29 ekim cumhuriyer bayramı fotoğraflar ve videolar (motosiklet dostluktur)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel buluşma olmuş tekerinize sağlık
-
Tanistigimiza memnun oldum kardesim cam icin sana haber vericem
[IMG][/IMG]
-
Bizde ordaydikkkkk tuh tuh koskoca mt nerde dedik yahu..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
üzerlerinde yazmasada üyeleri orada bulunmuştur
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
barodi adlı üyeden alıntı
Bende cok memnun oldum abi eyvallah cam için görüşürüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Bizde tesadüf karsılastık bidahakine mt toplu olarak gidersek daha iyi olur
-
mt olarak zaten toplu olarak grupça durmak gerek orda sürüş esnasındada belli kurallar eşliğinde peşpeşe birlik olarak gidilir güzel olur.
-
Yani bi suru grup var mt yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Ole tabi bi cok arkadasimiz gitmistir kesin ama, isim olarakta orda olsak guzel olurdu.. yoksa Cumhuriyet bayrami tabiiki onceligimiz buydu..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Bizde oradaydık. Suadiye otelinden şehitliğe kadar gittik.
-
Bende oradaydım , emeği geçen herkeze teşekkürler ( E-5 te giderken sırayı bozup sol şeritte teker yapan CRF li arkadaşlar HARİÇ).
-
Birdahakine özelden numaralarımızı veya bulusma yerinde birbirimizi bulursak daha iyi olur en azından böyle kortejler,bulusmalar sayesinde birçok iyi insanla tanısmıs oluyoruz malum mt.net artık bulusma duzenlemiyo ve yanlız gezmek istemeyen birçok motorcu var ve bizim gibi acemiler için boyle organizasyon ve bulusmalar çok iyi oluyor
-
ben katılamadım yaw bahçe kapısının önüne bir araç park etmiş kortej bittikten sonra da araç gitmiş nedir bu gıcıklık anlamadım
-
Ben de oradaydım ama o kadar kalabalıktı ki zaten, kim nerede, kim grup kim değil anlamadım. Tek başıma arada gidip, Kabataş'tan döndüm işim olduğundan.
-
Bende oradaydım fakat mt üyeleriyle tanışma, konuşma fırsatı yakalayamadım çok dağınık bir kortej oldu. Kortejin tamamını videoya çektim şimdilik ufak bir kısmını yayınlayayım devamı gelecek .https://www.youtube.com/watch?v=UgesAGp6afc
-
Moderatör
Bizim kortejde şirketteydi nasıl ama?
-
okan kömür adlı üyeden alıntı
Okan beyaz msx'li senmiydin tanışamadık başın kalabalıktı, bizde mavi msxleydik barodi abi ile tanıştık şehitlikte erken kaçmak zorunda kaldı
-
SercanG adlı üyeden alıntı
Okan beyaz msx'li senmiydin tanışamadık başın kalabalıktı, bizde mavi msxleydik barodi abi ile tanıştık şehitlikte erken kaçmak zorunda kaldı
Aynen bendim iki kişi olan mavi msx miydiyiniz sürüste gördüm ama sehitlikte göremedim bende hatta bi süre yanınızdan gittim sonra kortej düzeni bozulunca göremedim sizi birdahaki korteje görüsürüz o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bizim kortejde şirketteydi nasıl ama?
En güzeli abi de senide görmek isteriz bayramlarda kortejlerde
-
[QUOTE=okan kömür;3756408]Aynen bendim iki kişi olan mavi msx miydiyiniz sürüste gördüm ama sehitlikte göremedim bende hatta bi süre yanınızdan gittim sonra kortej düzeni bozulunca göremedim sizi birdahaki korteje görüsürüz o zaman [COLOR="Silver"]
Evet 2 kisi mavi msx bizdik, kortej cok karisikti bende bir ara gordum seni sonra herkes gibi hizli surmek zorunda kaldik, sehitlikte barodi abiyle beraberdik, kirmizi bi msx daha geldi sehitlige oda burdan mi acaba ?
-
[QUOTE=SercanG;3756415]
okan kömür adlı üyeden alıntı
Aynen bendim iki kişi olan mavi msx miydiyiniz sürüste gördüm ama sehitlikte göremedim bende hatta bi süre yanınızdan gittim sonra kortej düzeni bozulunca göremedim sizi birdahaki korteje görüsürüz o zaman
[COLOR="Silver"]
Evet 2 kisi mavi msx bizdik, kortej cok karisikti bende bir ara gordum seni sonra herkes gibi hizli surmek zorunda kaldik, sehitlikte barodi abiyle beraberdik, kirmizi bi msx daha geldi sehitlige oda burdan mi acaba ?
Birdahakine kesin toplu olarak gitmeliyiz herkes birbirini görmüs ama kimse tanısmamıs mt ailesine yakısmaz :(
-
[QUOTE=okan kömür;3756423]
SercanG adlı üyeden alıntı
Birdahakine kesin toplu olarak gitmeliyiz herkes birbirini görmüs ama kimse tanısmamıs mt ailesine yakısmaz :(
Mt'de bir baslik acilip üste tutturulsaydi, herkes ordan haberlesip bulusma noktalarinda tanisirdi malesef ilk surus boyle oldu, bir sonraki surus icin tecrubelendik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)