Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

BUGÜNKÜ VİDEOM !kadın sürücü belediye otobüsün görmüyor iken motosikleti nasıl görece

REKLAM ALANI
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Demekki o yuzden ben kullanırken butun arabalar onumde kırmızı halı sermışcesine acılıyorlar..
    arabayı kullanmayı bilmeyen kadın oha motor kullanıyoor... açılın açılınnnn
    sagat ve serkany bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

motoru kullanmaya basladigimda, hep beni sikistiriyolar gibi geliyordu.
    sonradan farkettimki ayni arac surucusu, kamyon otobus vb gozetmeksizin herkezi sikistiriyormus..
    barodi bunu beğendi.

Aeryn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson street 750
    Trafikte hata tapan bir erkek sürücü olduğunda cinsiyet belirtme gereğini duymuyorsunuz ancak hatalı sürücü kadın olunca özellikle cinsiyet belirtiliyor. Anlamadığınız kadın ya da erkek değil iyi veya kötü sürücü vardır. Lütfen bu türlü cinsiyet ayrımcılığı yapmayalım daha dikkatli olalım.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Kadın yolunda gidiyor. Yanda duvar gibi otobüs. Yani istese de arkasından gelen motosikletliye yol verecek durumu yok.

Ne demeye arkasından dıt dıt diye korna çalınıyor ki?!

Kadın belki arkasından kendini dıt dıt diye korna çalarak sıkıştıran motosikletliye bir an önce yol verebilmek için sağ şeride kendini atmaya çalıştı.

Az daha kadının kaza yapmasına neden olunacaktı neredeyse!

Ne demeye dıt dıt diye kadını sıkıştırıyor ki arkadan gelen motosikletli!

Hayır, kadının sağ tarafı beton duvar gibi otobüs. Otobüsü kadın görmüyor diyelim; arkadan sıkıştıran motosikletli de mi görmüyor?

Nereye gitmesi isteniyor kadının? Buhar olup uçması mı?!

Bu videoda arkadan gelen motosikletli neredeyse kazaya yol açacakmışmış!

Biraz daha duyarlı kornaya basın.

(Kadının o an telefon kullanması vs. ikincil konudur, hata olabilir. Ama kadını paniğe sevkeden arkadan gelen sıkıştırmadır. Yoksa, önü boş, ne gerek var şerit değiştirmesine, arkadan ikide bir dıt dıt diye sıkıştıran motosikletli olmasa!)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en baştan söyliyeyim bende hiç suç yok arkadaşım !
    ben öyle arkadan sıkıştırmadım
    kadının önü boş yavaş gidiyordu
    bende 2 defa sakin bir şekilde dit diye korna çaldım.

sağ kulağına dayamış telefonu sağa geçerken sinyal veriyorya .

şu bizim türk milleti yokmu sinyal verir vermez geçme hakkının kendisinde olduğunu sanıyorlar.

ayrıca sinyal veriyorsun ama arkandan gelen yani daha doğrusu sağ şeritte giden koskoca belediye otobüsünü görmeden sağa geçmeye çalışıyorsun ve kadın hala telefonu kulağından düşürmüyor bu ne umursamazlık arkadaş.

motosikletten 100 kat daha büyük bir kütleyi göremeyen bu tür asalaklar motosikleti nasıl görecek!!!

o yüzden siz siz olun her halukarda trafikte diğer 4 tekerlerin bizi görmüyormuş gibi bizden haberleri yokmuş gibi sürdüklerini sürekli aklımızda tutmalıyız ona göre sürmeliyiz . yoksa sonradan duyduğunuz gibi ben görmedim diyicekler inanın görmüyorlar. aslında görürler lakin cep telefonundan başlarını kaldırsalar herşeyi görecekler. dikkat edelim.!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0pJ0...ature=youtu.be
    Polise ihbar ediniz ben birkaçtane ettim üstüme süreni ceza alırsa almıştır bilemiyorum :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)