Bu Aylarda Motor Almak Akıllıca mıdır Yoksa ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba, kaza sonucu R25'im kullanılamaz hale geldi. Sorum şu, 2016 gelmeden R25 almak mantıklı mıdır, yoksa 2016 model çıktığında mı almalıyım. Yetkili servis sırf 2016 model diye aynı motora fazladan 1000-1500 vermek akıllıca değil diyor. Ya ellerindeki motoru satmak istiyorlar ya da bana yardımcı olmak istiyorlar. Sizlere sormak istedim, teşekkürler.
Reklamlar
-
öncelikle geçmiş olsun. kaza nasıl oldu? istersen r25 ten önce bi kurumdan eğitim al.
-
bulut59 adlı üyeden alıntı
öncelikle geçmiş olsun. kaza nasıl oldu? istersen r25 ten önce bi kurumdan eğitim al.
Dilekleriniz için teşekkürler. Kapatılan bir konum vardı, alkollü motor kullanmak gibi bir hata sonucu motorum ormanlık alanda uçurumdan aşağı düştü. Dersimizi o konuda fazlasıyla aldık. Serviste 1 siyah var şu an. Cevaplara göre alacağım ya da 2016 bekleyeceğim.
-
2 ay sonra 2016 lar gelicek.2015 leri uygun fiyata cekerler bence
-
Eski konuyu hatırlıyorum sanki, ayrıca şimdi alıp kışın binmeyeceksen, neden şimdi alıyorsun ki, hele bi fuar açılsın, bi bak bakalım, o zaman tüh kafama zıçayım keske bekleseymişim demezsin hem.
-
Dolar kuruna bağlı bir durum. Satış için özel kampanyalar dışında fiyatın düşme olasılığı yok.
Yeni model birebir aynı gelir mi yoksa geliştirme olurmu şuan bi haber yok... fakat kim bilir
-
konuyla alakasız ama profil resminden dolayı uyarıyım dedim
http://www.sabah.com.tr/gunaydin/magazin/2012/08/27/nazar-boncugu-seytanin-simgesidir
-
2016 modelde neyi değiştireceklermiş?
-
yapıştır gitsin nasılsa aynı motor ruhsatta yazacak tek rakam farklı.
-
Birkaç bayiye bak, pazarlık yap, çok daha uygun fiyata alabilirsin şu an.
Örneğin NC750 yi Mayıstaki satış fiyatının altında görmüş arkadaşım bayide bu hafta.
-
Bencede arkadaslar fuari beklemek mantikli olabilir bende suanda arastiriyorum ama fuara kadar beklerim sanirim fuardakileride bi gormek lazm ona gore kararimizi veririrz sonrasinda
-
Ne kadar doğru bilemem ama duyduklarım şu yönde ocak ayından sonra sağlam zam gelecek dedi arkadaş.(Bayi kendisi)
-
bence R25 ten hevesini almışsındır başka bir motor al derim
illaki R25 alıcaksan başka motor ne şimdi ne de 2016 da gözüm görmez diyorsan R25 şimdi almak daha mantıklı..
-
R25 te eksikliğini gördüğünüz şeyler varsa fuarı bekleyin belki değişmiştir. Ama motordan memnunsanız beklemenin pek bi mantığı yok. Şimdiden hayırlı olsun
Bizi Öldürmeyen Şey Güçlendirir !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)