Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2016 Mart Fuarında MT25 olacak (Net Bilgidir)

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Mimarca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABS'li model getirmezlerse istek üzerine ABS'li model getirtebilirmiyiz arkadaşlar bu MT25 için malum sitelerde mt125 için bir kaçtane ABS'li model satış ilanı görmüştüm zamanında.. Türkiye'de ABS'li modeli satılmadı ama o arkadaşlar nasıl elde ettiler yada nasıl bir yol izlemek lazım fikir verirseniz sevinirim.
    bi gelsin bakalım absli olursa dadından yinmez... benim 15 yıldır yüzüm gülmedi bu segmentte..bakalım piyasa hareketlenecek tek umudum o..alternatifimiz çok olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar bu motor kesin gelecek mi Türkiyeye ? Bilgisi olan var mı ?

Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    Şubatta bayilerde fuardan önce.

EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10
    MT-25 muhakkak getirir yamaha...çünkü yamah birkere coştu türkiyede..ben yamahanın türkiyeye böyle dikkat çeken motosikletlerini getirmeyeceğini pek sanmıyorum güzel bir pazar saihibi oldu çünkü türkiyede..xsr700 xsr900 de bunlara dahil bunlarda gelecek muhakkak türkiyeye..
    ama HONDA kesinlikle ve kesinlikle çizgisini bozmuyor çılgınlık yapmıyor ? nedenmi ...nc serisini epey sattı türkiyeye..artık nerdeyse nc1000rr üreticek honda..geçen seneki düşüncelerim benim cb1000R almaktı hornet 600 ün abisi cb1000r ... dedimki ulan mt serisiyle yamaha piyasayı alt üst etti e kawasakinin z1000 i var türkiyede..ama hondanın naked 1000 liği yok bu sene kesin getirir dedim kendi kendime...eğer getirmiş olsaydı bir hornet fanatiği olarak ne yapar eder o motosikleti alan ilk kişi ben olurdum..fuar zamanı geldi çattı birde ne görelim ? 600rr 1000rr nc serisi..ee hani olm nerde bu motor soruyoruz ilgi alaka yok kimse zaten bilmiyor tek amaçları motosikleri satmak anladığım o anda artık hondayla ilişkimi keseceğimdi .. 600cc bir çıplak honda motorundan sonra bine bileceğiniz bir street motoru TR YOK şaka gibi bende eyw deyip yamahaya geçtim mt 09 aldım daha alalı 2 oldu olmadı benim için adamlar MT10 u duyurdular..e gelde şimdi bu markayı sevme ? bundan sonraki bineceğim motosikletler arasında kesinlikle honda yok..onlar için varsa yoksa NC nasıl satarız debriyajsız yapalım bölede satarız vs dir....lafın kısası ben hondanın mt25 e rakip getireceğini hiç sanmıyorum..

Bir kaç gün önce yamahayı aradım, mt-25in fiyatı ocakta açıklanacak, şubatta satışı yapılacakmış.
    Fuarda bir kampanya ile satışına başlanacak diye tahmin ediyorum.

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyat tahmininiz nedir arkadaşlar ?
    yalnız yüksek yazmayın

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    hali hazırda benelli tnt 250 gibi bir motor varken mt25 gelse ne totocan? honda 250 lik naked yapacakmış, peeh...

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    neden beygiri düşürüp torku yükseltmemişler ki , r25 motorunu aynı şekilde kullanmak saçma

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Çift silindir cbr 250rr geliyor mu ?
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Alıntı fedos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat tahmininiz nedir arkadaşlar ?
    yalnız yüksek yazmayın
    Kampanya ile 13-14.000 civarına satacaklar, normal satış fiyatı 16.000 civarı olacak benim tahminim.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motoetkinlik.com/iste-yamaha-mt-25/

ha yanlış anlaşılmasın Hondayı boklarım ama dönüp dolaşırım yine Honda alırım o da ayrı bi dengesizlik... (benim meselem servisle olan gönül bağım yoksa Hondayı günahım kadar sevmem...her fuarda bir personeliyle mutlak kavga ediyorum arıza çıkarıyorum...
    Köfte canavarı obur Pandacım,

Sanki alıp da bineceksin , güzelim NC yi iki günde yolladın de get sinirimi bozma benim.

Önemli Not: Eğitim motoru YBR aldım gel de kapalı alanda kapışalım bakalım YBR mi daha kıvrak CBF mi

Sevgilerimle
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Abs yoksa bilinizki 3.dünya ülkesiyiz.Çünkü avrupaya abs standart artık.
    Kısacası abs yoksa benim için çöp bir motor...

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Bence çöp değil güzel motor!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Yolcu0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    sorum: MT-25 hakkında sosyal ortamda bir sürü dedikodu dolaşmakta. en büyüğü ise master of torque yani torkun efendisi serisi olmasına rağmen torku 10.000 devirde vermesi sıkıntılı bir durum değil mi ? r25 motor blogu kullanılıyor fakat r25de öyle hemen boğulan bir motor değil bildiğim kadarıyla fakat torkunun mt-07 gibi 6,500 devirde vermesi gerekmez miydi ? seri olarak master of torque serisi olarak torku düşük devirlerde isterken mt-25de neden yüksek devirlerde veriyor ?

yamaha türkiye cevabı: İyi Günler.

MT-25 model motosikletin en yüksek tork değerini verdiği motor devri 10.000 d/d dir.

Muadillerine göre tüm çalışma devirlerinde daime en yüksek tork değerini vermektedir.

Teknik bilgilendirme standartlarına göre sadece en yüksek tork değeri açıklanmaktadır.

Bilgilerinize.

Motosikleti
    Honda CBR500R
    MT-25 15.500-16.000 bandinda olur

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı ROT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT-25 15.500-16.000 bandinda olur
    Karenajlısı 15.250tl yaww...çıplağı nasıl 16 olacak???..Akıl var mantık vaRR!!!..
    The Power of The Dreams.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Stunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden beygiri düşürüp torku yükseltmemişler ki , r25 motorunu aynı şekilde kullanmak saçma
    Teknik olarak bunu yapamazlar çünkü motor kısa stroklu. Eldeki beygirlerden oldugun kadar torku yükseltemessin

torku 7500 devire çekersen motor 9000 devirde 27 beygire falan düşer. ayrodinamiği düşük, 120 km üstünde bolca beygir isteyen bu motor tipinde son sürat 150 civarına düşer.

O zaman da bu motoru almayın baba R25 gibi gitmiyorcular türer. Bıkınız inazuma düzde 150 yi görecem diye bi tarafı patlıyor, ama olmuyor.

MT-25 in de yamaha için sportif anlamı olduğundan hızlı olması önemli. Master of tork kelimesine fazla takılmayın 250cc de o iş olmaz zaten

Motosikleti
    Honda CBR500R
    Akil mantik der ki fuara kadar su anki liste fiyatlarina zam gelecek.
    Biraz paradan anliyorsam min. 10-15% zam gelecektir. Bu sirada ilk zam geldi fiyat 15.850 bilginize

Motosikleti
    Activa-Pcx-cbr250r-Xj6N-BAVYERALI :) K1200R
    Bişey sormak istiyorum mt125i 12500 e satan yamaha sizce bunu 13 e verirmi en az 16 olur diyorum

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Fiyatı yüksek olmasa alınmaya değerdi. 14.750 gerçekten beklenmeyen bir fiyattı. R25 iyi sattı, bununda iyi satacağını farz eden Yamaha Kallavi bir fiyat ile MT-25 i bizlere sunmuş oldu. Ötv siz fiyatı neredeyse MT-07 ile aynı, Ben anlamıyorum arkadaş, 690 cc dahamı ucuza üretiliyor acaba? Bunu kendime sormadan edemiyorum. Yada birileri bizim aklımızla dalga geçiyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)