29 ekim cumhuriyer bayramı fotoğraflar ve videolar (motosiklet dostluktur)
Reklamlar
-
awesomee adlı üyeden alıntı
bu arada keremcim, gelcegini bilseydik bizde gece msjlastık,
Ceymier'ın yazdıgı msja hemen po atarak,
Hemen bir grup kurduk ufaklıklarla
Çağların herkesi toplayarak gelmesi,
OXXO (barbaros- kanka) ve KMLTKN (kemal- ufaklık no:3) aramıza gecikmeli katıldı (nie foto cekmediysek)
Güzel bir gundu! tşkler çocuklar!
(Çağlar açtıgın bu konuya kızmıycam hadi bu sefer
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Caddedeyim
bostancı
+1, bende bakırköydeyim aynı şekilde 9 dan 1 e kadar orada cafedeyiz (etkinlik duyurularında konusu var)
Reklamlar
-
Fotoğraf için bidaki buluşmalara diyelim benimde aklima gelmedi kismet...
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
-
Dün üşüttüm ben ya, bugün arabaylayım, saat 6 da trafiğe bakarım açıksa olabilir, pm geç..
beter ol. uzunca sakalımda var ama laf dinleyen yok. yaşımda büyük senden bir büyüğün olarak konuştum ne değişti. neymiş efendim sıcaklamış.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Arkadaş çok kıskandım ya forumdan tanıdığım herkes orda keşke gelseydim :/ ikinci bir buluşma talep ediyorum :///
-
Moderatör
A.Türker adlı üyeden alıntı
Arkadaş çok kıskandım ya forumdan tanıdığım herkes orda keşke gelseydim :/ ikinci bir buluşma talep ediyorum :///
aksam 8 bakirköy de kaktüs kafe.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Abi ben kavaklı park bulusmasına gittim kavaklı park yıkıldı kaktüs kafeye gelip adamların ekmeğiyle oynamıyım saka bir yana daha önceden haberimiz olsaydı gelirdik
-
Bu da benden. Dolmabahçeden çıkışımız ve Edirnekapıya varışımız..
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Geliyorum.
-
bende gelicektim yaa ama neyse gec kaldim sanirsam gelmem 1 saati bulur
-
esksiehirde cok guzeldi ama fotograf alamadim bir cok motorcu gordum cok guzel motorlar vardi valla ayrilmak istemedim alandan :D keske fotograf cekseymissim
-
8.30 12.30 kaktus cafedeyiz. Onceden haberim yoktu diyenler etkinlik duyurularina bakabilir
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
8.30 12.30 kaktus cafedeyiz. Onceden haberim yoktu diyenler etkinlik duyurularina bakabilir
Tamam geliyorum senin egzoza bakim birde 180 lik nasil duruyor goreyim. Gerci ben cok memnunum lastiklerden.
-
Guzel sohbet ettik gelenlere tesekkurler
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Guzel sohbet ettik gelenlere tesekkurler
Aynen güzel oldu. Çekilen 2 fotoyu da paylaşırsanız süper olur.
-
Çok güzel geçmiş imrendim açıkçası.Ehliyetimi almama az kaldı, sizlere katılmaktan memnun olurum, kısa ve uzun grup gezilerine müsaitliğine göre mümkün mertebe geleceğim.
-
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
Aynen güzel oldu. Çekilen 2 fotoyu da paylaşırsanız süper olur.
barodi adlı üyeden alıntı
Tamam geliyorum senin egzoza bakim birde 180 lik nasil duruyor goreyim. Gerci ben cok memnunum lastiklerden.
Vardığımda yoktunuz, asıldım bayağı iş çıkışı sizinle de tanışayım diye, kısmet olmadı. Başka zamana inşAallah.
Konu içinde başka konu oldu arkadaşlar kusura bakmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
Ben de videoda çıkmışım Sanırım..
-
bu arada keremcim, gelcegini bilseydik bizde gece msjlastık,
Ceymier'ın yazdıgı msja hemen po atarak,
Hemen bir grup kurduk ufaklıklarla
Çağların herkesi toplayarak gelmesi,
OXXO (barbaros- kanka) ve KMLTKN (kemal- ufaklık no:3) aramıza gecikmeli katıldı (nie foto cekmediysek)
Güzel bir gundu! tşkler çocuklar!
(Çağlar açtıgın bu konuya kızmıycam hadi bu sefer
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Caddedeyim
bostancı
Sabah kalktığımda bile bakındım belki buluşma ile ilgili birşey yazan olur diye ama göremedim. Benim hatam tamamiyle, biraz bakar kör olduğumdan onuda görmemişimdir. Çektiğim videoya dün biraz bakındım köprü üstünde 1 2 dk 1 metre önümde gitmişsin seni de görmemişim
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Sabah kalktığımda bile bakındım belki buluşma ile ilgili birşey yazan olur diye ama göremedim. Benim hatam tamamiyle, biraz bakar kör olduğumdan onuda görmemişimdir.
Çektiğim videoya dün biraz bakındım köprü üstünde 1 2 dk 1 metre önümde gitmişsin seni de görmemişim
Aferinnnnnn ;))) bu dahakine bulusuoooz gelin yazcam ;))) bide koprude arkamdasin cix cix
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)