Öncelikle herkese iyi akşamlar iyi sürüşler.Bügun sizlere yeni motorum KTM RC 125'den biraz bahsetmek istiyorum bu bilgi sayesinde eminim ki almak isteyen ve düşüncesi olan arkadaşları yeterince aytınlatacagım.Motorumu ISPARTA AYDIN MOTORS'DAN aldım.Arkadaşlar ben Tl halindeyken aldım fakat suan 4.750 EURO olarak satılmakta.Konuyu fazla dağıtmadan sizlere motor bilgimi sunuyim ehliyetim yeni yaklaşık 7/8 ay kadar oldu alalı fakat daha önce motor tecrübem var ve ilk motorum yzf r-125 (2011) 2.el aldım...
125 CC Klasmanında bir çok model var evet rc tipinde fakat arkadaşlar şimdi size neden KTM RC 125 diyorum onu açıklıyım;
***Öncelikle ktm yeni motor kullanacak genc arkadaşlar için çok iyi bir ABS sistemi kuruş motor üstüne kırmızı ışıkta veya viraj sonrasıı abs cok işe yarıyor hele ki ilk tecrübe yapan birisi için.
***125CC RC klasmanında bana göre en yakışıklı hayvan diyebilirimYzf-R125 CBR125'i görüntü olarak sollar ve solluyorda ben bunu hergün anlıyorum ve yaşıyorum.Görüntü konusunda gercekten iyi cizim var.
***Arkadaşlar yakıt konusuna önemli çünkü ben öğrenci adamım ve bana hitap eden yakıt tüketimini isterim fakat doğruya doğru şimdii 3/3,5 litre 100km de yalan arkadaşlar ben o kadar rotajında sürmeme ragmen 3,75'in altına kesinlikle inmiyor.
***Şekil var ama ya hızz??? Arkadaşlar 125 CC motor alan birisi motorundan hız bekler mi bilmem ama ben beklemedim ve zaten suan ki maxsımum hızı 130 gibi gibi diyebilirim..130'u yapmak içinde şehirler arası uzun boş bir yolda bu hızı göstergede görebilirsiniz sokakta asla ama asla göstermez ....
***Ses konusuna gelince KTM RC SERİSİ egzoz sesleri cok ama cok tırt arkadaşlar Leo Vince Duke 125 egzoz'u tavsiye ettiler satın aldığım bayide yaa kardeşim sesi daha kötü olduu o yuzen bu motordan sakın ses bekleme
***Gelelim konfora bence 125CC klasmanında abi en rahat ama en rahat 125'lik motor..BU arada KTM RC 125 ile RC 200 üzerinde kullanılan bazı farklı eşyalar var bilginize .Oturmak ve gercekten yarış pozisyonu almak hemde ne bileklere ne de kollara agırlık binmeden bunu yapmak çok iyi bir tecrübe..
***Fiyat KONUSU????? Abi bayi arada kampaya yapıyor Euro satışını TL olarak ceviriyor ve bu size nerden baksanız 2.500/3000 Tl arası kar sağlıyor.Söyle bi örnek veriyim Benim Aldığım Fiyat=12.750 EURO:14.200'e filan geliyoo alıcaklar beklesin kampanya zamanı alsınlar
Şimdilik yazıcaklarım bu kadar arkadaşlar herkese iyi keyifli sürüşler..Sorularınızı en kısa zaman da cevaplanacaktır!!!