Mahkeme Kararı ile plakasız faturalı motosiklet devri....çok önemli
Reklamlar
-
iyi günler arkadaşlar. motosiklet alıcam ama motosiklet sahibiyaşlı bir kadın. kadın motosikleti mahkeme kararı ile almış. ama fatura hırsızın üstünde. kadın motoru bana satmak istiyor. elinde şase no ile mahkeme karaı var. ben bu motosikleti nasıl alırım yardımcı olursanız pazartesi günü allahın izniyle alıcam. şimdiden teşekkürler
not: motor plakasız motor 2015 faturalı
Reklamlar
-
-
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
Kadınla evlen
Bence bu sorunu Esra Erol veya Müge Anlı'dan başkası çözemez
-
Peki faturası çıkmamış ise çıkartabilirmiyiz benim adıma
-
Nasi orijinal motosikletleri buluyorsunuz boyle cok imreniyorum. Sahibindende bakarken rizikoya gore sirala secenegi mi var acaba
-
önce kadının üzerine ruhsat çıkacak,mahkeme kararına istinaden onun adına tescil yapmadan sana noter satışının yapılması mümkün değil.Kadın sana vakelat verirse o mahkeme kararına istinaden tescili kendin de yaptırabilirsin,vekalet için kadını ve mahkeme kararını da notere götürüp vekaleti ona göre hazırlatmalısın.
-
satışı yapan kişi satışı alan kişiye vekalet veremez yalnız.. tecrubeyle sabittir..
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
önce kadının üzerine ruhsat çıkacak,mahkeme kararına istinaden onun adına tescil yapmadan sana noter satışının yapılması mümkün değil.Kadın sana vakelat verirse o mahkeme kararına istinaden tescili kendin de yaptırabilirsin,vekalet için kadını ve mahkeme kararını da notere götürüp vekaleti ona göre hazırlatmalısın.
Fazla ciddisin savaş abi. Tam avukatlık bir cevap.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler