Bir motosiklet bi Kızdan daha hızLıdır,Daha ateşLidir ve sadece bazı anLar degiL her zaman Çekicidir
Bir motosiklet bi Kızdan daha hızLıdır,Daha ateşLidir ve sadece bazı anLar degiL her zaman Çekicidir
Born To Be wild,Live to Ride...
bu sadece erkekler için geçerli değil benim eşim de motorumu benden kıskanıyor. ona çok bağlandığımı zannediyor.halbuki ilgisi yok.ama sanırım insanlar ne sevdiği insanların sevgisini başka şeylerle paylaşmak istemiyorlar. hep ilk sırada olmak istiyorlar. bu benim için de geçerli ama eğer eşimin motoru olsaydı o motoru ondan kıskanmaz aksine motoru ondan daha çok severdim.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
mükemmelJaNTi adlı üyeden alıntı
gerci motorumla beraber uyuyamıyoruz ama sabah uyanıp yanına gittiğimde akşam ne kadar cekiciyse hala o kaadr cekici olabiliyor
Birde motorun bakımı ve yakıtı tamamsa hayır demez
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Başı ağrımaz
sen düşersen senle beraber düşer.
ya ama hani motor sevgissi yoksa ne olacak diyorsunuz ya
bence insan sevgilisi için hoşlanır yani onun merakı varsa sende onunla beraber olmak istiyorsan sende seveceksin ben eşimin gözünde o motor sevdasını görünce hiç bişey diyemiyorum
onu engelleyemem o çok mutlu oluyor motora binince o mutlu olnca bende mutlu oluyorum
yani, size şimdi geyik gibi gelecek ama böle bunu değiştiremem
mango olayına gelince
biraz huyuna gidin canım
alt tarafı 5 dk çok sıkılınca telefon çalmış numarası yapıp mağaza dışına çıkın orda oyalanın
bahaneleride ben öğretmiyim size
Benim eşim motor hastasıdır ve motordan anlar.bana enaz 80.000 km artçılık yapmıştır.
Başka bahanede istiyoz yetmez bu, yemiyolar telefonun kapanmasını bekliyolarsinans adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
16 yıllık evli biri olarak::::::: sonra intikamları acı oluyorcbrhalil adlı üyeden alıntı
vay üstadım bendekide 7 sene oldu evet gerçekten acı oluyor
Locco bu sorunun en doğru yanıtını burada alman zor bence.Çünkü burada zaten motor sevdalıları var ve bu motor sevdalıları bu sevdaya karşı olanları zaten anlayamazlar nihayetinde onlarda bizi anlamıyorlar bizim sevdamızı göremezler. Kadın veya erkek hiç farketmiyor.Benim de karşıma çıkan erkekler motosikletimi kıskanıyorlar e tabii sonuç malum bu durumda motosikletimin dostu benimde dostumdur düşmanı benimde düşmanımdır.motoru sevmeyen benide sevmesin deyip çıkacaksın işin içinden.
Unutma gerçek denen sevgi paylaşım ve anlayışla gerçek sevgidir.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
bence bayanlar sizi motordan değil motoru sizden kıskanıyolar.motor kullanmasını öğretin ona o zaman bu sorundan kurtulursunuz.ALLAH KURTARSIN
jassmine katılmıorum sana.sonucata farklı bakış açıları lazım
cbrhalil
ya alışveriş merkezlerinden nasıl kaçıcaz.
mango-zara-polo-
offf offf
siz diyin "Başı agrımaz, Sabah "bile" çekici gelir, benimle düşer kalkar, ben nereye o oraya, motorun bakımı ve yakıtı tamamsa hayır demez, daha hızlıdır,Daha ateşlidir" yahu ben bile kıskandım onlar hayli hayli kıskanır
Zaman zaman, motor tehlikeli oldugu için, endişeleniyolar düşüncesine inanmak istiyorum
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Abi bence ıssız bi dağa yerleşelim dicem olmadı motorlarıda crossa çeviririz ama ben inanıyorumki ordada alışveriş yapılacak yer bulurlarlocco adlı üyeden alıntı
anlıcağın ben bişey düşünemiyorum
atalarımzı ne kadar rahatmış.ilk insanlar toplayıcılar yani.aam eminim kadın milleti o zaman da trip yapıcak bişiler buluyordur.
Şaka bir yana sevmek bağlanmak ana olmanın verdiği sahiplenme duygusu tabiattaki dişilere özel davranış biçimlerindenRglad adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)