Merhaba Arkadaşlar Bugün Ybr Motor Aldım Ama Boyum Kısa Oldugu İçin Kontrolde Sıkıntı Çekiyorum Sizce Biraz Motoru Basık Yaptırsam Sıkıntı Olur mu ? Amortisörlere
Merhaba Arkadaşlar Bugün Ybr Motor Aldım Ama Boyum Kısa Oldugu İçin Kontrolde Sıkıntı Çekiyorum Sizce Biraz Motoru Basık Yaptırsam Sıkıntı Olur mu ? Amortisörlere
bas gitsin ben yaza coil yaptıracağım snapiye köyde havam olur hem yollarıda yaptılar süper
ayağın yere hiç mi basmıyor yoksa tabanının yarısı basıyor mu?
tabanın yarısı basıyor ama hafif yokuşta ayağım yere basarken çok sorun oluyor
Boyunun kaç olduğunu söylememek için niye bu kadar direniyosun?
Ybr gibi bir motorda ayağınız yetişmediği için sıkıntı yaşıyorsanız yarın bir gün daha ağır bir motosiklet aldığınızda iyice sıkıntıya girebilirsiniz. Eğer rahat edecekseniz motoru biraz sola yatırıp ayak tabanınızın tamamını yere değdirebilirsiniz.
Adam bir soru sormuş gene başlamışlar boş muhabbet yapmaya
adamlar adventureye 1.50 boyla biniyor onlarda kısıyormudur acaba amatösörlerden
Önceden Mct Vardı Sele Boyu Çok Alçaktı Bu Arada Boyum 1.60 Ybr Garip Geldi Sele Biraz Yüksek Olunca
Bende Ybr'ye sele yüksekliği olarak benzer bir motor da var, 1.80 küsur boyla 2 ayağım yanlara pergel gibi açılıyo ayaklarımı yere koyunca. Heralde 1.60 boyunda biri rahat sürer bu yükseklikte motorları.
Arkadaş, ybr'nin basılıp basılmayacağını anlamaya çalışıyor sanırım.
ön kavallardan üç parmak basmak bi tamirciye git abi motoru kavallardan üç parmak bas de 5 dk da basar en fazla 10 el emeği parası verirsin....sakın amöserdeki yağı boşaltma y ada içindeki yaylarla oyanama
Basma değil pıstırma derler ona bu forumda genç
Saka bi yana ehliyetin var mi merak ettim.
evet pıstırma pastırma olarakta geçiyo bazen adı burada ama doğrusunu yazmış bu arkadaş başlığa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)