Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sonunda ehliyetimi alacağım

REKLAM ALANI

Daha 2 yıl öncesinde forumda ehliyet olmadan motor sürebilir miyim şeklinde konular açıyordum . Sonunda yaşım geldi ve sınava girdim . yazılı kolaydı hemen geçtim zaten .

Direksiyon sınavı ilkinde başarısız oldum . Herşeyi yaptıktan sonra trafiğe çıktım ama hocam bana çok hızlı gitme 50-60 git dedi bende öyle yaptım ama boş yolda bile yavaş gittiğim için motora hakim değil diye geçirmediler anladığım kadarıyla .

2. direksiyon sınavı 1 gün öncesinde eğitimde bir güzel yere düştüm çizgiden çıkmadan gitme bölümünde girişten giremedim yan tarafından girmeye çalışınca yükselti olduğu için motor kaydı biraz sürüklendim , ayağım ağrı yaptı , elim kanadı ama iyi bir ders oldu .

Ertesi gün sınava girdim . Ama sınavı yapan hoca biraz aceleciydi başka birisi sınav olurken direk bana sende gir dedi , şaşkınlık içerisinde girdim başka bir hocayla tartıştılar ama hemen yapıp geldim . Trafiğe çıkmadan önce hızlı git dedi bende onun verdiği gazla , yolu bildiğim yere kadar herkesi sollaya sollaya gittim sonrasında başka bir öğrencinin arkasına takıldım . Sonuç olarak başarılı .

1 Hayalim gerçekleşti ehliyetimi alacağım . 2. olarak motoru almak ama ona biraz zaman lazım bazı kullanmadığım eşyaları satılığa çıkardım onlar satıldığında başlangıç olarak 1500 lira en fazla 2000 lira civarı 2. el bir scooter , cub , uag tarzı mondial-kuba gibi markalara yöneleceğim .

Sınavda kullandığım kuba modeli her ne kadar çok tatmin etmiş olmasada beklentilerim ve bütçem doğrultusunda işimi görecek bir model ...

Mutluluğumu sizle paylaşmak istedim tavsiyelerinizi esirgemeyin
    potasyum bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    araba ehliyetimi alirken adanali bi gozetmenle muhabbet ederek girmistim sorcu bana daha once araba kullandinmi bende dedim 3 yildir kullaniyorum :D ozaman bas bas gecelim sunlarifa yemege gidelim demisti parkederken dubalari devirmeme ragmen gectim egliyetten . umarim motordada ayni sey olur da igrasmam bende kasimda giricem bakalim

Motosikleti
    cıks
    Allah kazasız belasız yeni motorunu kullanmayı nasip etsin...hayırlı olsun
    İlker41 bunu beğendi.

Lightning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    ehliyetiniz hayırlı olsun. eğer istanbul'da ikamet ediyorsanız, dosyanızı almadan önce emniyet'ten randevu alın kesinlikle yoksa yer bulamıyorsunuz.

127 lira trafik harcı + 119TL'de emniyette ödeyeceksiniz ehliyete.
    Parmak izi çıktısı almayı unutmayın, ayrıca kan belgesi de istemekteler.

Alıntı Lightning adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyetiniz hayırlı olsun. eğer istanbul'da ikamet ediyorsanız, dosyanızı almadan önce emniyet'ten randevu alın kesinlikle yoksa yer bulamıyorsunuz.

127 lira trafik harcı + 119TL'de emniyette ödeyeceksiniz ehliyete.
    Parmak izi çıktısı almayı unutmayın, ayrıca kan belgesi de istemekteler.
    teşekkür ederim tahmin ettiğimden çok masraf varmış

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)