Işıklarda dururken artislik yapan arabalar ....
-
Reklamlar
-
XJ6 Diversion S varken tüm araçlar kalkışta arkada yok oluyordu. Şimdilerde MT 07 ile şansımı fazla zorlamıyorum doğrusu. Korkum tek teker yapmak. Çoğu zaman dozajı artırarak gaz vermeme rağmen 3. viteste gaz açtığımda bile yanlıyor küçük canavar..
-
Moderatör
DKN adlı üyeden alıntı
gazı birden kesseydin ışıklar yüzünden bıraktığını anlardı
ışıklarda artislik yapanlara cevap vermemek gerek bazen sadece yanındaki kıza hava atamasın diye bu yazdığımı unutabilirsin ama kontrolü elden bırakmamaya çalış
Zaten aynı şekilde gazı birden kesip motoru yığmadan durdurmak zordur benim aleti, ama onun hayal dünyasında yarışın bittiği nokta bir sonraki ışıklar olduğu için, kendi ekseninde daha hızlı olduğunu düşündü.. Daha da hızlı olsun isterim Allah gönlüne göre de versin yani
-
Bende de Pulsar var ama hiç gaza gelmiyorum, hızlı kalkan önden gitsin. Kalkışta çok gazlayınca aşırı yakıyo motor, 5000 devirde vites atarım ekonomik bir şekilde yol alırım.
-
İsanbul trafiğinde elinde telefon ile oynamıyorsa insanlar, vakit geçirmek için kendilerine başka meşgaleler buluyorlar
-
-
Gece gece ne güldüm ya :D :D :D böyle cahillik geri kafalılık olmaz
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Bende geçen gün ışıklarda beklerden yine motorlu 40-45 yaşlarında bir amca ile gündüz farı yüzünden tartışmaya giriyordum neredeyse
ışıktan önce yanından baya hızlı geçmiş olsamki herhalde zoruna gitti bey amcanın. Işıklarda beklerken yanıma geldi aramızdaki şöyle bir muhabbet geçti
Bey amca: Farların yanıyor
Ben: Amca bunlarda far kapama düğmesi yok. Far gece gündüz sürekli yanar.
Bey amca: Olmaz öyle şey farını kapat yoksa birisi fren yaptığını sanıp kaza yapar
Ben: Amca bu motor avrupa malı. Avrupada motorların gündüz görülmesi için farlar açık kalmak zorunda... (Ben durumu anlatmaya çalışıyorum son derece iyi niyetimle)
Bey amca: olmaz öyle şey git düzelttir motorunu.
Bey amca böyle diyince "Amca sen kendi işine bak" diyip ışığın yanmasıyla uzadım. Yeminle yaşına hürmetim olmasa o sıra küfürü basacaktım.
-
-
Bir de bazıları sanki kasıtlı yapar gibi duran trafikte kaldırıma yanaşıyor. bu akşam bostancı idoya yaklaşırken denk geldi. Adam duruyo sağından geçicem korna çaldım selektör yaptım tınlamıyor, önünde biraz mesafe var bana yol verebilir yani. En sonunda sağ aynasının dibine girdim camını tıklattım yol verirsen geçelim dedim. bir gaza geldi önce sol sonra sağ yaptı sonra yeniden sola yanaştı, yani ilk hamlede geçmeye kalksam beni kaldırıma yapıştırcak. Allaha havale ettim artık ya sabır.
-
-
Ben isiklarda en onde durdugumda arkamda bir sessizlik hissediyorum bir fisirdasma ile bir birine vuruyor millet ;))gecen gazlayan olmuor ;))
1 2 kere 2 erkek kiz tavlamaya cikmis bmw li tipler isiklarda denk gelmek icin gazladi.. tozunu aldi .. yok yok ben gazladim die deil ya trafik oldu ya ben aradan ilerledim gittim ;)))
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Ben isiklarda en onde durdugumda arkamda bir sessizlik hissediyorum bir fisirdasma ile bir birine vuruyor millet ;))gecen gazlayan olmuor ;))
1 2 kere 2 erkek kiz tavlamaya cikmis bmw li tipler isiklarda denk gelmek icin gazladi.. tozunu aldi .. yok yok ben gazladim die deil ya trafik oldu ya ben aradan ilerledim gittim ;)))
Az daha tavlanıyomuşun
-
savinelli adlı üyeden alıntı
başlığı okuyunca aklıma geldi anlatayım; birkaç saat önce işten eve dönüyorum ve gayrettepe ışıklardayım. ikimizde kırmızı ışıkta beklerken yanımdaki arabadaki adam açtı camı hangimiz daha hızlı kalkarız dedi. kendini 125cc scooter ile mi kıyaslıyorsun diyip bir kere beklentiyi düşürdüm. 125cc mi o falan derken o arada ışık yandı ve ben daha hızlı kalktım tabii
ama dıt ettim oda arkamdan dıt etti saygılı bir şekilde ayrıldık yani sinir olarak değil.
pcx 125 0-50 km arası gayet seri 80-90 hatta 100 beygirlik bi araba ilk anda direk geriye düşer. Ama PCX in 50-80 arası hızlanması bi anda ivme kaybı yaşanıyor.
CBR125 le 3 kalkış yaptım ard arda ilk 2 sinde benden yarım saniye erken kalkarak öne attı kendini ama 55-70 arası hep arkadan gelip geçtim.
Kavramaları aynı anda yaptığımızda ise 90 a geldiğimde 10-12 metre geride kaldı. Ama ilk kavrama bence çok başarılı varyatör güzel çalışıyor
PCX150 yüksek torktan cbr125 e karşı 90 a kadar önde olur gibi. PCX 150 ile 1.6 arabalarla 0-100 yanyana kalkılır
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
pcx 125 0-50 km arası gayet seri 80-90 hatta 100 beygirlik bi araba ilk anda direk geriye düşer. Ama PCX in 50-80 arası hızlanması bi anda ivme kaybı yaşanıyor.
CBR125 le 3 kalkış yaptım ard arda ilk 2 sinde benden yarım saniye erken kalkarak öne attı kendini ama 55-70 arası hep arkadan gelip geçtim.
Kavramaları aynı anda yaptığımızda ise 90 a geldiğimde 10-12 metre geride kaldı. Ama ilk kavrama bence çok başarılı varyatör güzel çalışıyor
PCX150 yüksek torktan cbr125 e karşı 90 a kadar önde olur gibi. PCX 150 ile 1.6 arabalarla 0-100 yanyana kalkılır
90km'ye kadar 150'lik bütün motorlar arabaların 100 metre önünde ama ondan sonra motor kalıyo 100km'de arabalar başlıyo birer birer sollamaya
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Az daha tavlanıyomuşun
Tavlanmak;)) 1 2 gazciya pabuc mu birakcaz hiihh
-
Moderatör
awesomee adlı üyeden alıntı
Tavlanmak;)) 1 2 gazciya pabuc mu birakcaz hiihh
Dimi gaza gerek yok yani aslında
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Dimi gaza gerek yok yani aslında
Gazla anca araba gider yavrm, gönlümüz gazla gitmiyor
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
ara gaz veren kamyonete karşı bende ara gaz verdim sonra ara gazın dozunu arttırdı bende kesiciye soktum dıdıdıdıdıdı yaptı kamyonuyla yapamayacagını anlayınca birden mutlu oldu karşılıklı gülüştük efendi gibi yeşil yanınca kalkıp gittik
-
Türkiye de 14 milyon deli varmış. Aman diyim yarışmayın kimseyle bi tampona bakar işimiz.Geceleri ölen bir sürü motorcu var.kimin vurduğuda belli değil.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Malesef bastırılamamış egonun dışa yansımasıdır bu durum. Hele ki superSport kullandığınızda neredeyse her kırmızı ışık, kesin bir kalkış macerasına dönüşmeye adaydır. Insanlar senin resmne sabrını zorlarlar bu durum böyle alışmak ve ayak uydurmamak lazim.
O seviyedeki yaşam formlarında ego geliştiğini sanmıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)