Benimkini de satın allahsızlar
Ben de o duyguyu yaşamak istiyorum. Ben de elimde kask ve eldivenle .öt gibi ortada kalmak istiyorum. Yeter ki sakın şunu.
Şerefsiz 3 yıldır yakama yapıştı, bırakmıyor. Halimiz fıkralık oldu.
Adamın birisi karısı ile yaşlandıkları için bakamayacaklarını düşündükleri köpeklerini evden kovmayı düşünürler, önce köpeği 1 mahalle ileriye bırakırlar, eve geldikten 5 dakika sonra köpek kapıda havlamaya başlar.
Ertesi gün köpeği ilçe çıkışına bırakır adam, eve döner dönmez köpekte arkasından eve gelir.
Bu böyle devam ederken adam bir gün köpeğide alır dağa gider, yetmez ormanın içinde yürümeye başlarlar, bir dere bulunca adam cebinden çıkardığı topu derenin karşısına atar, köpekte peşinden koşar. Bu sırada adam geri dönüp kaçmaya başlar.
Karısıda evde acaba ne yaptı, köpekten kurtulabildi mi diye düşünürken bakar ki vakit epey geç oldu. Dışarıdan da bir havlama sesi geliyor. Herhalde yine geldiler diye camdan bakar ama araba yok. Hemen kocasını arar, nerdesin diye sorar.
Adamın ilk sorusu hanım camdan bak bakalım köpek oralarda mı olur. Kadın evet köpek burada diyince, söyle o şerefsize gelsin beni alsın, kayboldum ben bu ormanda der.
Motorla benim ilişkimde bu olaya benziyor git gide. Benden evvel eve geliyor şerefsiz.