Demekki o yuzden ben kullanırken butun arabalar onumde kırmızı halı sermışcesine acılıyorlar..
arabayı kullanmayı bilmeyen kadın oha motor kullanıyoor... açılın açılınnnn
Demekki o yuzden ben kullanırken butun arabalar onumde kırmızı halı sermışcesine acılıyorlar..
arabayı kullanmayı bilmeyen kadın oha motor kullanıyoor... açılın açılınnnn
motoru kullanmaya basladigimda, hep beni sikistiriyolar gibi geliyordu.
sonradan farkettimki ayni arac surucusu, kamyon otobus vb gozetmeksizin herkezi sikistiriyormus..
Trafikte hata tapan bir erkek sürücü olduğunda cinsiyet belirtme gereğini duymuyorsunuz ancak hatalı sürücü kadın olunca özellikle cinsiyet belirtiliyor. Anlamadığınız kadın ya da erkek değil iyi veya kötü sürücü vardır. Lütfen bu türlü cinsiyet ayrımcılığı yapmayalım daha dikkatli olalım.
Kadın yolunda gidiyor. Yanda duvar gibi otobüs. Yani istese de arkasından gelen motosikletliye yol verecek durumu yok.
Ne demeye arkasından dıt dıt diye korna çalınıyor ki?!
Kadın belki arkasından kendini dıt dıt diye korna çalarak sıkıştıran motosikletliye bir an önce yol verebilmek için sağ şeride kendini atmaya çalıştı.
Az daha kadının kaza yapmasına neden olunacaktı neredeyse!
Ne demeye dıt dıt diye kadını sıkıştırıyor ki arkadan gelen motosikletli!
Hayır, kadının sağ tarafı beton duvar gibi otobüs. Otobüsü kadın görmüyor diyelim; arkadan sıkıştıran motosikletli de mi görmüyor?
Nereye gitmesi isteniyor kadının? Buhar olup uçması mı?!
Bu videoda arkadan gelen motosikletli neredeyse kazaya yol açacakmışmış!
Biraz daha duyarlı kornaya basın.
(Kadının o an telefon kullanması vs. ikincil konudur, hata olabilir. Ama kadını paniğe sevkeden arkadan gelen sıkıştırmadır. Yoksa, önü boş, ne gerek var şerit değiştirmesine, arkadan ikide bir dıt dıt diye sıkıştıran motosikletli olmasa!)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)