arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve motora olan merakım uzun zamandan beri vardı ama bastırıyordum bu duyguyu bi araba alıyım onla uğraşayım dedim modifiye felan tatmin etmedi daha önceden bir kaç kez izmir taraflarında yakın akrabaların motorlarını kulanmıştım motoru kaldırmayı faln gösterdiler vites değiştirmeyi vs tahminlerim doğru çıktı aradığım şey buydu o rüzgarın yüzüme vurması hızlandıkca artan heycan korktukca hızlanma isteğine karşı koyamama uyyyy
ama aklıma takılan birtakım sorular var motor ehliyetimi daha yeni aldım
1. cevremdeki tanıdıklarım daha acemisin maksimum 250 cc lik bi motor al onda pekiştir sonra büyütürsün dediler . şöle bi baktım 250 cc lerde güzel kasası olan bişey göremedim. var ama kuryecilerin kulandığıtarzda bişey istemiyorum iş yerine geldiğim zaman salga konusu olmak var yanlış anlaşılmasın kuryecilğie bişey demiek istemiyorum ama arabadan inip daha şık bi motora binmek istiyorum bişeyler tavsiye edrseniz sevinirim bide resimleriyle çünkü isimleriyle tanımıyorum motorları race veya Chopper tarzında bişey düşünüyorum fiyatta fazla yüksek olmayacak 2 el de olurmu
2. ve en önemlisi bu motoru ben eve gitiğim zaman nereye koycam kapının önüne bıraksam sabaha kalmaz alır götürürler kapalı garajım yok bi yere bağlasam keserler yokmu bunun bi püfü siz napıyorsunuz herkesin kapalı garajımı var
dahada sorularım vardı ama şimdilik aklıma bu kadar geldi
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim saygılar