Alpinestars SMX 6 ürün inceleme
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bununla smx plus ı karşılaştırma imkanınız var mı?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
bununla smx plus ı karşılaştırma imkanınız var mı?
Baya benziyorlar ama degil smx 6 siparis ettim.
-
güzel bot beklemeye değmiş
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
DKN adlı üyeden alıntı
güzel bot beklemeye değmiş
Tesekkur ederim.Evet bende cok beğendim
-
bu bot hayalim Güle güle uzun yıllar kullanmanız dileğimle..
smx plus ta iç kısımda çorap gibi ayağa giyiliyor alpinestars botu daha kolay giyip çıkarma amacıyla öyle düşünmüş ama plus olmayan modelini ben daha çok beğenmiştim çok güzel çok kaliteli çok estetik bir bottur ama fiyat çok tuzlu birde şimdi motorun ön amrtisöre 900 bayıldığımı düşünürsem uzun bir süre benim için hayal olucak:(
-
Biraz yüksek fiyata almissiniz. Ürünün Turkiye fiyati şu anda 1225TL. Bunun dışında urun kaliteyi hissettiriyor. Slider kısmı alyan ile çıkarılıp eskidiği zaman degistirilebiliyorda.
Edit : sizin ki stella modeliymis. Bayan ürünlerinde fiyat farkı oluyor.
-
Yurtdisindan cok daha uyguna alabilirdiniz malesef tr fiyatlari cok pahali ama durumu olan icin en iyisi kazasiz belasiz kullanin
-
Bende bunun kısa yazlik modeli cok rahat sanki spor ayakkabi gibi. Hayirli olsun.
Ben yurtdisindan 330tl ye aldim. Tr de fiyati 650 di
-
2move adlı üyeden alıntı
Bende bunun kısa yazlik modeli cok rahat sanki spor ayakkabi gibi. Hayirli olsun.
Ben yurtdisindan 330tl ye aldim. Tr de fiyati 650 di
yazlık modeli hangisidir?
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Baya benziyorlar ama degil smx 6 siparis ettim.
onu anladım da, bu model ile smx plus modelini karşılaştırma imkanınız var mı diye sormuştum.
başka bi arkadaşınızda felan varsa hani
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
onu anladım da, bu model ile smx plus modelini karşılaştırma imkanınız var mı diye sormuştum.
başka bi arkadaşınızda felan varsa hani
Kusura bakmayın ben "karıştırma " olarak okumuşum.
Yok malesef
-
Hayirli olsunnn ;)) iyi iyi gelmis hadi ))
Ben kisa tercih ederdim sanki ;) gunlukte kullanayim die ;))
-
Moderatör
Geçmiş olsun, güle güle kullan..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Hayirli olsunnn ;)) iyi iyi gelmis hadi
))
Ben kisa tercih ederdim sanki ;) gunlukte kullanayim die ;))
Tesekkur ederim. Yaya olarak dışarı cıktığımda motor botunu kullanmak pek istemem ben boyle daha iyi oldu ama dizligimde bilege kadar oldugundan o biraz hosuma gitmedi ama yapacak bisey yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, güle güle kullan..
Tesekurler
-
Moderatör
dizligimde bilege kadar oldugundan o biraz hosuma gitmedi ama yapacak bisey yok
[COLOR="Silver"]
Pantolon kullanırsan alışırsın
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Pantolon kullanırsan alışırsın
Evet motor pantolonum yok onada bakıyorum arada ama kafama yatan modele henuź denk gelmedim pantolonu siparişle veremem kesin oturmaz uzerime.iş görmesi önemli olan ama içime sinerek giymek istiyorum
Şu tarza yakın ama motosiklet için olan bir pantolon bakıcam
-
Evet motor pantolonum yok onada bakıyorum arada ama kafama yatan modele henuź denk gelmedim pantolonu siparişle veremem kesin oturmaz uzerime.iş görmesi önemli olan ama içime sinerek giymek istiyorum
Şu tarza yakın ama motosiklet için olan bir pantolon bakıcam
http://i.hizliresim.com/a0NJo7.png
şimdi nasıl yorumlasam, böle deri ve dar giyinince fikrimce çok süper oluyor ama, e-5 te fln bakış açısı değişiyor
gene de bi baktım da hoş duruo be..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
şimdi nasıl yorumlasam, böle deri ve dar giyinince fikrimce çok süper oluyor ama, e-5 te fln bakış açısı değişiyor
gene de bi baktım da hoş duruo be..
Çok önemsediğim birşey degil bakış açıları.Rahatsız edilmedimde henuz genelde eşimle birlikte oluyoruz takipteyim bir sıkıntı yok :D teşekkür ederim.
-
Çok önemsediğim birşey degil bakış açıları.Rahatsız edilmedimde henuz genelde eşimle birlikte oluyoruz takipteyim bir sıkıntı yok :D teşekkür ederim.
En güzeli... doğrusu o, keyifli sürüşler dilerim,
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)