Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Adam atmış arabaya hatunu (Beyaz Şahin) bana şekil yapıyor, geçmeye çalışıyor(1000RR)
Ne dersin buna
Işıklarda sırf arkasında kız arkadası var diye durmadan aragaz verıp sonra yarışmaya çalışan r25 kız arkadasına rezıl olma dıye yarım gazla kalkıp gıttım böylede anlayışlıyım :D
Daha dün akşam yaşadım yine bir benzerini,
TEM'de İstanbula giriş yaparken hava soğuk çok hızlı gitmeyeyim dedim 100-110'la giderken önüm tıkandı sol şeride geçtim, 300-400 metre arkadan da 120-130'la bi mercedes c180 geliyor, beni görünce taa oradan başladı selektör yapmaya ama gören de kamyon yolunu kesti fln sanacak gururuna yediremedi haspam.. Sonra yavaş yavaş yetişti ben de merak ettim nasıl bi tipmiş bu diye baktım siyah camlı bi merso iyi dedim gel bakalım yetişebilecekmisin, ben yüklendim gaza soluksuz 180e çıktım arkama baktığımda o selektör yapan mersodan eser yoktu, 150-160 gibi pes etmiş garibim
Hızı iyi olmayan arabasıyla kapışmaya çalışan biri insanı gıcık edebilir. Fakat onun dışında motorunuz racing bile olsa bu tür akla zarar işlerden uzak durmak lazım. Yollarımız çukur, mazot, yağ vs her türlü tuzakla dolu. Kazasız belasız sürüşler.
bazen bana da oluyor motoru bi kesiyorlar bnle yarışıyo falan sonra aralardan bir sıyrılıyorum işte o bana yetiyor. hele kalkışta hiç affım yok.
Araba kullanmadığımdan soruyorum, günümüz de pahal arabalar en fazla ne kadar hıza ulaşabiliyor? Arabalar ile motorların hızlarını karşılaştırabilirmisiniz?
Ortalama bir pahalı diyebildiğimiz, Türkiye yollarında yine ne çok ne de çok az görebilceğimiz bir otomobil olarak BMW 5.20i gibi bir otomobili ele alalım.
0km 2015 modeli şu an sanırım 210 bin ila 220 bin lira arasında olması lazım. Bu araba Türkiye şartlarına göre elbette lüks diyebilceğimiz bi ara ba top speed 220km/h oluyormuş. Nerden baksan 4 te 1 fiyatına bir motor bunu rahat asfalta gömer.
Ben mondial drift kullanıyorum ve 30bin nufüslu küçük bi ilçede bile bir çok taksiciden ve çok eski model otolardan taciz yiyorum inanılmaz ya
hacı naptın 5.20 her türlü 260'ı görür, sen de öldürdün 220 deyip
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)