bu kortejde yolların kenarlarında ve şehitlikte bayağı fotoğrafçı arkadaşlar vardı bilmem dikkatinizi çektimi acaba o çekilenler hangi sitede paylaşılacak?
bu kortejde yolların kenarlarında ve şehitlikte bayağı fotoğrafçı arkadaşlar vardı bilmem dikkatinizi çektimi acaba o çekilenler hangi sitede paylaşılacak?
Arkadaşlar farkeden oldu mu rok bagoros da aranızdaydı galiba. Ben karaköyde yolun kenarında geçişi izlerken gördüm. Hatta teker yaptı.
Selam arkadaşlar, bu önceki mesajlardaki bulusma bugun 21:05 de Kadıköyde olucak, gelmek isteyen gelebilir geçen haftadan az vakitte fazla sohbet edememiştik
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
https://www.facebook.com/events/1165845683445435/
Keske bakırkoyde olsaydı anadolu yakasına gitmek sıkıntı neyse birdahaki bulusmalara artık bide böyle bulusmaları buraya 1-2 gün önceden yazarsanız çok iyi olur
ben 2 kere konusu actım duyurulara ama pek kimse bakmıyor, zaten beni tanıyan buradaki bazı insanlar kendiliğinden geliyor, onun dısında etkınlıkleri buradan öğrenebilirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)