Kişisel zevkler diyelim tencerem var tavam var 10 numara havam var
Hocam sende benim beğendiğim hiçbir motoru beğenmiyorsun :D
Aslında parayı bulursam turimp tiger 800 de alabilirim o nasıl
Kişisel zevkler diyelim tencerem var tavam var 10 numara havam var
Hocam sende benim beğendiğim hiçbir motoru beğenmiyorsun :D
Aslında parayı bulursam turimp tiger 800 de alabilirim o nasıl
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Metehan handuro gözünü seveyim nc700s i neden beğenmedin aç şu konuyu. Senin fikirlerin önemli bizim için. 17 ye falan temiz i var gibi bazen kafamı bulandiriyor o yüzden settirdim 😊
Arkadaşlar ben bu motoru ciddi ciddi düşünüyorum.. Bu yıl kawasaki z250sl ile başlamayı planlıyordum ekipman ve herşeyi tamamladım ama yetkili satıcıların iş güzarlığı euro fırladı derken askıya aldım.. Fuarda mt25'i inceleyip almayı planlıyorum. Ama abs'li modelini istiyorum. Abs'li satışı türkiye'de yapılmayacağı yönünde çok söylemler var. Sizce istek üzerine abs'li modelini getirtme şansımızda varmıdır?
özelden yazarım dostum detayları...
aynen z250 sle odaklandım ama çocuk motoru gibi altımda sırıttı...
ganga onuda özelden yazayım hafta sonu zamazumayı satalı 2 yıl oldu neredeyse ahaha aga nerden yakaladın o detayı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Harbi den metoşş den inazumoş U neden sattın özelden küfür etme buraya yaz
kaç kuruş olcakmış?
R25 üstündede pilot street görünüyor ama Türkiyedekilerin hepsi IRC geliyor :D sen yamaha Türkiye o lastikleri üzerinde bırakır mı sanıyosun ?
10bin devirde maximum tork.
Nası mt la bu. Tip güzelde motor olmamış.
O devirde çok rüzgar alacaksın zaten. Bide motor çıplak.
Tam onu diyecektim.O devire çıkana kadar tokat manyağı yapıyor rüzgar.Yani kalitesi diğer MT'ler gibi değil.Bilmiyorum gelince elleriz bakarızda sanki alelacele r25 i soyup piyasaya sürmüşler gibi.Hiçbir özveri yok.Ne ters amortisör,ne torkta oynama ne de o plastiğinde bir kalite görünüyor.Bi mt-125'e dokunun edin böyle kaliteli motor yok ama 125cc o da.Direk koy motoru 125 'e...İlla biz mi akıl verelim yamaha
Aynen mt 125 teki malzeme kalitesi ultra ust düzey. Aynı kalitede olsa süper olurmuş mt25
nc700 ve ınazuma ile alakalı görüşlerimi özelden yazcaktım güya yalan oldu ama unutmuşum inanın...yaşlandım ben artık... kısa zamanda dönüş yapıcam...
Lynxmaster fiyat bilgim yok ama bu lansman fiyatıyla bizi oltaya getirip yine 15 binden aşağı satmazlar bilirsin...
Elim ayağım titriyor şerefsizim çok güzel laaaaaaan
ABS'li model getirmezlerse istek üzerine ABS'li model getirtebilirmiyiz arkadaşlar bu MT25 için malum sitelerde mt125 için bir kaçtane ABS'li model satış ilanı görmüştüm zamanında.. Türkiye'de ABS'li modeli satılmadı ama o arkadaşlar nasıl elde ettiler yada nasıl bir yol izlemek lazım fikir verirseniz sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)