15.000 usd olsa duramazsın 5.000 usd'dir o =)
15.000 usd olsa duramazsın 5.000 usd'dir o =)
Ben çok beğendim.Asıl halini 19 kasımda EİCMA Fuarında göreceğiz.Konsept dedilersede bu motorla Alakası olmayan bir şey göstermeyecekler elbette.
Akroyu,mor ledleri ,karbonları kaldır ve depoyu biraz küçült al sana 45 hp gücünde Çift silindir,standart abs,Rosso 2 lastikli Cbr 250RR.
Fiyatı söylüyorum.Fuarda 17.000 TL.Fuardan sonraki ay 17.500 TL. Yazdım buraya model çıkınca alıntılarım artık
40-45 hp olduğu konuşuluyormuş(Avrupa pazarı için üretilen 300cc için olabilir belki).Paralel çift silindir 14 k devir çeviriyor.
Aynasız olacakmış model hafiflik için, aynaları çıkarınca R25'i daha rahat tokatlıyormuş
Ya bunu motoru bilmeyen adam dese anlarım da burada bu forumda altında motoru olan adam şu fotoğraftaki motorun gerçekten üretilebileceğine inanıyor ya yeminle beynim duruyor bazen, yahu arkadaşlar siz marsta mı yaşıyordunuz da yeni geldiniz buralara? Yalan bu üreticinin gövde gösterisinden başka birşey değil yok böyle bişey, amaç bakın istesem yaparım demek konsept aracın olayı da budur zaten açın google' ı "concept cars" ya da "concept motorcycles" yazın gelecekten gelen arabaları motorları görün ama hiç biri üretilemez firma zarar eder onu satmak için maliyet kurtarmaz, imkansız yani.
Allah aşkına hala boş boş konuşanlar var ya yok r25 konsepti çok abartılıymışta bundan 2 3 şey değişir standart olurmuş.Taraflı bakmayın şu işe gayet r25 in konseptide 2 3 değişiklikle sunulabilirdi ama sunulmuyor nedenini ben bilemem.Ayrıca bazıları dalga geçmiş ama evet eğer bu motor şu haliyle piyasaya sürülürse 10 15 bin DOLAR'dan aşağı satılmaz.Akropovic egzoz 500 dolar diyenler var o sen takarsan 500 dolar honda takarsa 1000 dolar carbon kaplama ne kadar bihabersiniz heralde? ha bide tabi konsept bi motoru birebir haliyle seri üretime geçirmek epey maliyetli onun parasınıda alıcak honda amca ha bide bu hizmeti yapıyorsam diye kar payınıda iteleyecek size.zx10r 50 binken h2(h2r değil) sizce nedn 100 bin? 10 beygir fazla bi o kadar ağır ama bak sen şu işe tam 2 katı zx10rın Allah Allah
konsept olduğu için trafikte göremicez maalesef
Bana senin kafan güzel gibi geldi ergenliğinizi bu kadar belli etmeyin yok beni geçermiş gibi muhabbet aklıma bile gelmedi
Türkiyede satışı olmıyacakmış.Nerenden uyduruyorsun sen bunları boş muhabbet yapmayın bu motor gelirse türkiyede en az 3 bin adet satar.Biri de demiş 15 bin usd olur 4 bin liralık donanıma 40 bin fiyat çekmiş.Al birini vur ötekine.
CBR 250 RR konusunda daha motora sahip olmadan fanatikliğe başlamış hondacılara güldüm
unutmayın yzf babamızın fabrikası değil, havaya girdiğiniz cbr250rr da gelirse r25 fiyatının üzerinde olacak
marka üzerinden tartışmayı saçma buluyorum
markanın iyi yönlerini tartışmak yerine kötü yönlerini savunduğumuz için bu duruma mahkumuz gibi
cbr 250rr gelsin, hatta gsxr 250 de gelsın r25ten güzel olsun ben bunu satınca onu da alırım hondayıda alırım benim için iyi olur yani
Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)