Merhaba ben 98 aralık doğumluyum 1 ay sonra ehliyete yazılacam fakat aralık ayının 12'sinde motor ehliyeti sınavı varmış ben kursa gidip yazılırsam 12 gün sonra ehliyet sınavınamı girecem nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba ben 98 aralık doğumluyum 1 ay sonra ehliyete yazılacam fakat aralık ayının 12'sinde motor ehliyeti sınavı varmış ben kursa gidip yazılırsam 12 gün sonra ehliyet sınavınamı girecem nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim.
kardeşim dediğin sınavların kayıtları 16 ekimde başlayıp 17 kasımda bitiyor maalesef :( .
yani yani 2016'nın ilk sınavına girebiliyorsun bu arada stajyer meselesi falan var tabii. (açtığım konularda yeterli dökümana ulaşabilirsin)
burdan da yardım alabilirsin. http://www.caddeehliyet.com/?page=1&...sinav-kilavuzu
Merhaba güzel kardeşim. Bende ehliyetimi yeni aldım. Bu stajyer ehliyeti saçmalığı canını hiç sıkmasın. En makul kurallar geliyor bence. Fakat stajyer ehliyetine kaldığın için ehliyetini 2017 alabilirsin ( a2 ) Fakat yok ben 125cc'den büyük motor kullanmayacağım diyorsan yeni yasaya göre a1 ehliyeti alabiliyorsun ve 125 cm3’ü ve gücü 11 kw’ı geçmeyen motosiklet kullanabiliyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)