Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

muşta görevi görücek 4 mevsim moto eldiveni lazım

REKLAM ALANI

zaten eskisinin kemik koruması yoktu, ve uzunluğu 4 mevsim daha doğrusu yazlık için çok kısaydı spordu o yüzden kışın pek olmuyordu yani ceket ile eldivenin arasında 1milim kalsa bile benim kanım soğuktur ellerim kışın pek kurur o yüzden gıcık oluyorum sanırım iyiki kayboldu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    şaka mısın arkadaş ?
    oggomoggo ve Romedon bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaka mısın arkadaş ?
    tabiki bu istediğim gayet normal bişey, kemik korumaları çok sert bir eldiven lazım desem daha mı iyiydi
    insta: veli_montana_

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    merhaba günlük, nasılsın?
    oggomoggo bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Bu arkadaş yardımcı olabilir

Dodin, berkcigdem ve Romedon bunu beğendiler.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki bu istediğim gayet normal bişey, kemik korumaları çok sert bir eldiven lazım desem daha mı iyiydi
    Geçen gün evde oturuyorum birden gömleğimin söküldüğünü farkettim, kıyıcıktan bir iplik sarkmış bana bakıyor, a dedim ne tuhaf,
    söksem acaba arkası gelirde hepten caaanım gömleği heder ederim diye düşünüp üst komşuma seslendim,
    her seferinde tuz istemeye geliyodu bu sefer dedim sıra bende,
    kapı açıldı bi baktım üst komşumun ön bahçesi çok fazla gürlemiş,(zemin altı bi katta yaşıyorum bodrum gibi bişey), yabani otlar, biçimsiz böcekler sarmış resmen, hiç konuşmadan beni içeri aldı, dilim tutuldu o an, çantamda hep taşıdığım wd 40 yanımdaydı neyseki, inanmıcaksınız bu meret her şeye iyi geliyor, açılmamış pas tutmuş o bahçe nasıl da şıkır şıkır oldu bi görseniz!..
    devamı başka zaman haydi bakalım.
    efendy06, kurubuz ve Dodin bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Alıntı Usercom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arkadaş yardımcı olabilir

http://i.hizliresim.com/WEXBrQ.jpg
    kaportacıysa boşver verelim sesli güldüm ya tofaş sayfasındada olabilicek en normal şey o

konu güncel soğuklar iyice geliyor

f terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pioneer xf200-2a
    soğuklar yaklaştı evet ve ben de aynı durumdan şikayetçiyim eldivenlerim yazlık, kemik koruması yok yani maazallah öküzün biri önüme kırdığında camına yada aynasına bi yumruk atayım desem elim acıyacak bu durum hiç hoşuma gitmiyor

neyse ki büyük ihtimalle dün marş motorunu bozdum ve yaptıracak parayı biriktirene kadar(tahminimce 4-5 ay) motoru kullanamayacağım için bu sıkıntı benim için ortadan kalktı

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Foruma üye olup başlık açacak kadar bilgi var ise, google da arama yapmasıda bu kadar zor olmamalı

Alıntı f terapist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    soğuklar yaklaştı evet ve ben de aynı durumdan şikayetçiyim eldivenlerim yazlık, kemik koruması yok yani maazallah öküzün biri önüme kırdığında camına yada aynasına bi yumruk atayım desem elim acıyacak bu durum hiç hoşuma gitmiyor

neyse ki büyük ihtimalle dün marş motorunu bozdum ve yaptıracak parayı biriktirene kadar(tahminimce 4-5 ay) motoru kullanamayacağım için bu sıkıntı benim için ortadan kalktı
    Aynen bir cok motor eldiveninde yumruk kisminda koruma var ama bazilari plastik hatta hepsi plastik silikon falan sanirim bize gayet sert bir sey lazim Alpinestars Octane S-Moto buldumda nasildir acaba yakindanda gormek lazim, turkiyede hep alpinestar kullaniliyo iyi markami kotumu bilmiyorum pahali diye mi kullaniliyo acaba

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Muşta görevi baseball sopası görür biraz :/

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Güzeldi..

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Ebay'den 4 dolara aldığım elcik ısıtmaları dün motoruma monte ettim. Tesisat biraz uğraştırdı ama değdi. Ellerim sıcacık. Keşke daha önce taksaymışım. Yıllarca uyuşmuş morarmış parmaklarla sürdüm.

200 tl ye Alpinestars Octane S-Moto buldum almalimiyim?

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    4 mevsim motor eldiveni olmaz,kışın giyilecek türdense bunu yazın nasıl giyersin,yazın giyiliyorsa kışın nasıl giyersin !

crocodill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Kafana göre al bi eldiven git muşa.Muşta da görevini görmüş olur Çok kötüyüm laynn

Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 mevsim motor eldiveni olmaz,kışın giyilecek türdense bunu yazın nasıl giyersin,yazın giyiliyorsa kışın nasıl giyersin !
    4 mevsim derken yazlık demek istedim yani antalya gibi bir yerde yazlık eldiven kışında kullanılabilir uzun yol olmadıkca pek sorun olmuyo tabi benim eller genelde soguk ve soguk kanlı ve ve ince bilekli olduğumdan biletler soguk olunca olmuyo o yüzden vazgeçtim ben kışın yazlık eldiven kullanmaktan

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw arkadaşlar neden bu kadar dalga geciyorsunuz buna anlam veremiyorum ? hiç muş'a gidpte oranın soğuğunu yediniz mi ? ben gittim gördüm kış boyunca orda kaldım... arkadaş belki tam ifade edememiş kendisini ? herşeyi dalgaya alıyor sunuz.. kbakmayın ama ilkbaharıda son baharıda kışıda epey soguk oluyor... 4 mevsim demesi normal karsıladım ben..

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Ben kurbanda kullandığımız 1 metrelik baltalardan taşımak istiyorum ciddi ciddi, boylece bazi diyaloglara girmeden sonlandirabiliriz.
    Kaza aninda sıkıntı olur diye vazgeçtim bu fikirden.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)