2016 cbr 250 dehset ! R25 i egale edebilir. Cift silindir
Reklamlar
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Ne zaman yermişim r25'i bu motor benim hayla alış listemdeki motorlardan sadece eksiklerini söylüyoruz.Yarım grenaj demişiz ne var bunda öyle ki söylüyoruz.R25'e taş değil mi diyen oldu oda taş eğer motor görüntüden çok eksilmesse ve güç değerleride söylendiği gibiyse R25 yanında halt yemiş kalır.Bende gider onu alırım. Adam R25'e laf atma çabasındasın diyor. Ergenmisiniz nesiniz
Bana ergen diyene bak daha hala kelimesinin nasıl yazıldığını bilmiyor.Daha hoca o konuya gelmedi sanırım. Bak bak r25'e laf atmamış hiç. Türkiye'de satışı olmayacakmıs yazdığım mesaja ne cevap vermisin bak bakayım.Verdiğin cevap r25 ile ilgili ve konunun r25 ile ilgisi yok, ortaya atan da ben değilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
josepth_o6 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar durun R25 ve CBR 250RR tartışmasına erken başlamışsınız. Ben de 4 silindirli ZX-25RR i bekliyorum. Gücü de yaklaşık 55-60 bg seviyesinde olur heralde
İşin ilginç yanı r25 sahipleri konuda bir şey dememişken bile millet çaktırmadan r25'e laf atıyor. Sanki bir şey dedik.
Reklamlar
-
MotoGlock adlı üyeden alıntı
BMW S 250 RR da gelicek tahmini 40 beygir olacağı söyleniyor.
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Dehşet CBR R25'i egale edebilir, kesin bilgi yayalım.
BMW ye gelene kadar önce GSX-R 250 çıkacak. 12 silindir 4 turbo olduğu söyleniyor! Pardon o Bugatti'ydi karışmış olabilir
-
suzuki hiç bulaşmıyo böyle işlere, o hala inazumaya devam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)