta ile işe girdim part time da ev yakın olunca evde yiyordum kart ile de eve alış veriş yapıyordum :D
    bbatuhann bunu beğendi.

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    Alıntı Bobbers20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle doğru diyorsunuz üniversiteyken arkadaşımda girmişti hemde a2 ehliyetsiz o sırada sınavlarına gidiyordu.Şans o ki evimizin önündeki yolda adamın biri buna çarptı. Çarpan da pideci motosikleti, neyse polis geldi ehliyet yok bir oradan yedi ceza işten çıkarıldı üzerine birde motora hasar verdiğinden dolayı para ödedi ilk aldığı 450 lira + 1000 lira civarı bir şeyler yırttı.Ata sözündeki gibi "" pirince giderken evdeki bulgurdan olmak "" oldu o sırada bende evin yanındaki avmde defactoda 450+yemek kartı+ yarım sigorta ile işe girdim part time da ev yakın olunca evde yiyordum kart ile de eve alış veriş yapıyordum :D
    ya öyle usta kıl müşteriler canını sıkar kötü bir vardiya müdürüne denk gelirsen istediğin kadar hesap yap senin hesabında açık çıkar siparişi senin üstüne atarlar ama başkası gider yani yanlış anlaşılmasın ama işin p.çliğini bilmiyorsan senin çok canın sıkılır böyle işlerde avm mağazaları garsonluk o tür işlere yönelsin
    Bobbers20 bunu beğendi.
    mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Olurmu kardeşim vardiya müdürü dediğin patron değil sadece organize eder çalışmayı sen kaç müşteri aldın kaç para ödeme yaptın veya aldın hesabını tutarsan hiçbişrey olmaz

bende ilk 1-2 hafta hep eksik çıkardım sonra gözüm açılınca hiç çıkarmadım bahşişler günde 10-15 lira olunca banda tatlı geldi :D aldığın siparişin adisyon numarası ben hepsini kalemle yazdım hiç takamadılar bana ;)

Garsonluk da kaç para alacak ne gerek var motorda gezmekte güzel oluyor :D

Motosikleti
    Honda Cbr
    valla kardesım 4 cesıt varddıya sıstemı var. full için konuşuyorum tabiki 9.30-5.30 12-8.30 1-9.30 4-12 bizde böyle bızım şubede. part tıme olarakda akşam 6 gece 12 çalışan var bankadan paranı duzenlı alırsın her ay 3 uyle 5 ı arası yatar bayramda seyranda cıft yovmıye alırsın. agır bir işide yok sen partsın sonucda ne yaptıracak sana.tabi bu vardıya ve restoran mudurune gore degısır bız rahatız bu konuda aklına takılan birşey varsa ozelden ulaşabılırsın

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    [QUOTE=istanbu_gezg;3758080]Olurmu kardeşim vardiya müdürü dediğin patron değil sadece organize eder çalışmayı sen kaç müşteri aldın kaç para ödeme yaptın veya aldın hesabını tutarsan hiçbişrey olmaz

bende ilk 1-2 hafta hep eksik çıkardım sonra gözüm açılınca hiç çıkarmadım bahşişler günde 10-15 lira olunca banda tatlı geldi :D aldığın siparişin adisyon numarası ben hepsini kalemle yazdım hiç takamadılar bana ;)

Garsonluk da kaç para alacak ne gerek var motorda gezmekte güzel oluyor :D[/QUOT
    tamam sen biliyo olabilirsinde bilmeyen adamdan çok öpücük alırlar işi öğrenene kadar :D
    mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    dominosta çalışma

Motosikleti
    Arkadaşlar herkese teşekkürler, biraz tereddütteyim çevremdeki bir kaç kişide dominosa girilmez dedi, a2 ehliyetim var o yönden sıkıntı yok eskiden bi kaç yerde komilik yapmıştım ve en nefret ettiğim şey komilik veya garsonluk diyebilirim bikaç kere paketçilikde yapmıştım bu işi gerçekten seviyorum hem geziyosun hem bahşişin oluyo hem fazla yorulmuyorsun Eğer ümraniye veya çekmeköy civarında böyle hafta sonları motorculuk yapabilceğim biyer bilen varsa bana iletirse memnun olurum, iyi akşamlar.

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    bende bu şekilde düşünüp mesleğe başlamıştım ama dominosta sadece paket atmıyon masa topluyon temizlik yapıyon kutu katlıyon telefonla sipariş alıyon sıkıntı illa yapıcam diyosanda sen bilirsin artık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)