Kaskı takınca tanınmaz oluyo o yuzden teşhise imkan vermiyo diyelim . Motorun plakası yokmu ya bu tip soygunları yapanlar da?? Emniyet önce buna çözüm bulsun. Plakasız geziyorlarsa eger.
Kaskı takınca tanınmaz oluyo o yuzden teşhise imkan vermiyo diyelim . Motorun plakası yokmu ya bu tip soygunları yapanlar da?? Emniyet önce buna çözüm bulsun. Plakasız geziyorlarsa eger.
Dostum böyle yazmışsın ama 10 yıldır bu meslekteyim hiç hem ekonomi profesörü hemde muhabirlik yapan şahsiyet görmedim senin söylediğin köşe yazarı falan olmasın sakın,lakin biz başlıktaki haberle ilgili yorum yapıyoruz bilgineKhutuck adlı üyeden alıntı
Ayrıca ben bu siteye 1 seneden fazladır üyeyim ve bir muhabirim ve bir çok etkinlikte bulundum yani dediğin gibi ne saklanıyorum nede bi yerden çıkıyorum.
biz burda medyayı savunmuyoruz elmayla armutu bir tutmayın diyoruz hepsi bu
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Okuduğumuz hiçbir habere inanamaz olduk herşeye kaynak ister olduk şu medya varya şu medya özellikle görsel olanı en büyük silah o bilinçle dikkatli izlemek lazım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
+100000000000000deamon adlı üyeden alıntı
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
bnm altımda motor olcak bide gözümün önünde kapkaç olayı yaşanacak... bn de o şerefsizi takip edip ii bi benzetmezsem neyim...sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
her zaman doğruyu söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!!!
kesinlikle iyi yakalamışsın abi adam ne diyor ya iyi o zaman polislere söylesin de bundan sonra kask takanları durdursun...
Medya tamamen yalan haberlere daima balıklama atlıyor yeterki sansasyonel olsun ilgi çeksin..Motorcular kadar bir gök taşı düşer -kafanıza inşallah..Vefat eden arkadaşımızın kanı üzer,inden yalan haber yazıpta motorcu camiasını ve o arkadaşlarını üzende bu aşağılık medya değilmi
Yurdum medyası.....
birgün kendilerinin başınada buna benzer bir durum gelebileceğinin bilincinde olmayan zavallı insanlar...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Bu sorunun konumuz ile nasıl bir bağlantısı var?suçluları yakalama görevi kolluk kuvvetlerimizindir.Bizler vataşlar olarak bu konuda ihbar şahitlik ve delil konusunda yardımcı oluruz.önce burada anlaşalım.Bu zanlıyı yakalamaya çalışırken düşürüp öldürmemiz halinde hukuki sorumluluğumuzu BİZLE paylaşacakmısınız? YOKSA MEDYA((((((((MOTORCU ARKADAŞINI BİLE BİLE ÖLDÜRDÜ)))))))))) diye başlıkmı atacak?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yada biz düşüp ölürsek arkamızdan((((((HIRSIZIN ORTAĞI DÜŞTÜ ÖLDÜ)))))))mü yazacak ? HIRSIZIN MOTORLU VE KASKLI OLMASI DIŞINDA bizlerle hiç bir ortak yönü olmayan zanlıyı MUHABİRLER YAKALAMAYA KALKIŞMAYACAKMI???????????????sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar.
Bir basın emekçisi geçenlerde göreve giderken trafik kazasında vefat etmişti çok üzüldük.Akşam haberlerindeki başlık(((((((BASIN ŞEHİDİMİZ..............)))))))serkankiyak adlı üyeden alıntı
Aynı basın geçen gün Balıkesir'deki bir madende yanarak ölen ve ancak özel eşyalarından teşhis edilebilen asgari ücretle çalışan ((17)) madenci için ((((MADEN ŞEHİDİ)))) diye başlık atabilirmi?????????????
OOOOOFFFF OF.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
"Doğan Medya Grubu satıldı!"
'en çok kim yalayacak'a koşuyor
özgür haber alabilme özgürlüğümüz koşarak uzaklaştı.
elde twitter kaldı diyecem ama,
vpn'ler de kapatıldı!
yahu internette rahatça dizi izleme özgürlüğü bile gitti.
bu "ileri demokrasi" çok acayip bişey
ben buna seçimi garantileme çalışmaları diyorum.
olasılığa bırakmak yok, durmak yok yola devam.
Beş-on sene önce olsa nasıl tepki alırdı değil mi?
Şimdi kimsenin umrunda değil. Çünkü sözde "özgür medya" zaten çoktan satılmıştı, şimdi sadece ismi konmuş oldu.
Kazanı yavaaş yavaaaş ısıttılar. Ülke olarak haşlanmaktayız haberimiz yok.
On sene önce TL üç buçuk kat daha değerliydi. TL'nin bir kaç ayda bu kadar değer kaybettiğini düşünün. Hükümet ayakta kalabilir miydi?
Anayasa kitapçığı krizinde ne kadar oynamıştı döviz? Krize de bakar mısınız, anayasa kitapçığı krizi, vuuuuuu.
Düzgünce bi başlık açsan olmaz mi? Ayni gün içinde iki kez 10 yıl öncenin başlığına yorum yazdığına denk geldim kim bilir ne kadar yapıyorsun.
İyi medya var derken? 🤔😃
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Muhabir diyen olmadı arkadaşım, "medya". Ve durumu da belli. Alınganlık yapmaya gerek yok.
Sen haber kovalarsın, medya sansasyon. Sen yap muhabirliğini, sana bişey diyen yok.
Bu tarih itibari ile herhalde savunan arkadaşların da, savunacak durumu kalmamıştır.
-------------------
(Bir de şu lavuğa çok uyuz oluyorum)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)