REVIT HERCULES PANTOLON - Yandan Fermuarlı
Reklamlar
-
Selam,
Linkteki pantolondan kullanan var mı? Diz koruması var, tamam. Ama benim asıl merak ettiğim sürtünmeye karşı ne kadar dirençli? Yani normalde tech90 giyen birisiyim.
Normal kotun üstüne bu revit hercules'i giysem aynı korumayı sağlar mı? Yoksa boşver onu güvenli değil, tech90'a devam mı dersiniz?
http://www.revzilla.com/motorcycle/revit-hercules-pants
http://www.ozenmotor.com.tr/ProductD...siyah/114/6960
Reklamlar
-
-
600D cordura kumaşı var. Yani tech 90 yanından geçemez demek oluyor bu, üstelik revit. tech 90 kotla kaza yaparsan denim olan dış katmanı yüksek ihtimal yırtılır ve pantolon çöp olur ama cordura kumaş yüzeyi sürtünmeye çok dayanıklı olduğu için kullanmaya devam edebilme olasılığın yüksektir.
-
Bu 600D kumaşların hepsi güvenilir mi ? Prosev Titanyum model pantolon aldım, plastik diz korumaları olan modelden. İyi kötü bi koruma sağlar heralde ucuz da olsa.
-
Bunu bilmiyordum. Yani almak mantıklı o zaman.
-
Yalnız bunlar overpants. Birincil pantolon değil. Kış için pantolon üstüne giyilenlerden. Üstelik diz koruması ayrı satılır. Onun dışında da tech90'ın kevlar iç kısmı ve kalça korumaları gibi faydaları bu pantolonda bulamazsınız.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Yalnız bunlar overpants. Birincil pantolon değil. Kış için pantolon üstüne giyilenlerden. Üstelik diz koruması ayrı satılır. Onun dışında da tech90'ın kevlar iç kısmı ve kalça korumaları gibi faydaları bu pantolonda bulamazsınız.
Üstteki mesajlarda 600D cordura kumaşın kevlar iç korumalardan daha etkili olduğu yönünde biz izlenime kapıldım. Diz koruması sorun değil, tech90'ınkileri buna takabilirim. Mevcut tech90'ımda kalça koruması yok zaten, ilk çıkan modellerden benimki.
Tech90 pantolonum 2 yılını doldurdu. Yeni bir tech90 almak yerine bu tarz birşey alayım istiyorum. Yaz-kış klasik kot pantolon üzerine giyip-çıkarmak kolay olsun diye. Tabi güvenlikten de ödün vermeden. Mantıklı düşünüyorum herhalde?
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Üstteki mesajlarda 600D cordura kumaşın kevlar iç korumalardan daha etkili olduğu yönünde biz izlenime kapıldım. Diz koruması sorun değil, tech90'ınkileri buna takabilirim. Mevcut tech90'ımda kalça koruması yok zaten, ilk çıkan modellerden benimki.
Tech90 pantolonum 2 yılını doldurdu. Yeni bir tech90 almak yerine bu tarz birşey alayım istiyorum. Yaz-kış klasik kot pantolon üzerine giyip-çıkarmak kolay olsun diye. Tabi güvenlikten de ödün vermeden. Mantıklı düşünüyorum herhalde?
Hiçbir kumaş sürtünme ve sıcaklığa karşı orijinal Dupont Kevlar kumaştan daha dayanıklı değildir. 600 dense'lik cordura kumaş tekstil montlarda ve birçok pantolonda kullanılır çok dayanıklıdır ama asla kevların yerini tutmaz. Aramid lifli kumaşlar kevlara daha yakın bir koruma sağlar ki balistik yelekler (nam-ı diğer kurşun geçirmez polis yelekleri) kevlar ile kaplanır.
Tech90'a alternatif olarak Rider Denim'in ürünlerini inceleyebilirsiniz. Ölçüye özel kesim de yapıyorlar.
Giy çıkart kolaylığı için mantıklı düşünmüşsünüz evet. Ama aradığınız korumayı asla bulamazsınız. Tabii ki yine de tercih sizin.
Dipnot: Richa Discovery montumun geçen sene 70 km hız ile giderken düştüğümde sağ kol bölgesi tamamen yırtıldı. O da 600 dense yoğunluğunda cordura kumaştan imal edilmiş bir monttur. Korudu mu ? Evet. Ama koruma ömrü tek hasarla doldu. Bilginiz olsun.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Kısaca,
600d sürtünmeye karşı korurmu, evet korur... Ama tech90 veya riderdenim ve diğer üreticilerin birçok denim modelinde oldugu gibi esas koruma Aramid bazlı kumaşlar ile olur, ısıya karşı en yüksek direnç bunlardadır... Tech90 ile düşerseniz kot kısmı bormal olarak yırtılacakıtr lakin sürtünmeye karşı korumayı alttaki kevlar/aramid kumaş yapacaktır.
-
ben kullanıyorum...
şu an için tek diyebileceğim yağmurdan ve soğuktan iyi koruyor...
ve pratik...
sürtünmeyi söyleyebilmesi için hem kullanmış hem de düşmüş birisini bulman lazım...
-
Mvl adlı üyeden alıntı
ben kullanıyorum...
şu an için tek diyebileceğim yağmurdan ve soğuktan iyi koruyor...
ve pratik...
sürtünmeyi söyleyebilmesi için hem kullanmış hem de düşmüş birisini bulman lazım...
nasıl hocam kalitesi,pratikliği ,soğuktan koruması... resmi dairede çalıştığımdan bir kaç sefer deri pantolonla gittim ancak millet garip garip bakıyor.Böyle pantolon üstüne giyilecek bişey aramaktayım.Ayrıca beden nasıldır
-
merianne adlı üyeden alıntı
nasıl hocam kalitesi,pratikliği ,soğuktan koruması... resmi dairede çalıştığımdan bir kaç sefer deri pantolonla gittim ancak millet garip garip bakıyor.Böyle pantolon üstüne giyilecek bişey aramaktayım.Ayrıca beden nasıldır
valla 10 numara pratik sırf bu sebeple aldım zaten, soğuk ve yağmur koruması iyi (boludan tuzlaya kadar yağmur yedi zamanında pantolon herhangi bir su girmedi içeri)
yalnız diz korumalarının yükseklik ayarı var bunun aşağı yukarı diz kısmına oturttuktan sonra sabitleme şekli cırt cırtlı bunlar sürekli açılıyor ve korumalar içeriden aşağı kayıyor..
ben onları kendi boyuma göre ayarladım sonrasına cırt cırtları dikerek sabitedim, o da bu şekilde halloluyor yani...
-
Mvl adlı üyeden alıntı
valla 10 numara pratik sırf bu sebeple aldım zaten, soğuk ve yağmur koruması iyi (boludan tuzlaya kadar yağmur yedi zamanında pantolon herhangi bir su girmedi içeri)
yalnız diz korumalarının yükseklik ayarı var bunun aşağı yukarı diz kısmına oturttuktan sonra sabitleme şekli cırt cırtlı bunlar sürekli açılıyor ve korumalar içeriden aşağı kayıyor..
ben onları kendi boyuma göre ayarladım sonrasına cırt cırtları dikerek sabitedim, o da bu şekilde halloluyor yani...
Beden olarak nasıl. Yani pantolonda xl giyiyorum, bunda xl alsam denk mi gelir, yoksa bir beden büyük mü almak lazım?
-
1,80 boy ve 93 kilo ile dar gelmeye başlamıştı biraz, şimdi 85kg olunca tam geliyor ama boyu biraz uzun ("L" beden için bahsediyorum)...
-
Benim LBC çift fermuarlı pantolon su koyvermeye başladı, çift fermuarlı başka alternatif hiçbir ürün yok REVİT HERCULES dışında.
KEVLAR kot kadar korumaz denmiş ama işe gidip gelirken maalesef başka yolu yok. Noldu alıp denediniz mi? Ben de alıcam sanırım.
http://www.feyizoglu.com/Hercules-Ya...u_49691.html#0
http://www.feyizoglu.com/Fermuarli-M...u_44404.html#0
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)