Sonunda ehliyetimi alacağım
Reklamlar
-
Daha 2 yıl öncesinde forumda ehliyet olmadan motor sürebilir miyim şeklinde konular açıyordum . Sonunda yaşım geldi ve sınava girdim . yazılı kolaydı hemen geçtim zaten .
Direksiyon sınavı ilkinde başarısız oldum . Herşeyi yaptıktan sonra trafiğe çıktım ama hocam bana çok hızlı gitme 50-60 git dedi bende öyle yaptım ama boş yolda bile yavaş gittiğim için motora hakim değil diye geçirmediler anladığım kadarıyla .
2. direksiyon sınavı 1 gün öncesinde eğitimde bir güzel yere düştüm çizgiden çıkmadan gitme bölümünde girişten giremedim yan tarafından girmeye çalışınca yükselti olduğu için motor kaydı biraz sürüklendim , ayağım ağrı yaptı , elim kanadı ama iyi bir ders oldu .
Ertesi gün sınava girdim . Ama sınavı yapan hoca biraz aceleciydi başka birisi sınav olurken direk bana sende gir dedi , şaşkınlık içerisinde girdim başka bir hocayla tartıştılar ama hemen yapıp geldim . Trafiğe çıkmadan önce hızlı git dedi bende onun verdiği gazla , yolu bildiğim yere kadar herkesi sollaya sollaya gittim sonrasında başka bir öğrencinin arkasına takıldım . Sonuç olarak başarılı .
1 Hayalim gerçekleşti ehliyetimi alacağım . 2. olarak motoru almak ama ona biraz zaman lazım bazı kullanmadığım eşyaları satılığa çıkardım onlar satıldığında başlangıç olarak 1500 lira en fazla 2000 lira civarı 2. el bir scooter , cub , uag tarzı mondial-kuba gibi markalara yöneleceğim .
Sınavda kullandığım kuba modeli her ne kadar çok tatmin etmiş olmasada beklentilerim ve bütçem doğrultusunda işimi görecek bir model ...
Mutluluğumu sizle paylaşmak istedim tavsiyelerinizi esirgemeyin
Reklamlar
-
araba ehliyetimi alirken adanali bi gozetmenle muhabbet ederek girmistim sorcu bana daha once araba kullandinmi bende dedim 3 yildir kullaniyorum :D ozaman bas bas gecelim sunlarifa yemege gidelim demisti parkederken dubalari devirmeme ragmen gectim egliyetten . umarim motordada ayni sey olur da igrasmam bende kasimda giricem bakalim
-
Allah kazasız belasız yeni motorunu kullanmayı nasip etsin...hayırlı olsun
-
ehliyetiniz hayırlı olsun. eğer istanbul'da ikamet ediyorsanız, dosyanızı almadan önce emniyet'ten randevu alın kesinlikle yoksa yer bulamıyorsunuz.
127 lira trafik harcı + 119TL'de emniyette ödeyeceksiniz ehliyete.
Parmak izi çıktısı almayı unutmayın, ayrıca kan belgesi de istemekteler.
-
Lightning adlı üyeden alıntı
ehliyetiniz hayırlı olsun. eğer istanbul'da ikamet ediyorsanız, dosyanızı almadan önce emniyet'ten randevu alın kesinlikle yoksa yer bulamıyorsunuz.
127 lira trafik harcı + 119TL'de emniyette ödeyeceksiniz ehliyete.
Parmak izi çıktısı almayı unutmayın, ayrıca kan belgesi de istemekteler.
teşekkür ederim tahmin ettiğimden çok masraf varmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)