Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Marka Sevdası ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı Tige-R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harley alma kuba al demissiniz de cok farkli yere cekmissiniz adam yine kaliteli olsun diyor harleyin sorun cikarmasiyla kubaninki ayni mi? Adam harley alir rahatina bakar ariza sıkıntısı daha az veya yamaha alir falan alir kuba ayni kategoride degil
    aynı şekilde abidik gubidik marka kask almaz shoei alır 800€ verir kafası rahat eder. şimdi shoei, arai, alpinstar bilmem ne pahalı diye veryansın etmek saçma olmuyor da HD de pahalı niye alıyorsun dendiği zaman mı saçma oluyor?

ironi güzel bir şey vesselam...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harley Davidson tercih edip marka sevdasından sitem etmek nasıl bir çelişkidir bilemezsin Toseabul

sence, o markayı tercih edenlerin yüzde kaçı kalitesi için tercih ediyor ?
    güzel kardeşim evet bir harley davidsona sahibim. yılda bir yada iki ay binerim.. motorsiklet ve bir adet 4x4 rahmetli babamdan miras kaldı. benim durumum o kadar iyi değil. bende kendimce bunları elimden tutup yasını tutuyorum.. şunuda iyi bilirsin ki harley davidson motora binen insanların cogu ölzelliklede avrupa tarafına baktığın zaman ekipmanları cogu el yapımıdır... japonyaya git mesela adamların cogu hala eski telefonlar kullanıyor şimdi bizim türkiyeye bak.. iphone 6 cıktı beşi at altıyı alıcam abi cok hızlı uçuyor mübarek.. kardeşim ne ihtiyacını karsılamıyor 4 ü 5i anlamadım. biraz dürüst olalım lütfen..
    Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...

Motosikleti
    yamaha cryptone
    bu konuda hem iş görecek hem de pahalı olmayacak seçeneklere bakmalı. mesela eldiveniniz elinizi sıcak tutmalı. montunuz su geçirmemeli filan gibi. orta kalite uygun fiyat diye de birşey var. sizin söylediğiniz harley için olan el yapımı malzemeleri derici esnafa yaptırabilirisiniz. iyi bir harley bot hem motor hem normal kullanım için harikadır.

hakikaten çok para bayılıyoruz ya motora biniyorsan da ihtiyaç gerçekten bu malzemeler.
    toseabul bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Birde şöyle bi durum var 1500 e mont alıyoruz
    2000 e kask alıyoruz
    700 e bot alıyoruz
    800 e pantolon alıyoruz
    300 e eldiven alıyoruz
    Verdiğim parayı geçtim bunları motosiklete. Binme dışında hiçbir yerde kullanamıyorum bu yüzden verdiğim para Gözüme batıyor
    Düşünsene müsafirliğe giderken kafanda schubert kask altında dainese pantolon var ...

Motosikleti
    mondial drift 125
    Konu çok kaymış ama açıkcası günlük yaşamda kullanılabilen motosiklet korumaları giyimi de mevcut ki ben şahsen motosiklet kıyafetlerini giymeyi onlarla durmayıda çok seviyorum rahatsızda etmiyor yani bu işe gönül vermişsek birazda bazı şeyleri gözden çıkarmak gerek.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Fakirler ölsün porsche'dan selamlar sfasdfasdf.

Yamulmuyorsam YDS markası baya coştu. Hatta Rus ordusunun bütün botlarını onlar üretecek sanırım ihaleyi kazandılar. Ama bizim zihniyet keko açlıktan ağzı kokar cepte iphone aç dolaşır gider bodruma tatile vs vs. ben Motomax'dan aldım botu allah çarpsın o zaman YDS'nin varlığını bilsem almazdım. İhtiyacım olursa direk oradan gidip alıcam. Zira Tech90 babalar gibi ürün yapıyor ve satıyor gerçi biraz damarlı satıyor ama olsun...

Son olarak trollüğümü yapayım : overlock machine has come to your feet dfasdfasdf.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Çare aliexpress

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)