Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask Sorunu -

REKLAM ALANI

Motosikleti
    4. motor Honda
    K5 almakla iyi yapmışsın bende shoei gt-air kullanıyorum, birde günlük kısa mesafeler için takması çıkarması kolay olsun yere düşürünce kırılmasın(!) diye basit bir LS2 almıştım ama hiç memnun kalmadım kaskı her taktığımda içinde oluşan plastik kokusundan iğreniyorum hadi dedim biraz kullanayım belki geçer ama geçmedi LS2 bende tavsiye etmem

Arai, shoei ya Bell de eklenebilir Bell inde güzel kaskları var ama K5 de iyidir ileride artçi kaskı yaparsın.
    MotoGlock bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı MotoGlock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    levent abi sana uydum ikisinide almadım agv k5 aldım
    http://i.hizliresim.com/AgGNmX.jpg
    Hayırlı olsun, K5 gerçekten güzel bir kask... Allah ihtiyaç bırakmasın güle güle eskit.. Pedlerini çürütene kadar kullanmak nasip olsun Sonra vur taşa gitsin
    MotoGlock bunu beğendi.

MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, K5 gerçekten güzel bir kask... Allah ihtiyaç bırakmasın güle güle eskit.. Pedlerini çürütene kadar kullanmak nasip olsun Sonra vur taşa gitsin
    sağolasın levent abi teşekkür ederim
    Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    LS2 kaskın üzerinde KARBON FOBER yazıyor

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence kafanıza takacağınız kaska cep telefonunuza ödediğiniz paradan fazlasını vermek lüks olmamalı.

Şu sözüne sonuna kadar katılıyorum. Zamanında çok pahalı diye o söylediğin markalardan almayıp gidip nolan aldım ama şuan kullandığım telefonların parasıyla 2 tane shoei alabiliyorum. Düşününce gerçekten çok büyük aptallık ettiğimi anladım, ilk elime geçen imkanla kendime daha kaliteli bir kask bakacağım.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu sözüne sonuna kadar katılıyorum. Zamanında çok pahalı diye o söylediğin markalardan almayıp gidip nolan aldım ama şuan kullandığım telefonların parasıyla 2 tane shoei alabiliyorum. Düşününce gerçekten çok büyük aptallık ettiğimi anladım, ilk elime geçen imkanla kendime daha kaliteli bir kask bakacağım.

Yok be, bana neden katılıyorsunuz, baksanıza kaska daha çok para ödeyince daha iyi koruduğunu düşünen bi adamım ben

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)