Bugun mecıdıyekoyde 1200gs i akıllı abim abusla baglamıs ıyı guzel 1000 lıraya abus almısın hemde 2 tane helal olsun 2000 lıra para ama sen nıye o abusları plastık su borusuna bagladın kı :D
Bugun mecıdıyekoyde 1200gs i akıllı abim abusla baglamıs ıyı guzel 1000 lıraya abus almısın hemde 2 tane helal olsun 2000 lıra para ama sen nıye o abusları plastık su borusuna bagladın kı :D
Elemanın mesele şuna benzemiş; "Biz de mi öldük, biznıstık biz.. "
Dili sürçmüştür, kaza yapmaz değil de kazada kolay kolay bir şey olmaz demek istemiştir.
Yani öyle bir iki düşmeyle kalkmayla endurolara hasar veremezsiniz ya hani.
ci es diyenlerlerin ağzına ağzına vurasım geliyo
la ci es nedir ge se ge se
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana
Hımm. Ciiiesss olcek, R serisi olcek İman power on olcek. Şimdi sahibindene bakalım bakalım.😂 Gününüz güzel, Bayramınız kutlu olsun. Tekeriniz düz bassın inş.
Altın elbiseli adam Harley Davidson modelinin tanıtımı yaparaken izmir Harley Davidson kulübü bu motoru kullanan hiç kaza yapmadı diye vermiş olduğu bilgiyi bize aktarmıştı ama Tamer Karadağlının iznikte yaptığı kazayı saymıyorlar şimdi birileri bu arkadaşa 1200gs hiç kaza yapmaz sende yapmazsın al bu motoru demiştir o gazlada sana çarpmıştır.
nc bende 3 hafta kaldı 300 km yaptım biraz ağır geldi aga ...pek göynüme göre olmadı...kredi borcuda biraz kastı..kar ederek sattım...sıfır cbf150 ile devam... amele geldim amele giderim ben..
komik olan ehliyetsiz olduğunu ve polis geldiğinde son ana kadar unutmuş stresden... aaaa ne ehliyeti diyiverdi şaka gibi..
ya gençlerin hepsi Leyla ...bizde gençken Leylaydık böyle..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Merhaba
Sizin aracınızın direksiyonu düzmü ?
sonuçta sizin tekere çarmış. aracınızın ön düzeninde kayma oluşmuş olabilir.
bir ön düzen ayarları yapan(rot-balans) ustasına gösterin derim.
başıma sizinki gibi bir kaza geldi. görünürde bir şey yoktu fakat 1250 tl ön düzen masrafı çıktı. iyi de kaza tespit tutanağı tutmuşum ki karşı tarafın trafik sigortası hasarı karşıladı.
Benim ön düzen-takım sıkıntısız. Orayı atlamışım; Ge-se li arkadaş yere çakılan demirden kaçayım derken vurdu bana. Yani lastikler "V" şeklinde tokuştu. Ümraniye tünelde baktım biraz, çekme falan yok.
Yahu olsunda benim ön takımda olsun sıkıntı. Allah korusun orada, gidiyor olsam alıcam altıma çocuğu...
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
Test sürüşüne gittiğimde KTM 1290 adventure içinde aynı şeyi söylemişlerdi, sonra koşarak uzaklaştım
En iyi motosiklete sahip kişi en iyi sürücü olsaydı, en iyi daktiloya sahip olan en iyi romanı yazardı... (Ara GÜLER Ne güzel insan...)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)