bayanlar ve aynı dertten muzdarip hemcinslerim lütfen yorumlar.
bayanlar ve aynı dertten muzdarip hemcinslerim lütfen yorumlar.
motorumu kıskanıyorlar yoksa onula geçirilen zamanımı önce bunda netleşelim.???
teknik olarak metel ve civata yığınının kıskanılması son derce saçma zaten o yuzden mantık zamanı gosteriyor hedef olarak.ama hey mantık dan bahsedersek kadınlardan nasıl bahsedicez.bilmiyorum bayanlar acıklık getirecek bu olaya
motora gösterilen ilgiyide kıskanıyo olabilirler
Ride your way
evet olabilir ama sonucta motorumu opmuyorum.sıradaki?
Motora verilen özen ve zamanı bayanlara vermediğimizden dolayı kıskançlık başlıyor.Gerçi onlarda saatlerce makyaj ve bakım yapıyorlar şimdi biz onların makyaj setlerini niye kıskanmıyoruz dimi ama
bence kadınların genel olarak erkeklerden daha mantıklı olduğu gerçeğini unutmamak lazım.
motosikletle geçirilen zamanı kıskanan hemcinslerime de bi anlam veremiorum tabii.
ilginç bi durum yani bi makine ile rekabet hali.
sonuçta bütün kadınları mantıksız diye değerlendirmeyin ayıp etmeyin diyorum..
motor ve araba ile bizim aramızda kimsenin giremicee bi bağ var ya
o bağ a uzanamıolar mundar diyolar
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
nacizane görüşlerimi sunayım,
Kesinlikle motosiklet ile geçirilen zamanı kıskanma durumu ilk sırada,
daha sonra nedense motosiklete gösterilen özen ile karşılaştırmalar
yapılıyor ve hatta caddede yanınızdan geçen bir rece e hayran hayran
baktıgınızda bu bakışlar kıskanılıyor
sonuçta locco nun dediği gibi kadın ve mantık olarak olaya bakmak işi
zora sokar, biz kadın ve duygu olarak bakalım
sonucat benim kendi basına 120 km yapabilen bir kız arkaasım olmadı.demek istediğim su ki eger biz onları mango dan ya da zaradan kıskanmıyorsak onlar bizi neden motordan kısaknıyorlar.bua rada bir bayanın matıklı oldugunu ancak bir bayan soyleyebilir katılmıyorum sana tess
+ motorunuza bir güzel bayana baktığınız hayranlıkla bakmayın çıldırıyolarjohnny_rook adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
motorunu herşeyden daha çok sevdiği için
bu yanlız geçici arkadaşlar kız arkadaşlar genelde kıskanıyor alma binme gibi
kendi sevgililerini riske atmak istemiyolar başka bi hatuna bakmak arkadaş gurubu ile eğlenmek gibi
ama ben evlendim nası olsa tapu bende die artık karışılmıyo
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
ii de ben senelerce canım su rujumu alsam bunumu.yoksa su pantalonmu daha guzel bu bluzmu gibi abuk ve feminen sorularla muhattap olmuş olarak.canım gecen gun redline yaptım ya da ngk buji almam lazım dediğimde(aynı abukluğun simetrisi oalrak) neden seneelrdir gosterdiğim anlayış gosterilmiyor.
bayan yokmu bayan acıklayın bi zahmet
Selamlar arkadaşlar;
Ben vaktinde " Ya motor ya ben" diyen çokça ciddi olarak birlikte olduğum kızları düşünmeden terk ettim, mantıktan bahsederken kendini bir makineyle kıyaslayan varlıklardan bahsediyoruz yani
15 yıldır motorla yatıp motorla kalkan ben, yani vaktinde liseyi terketmeye kalkıp çalışarak motor almaya kalkışan ama aile baskısıyla tekrar okula dönen ben ve benden daha fanatik motor tutkunları için olay biraz metal yığınından ve ona duyulan aşktan farklı bir durum. Asıl olay mekanik olarak binip gezdiğimiz motor değilde üzerinde bize yaşattığı duygular ve motordan ayrıyken ona ait olan düşüncelerimiz, rüyalarımız, hedeflerimiz, planlarımız ve bunun gibi düşünceler işte. Kıskanılan konuşulan o.
Ve de hayatında kız arkadaşları motorlarından veya motorculuğundan yeni olan arkadaşlar için, motor kavramı bir rekabet şeklinde vücut buluyor kızlar için, ya o ya ben gibisinden anlamsız ya da bizim anlam veremediğimiz düşünceler içine sürüklüyorlar kendilerini. Şimdilik dilimin döndüğü kafamın bastığı bu kadar.
İyi Seyirler...
hemcinslerimizle beyin fırtınası yapıyoruz.ya peki venüsden gelenler onlar nerde
sen sinan ın eşiyim onula beraber takip ediyorum kendi adıma uye olmadım henüz konu ilgimi çekti
ben ilk oncelikle bir kıskanclık yapmıyorum ama korkuyorum motora binince heran kaza olabilr diye
yapılan kıskanclıklarada bende sizin gibi anlam veremiyorum sonucta o bir makine sen kendine guvenirsen bir kıskaclık yapmana gerek kalmaz
bide zamanı diyorsunuz akıllı kadın sevdiğinin yanında ayrılmaz motor üstünde beraber zaman gecirirsiniz
biz motor parçası almaya bide çoğu zaman beraber gideriz nerdeyse motor içindeki parçaların neler olduğunu çalışma mantığını biliyorum
birde sizdede suç var biraz ilgisini çekecek yani sevgilileriniz ilgisini çekecek bişeler yapın
yani onlarada istediği kaskı montu alın eşimin bana yaptığı gibi kendi kullandığından bile daha pahalı ekipmanlar aldı
bölelikle onlarlada ilgilendiğinizi sadece motoru düğünmediğiniz anlarlar
katılırsınız veya katılmazsınız benim görüşler bole
bu arada adım ayşegül
aysegül tesekkürler.cok guzel bişi bu.umarım bende bu paralelde bişi yaşarım.ama ya o da gel beraber mangoyu gezelim derse o zaman ne olucak
mango=erkek cehennemi bkz indirim haftaları
Sağol yenge azda olsa ışık tuttun peki ama bu kişiler motordannefret ediyosa napıcaz
Vay kader Arkadaşım benimlocco adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
sanırım cbr halil o zaman bir maymundan beyin implantasyonu yapmak gerekicek.motor sevilemzmi ya.korkulur anlarımda sevilmezmi nasıl yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)