gecmis olsun ama kaza yaptiktan sonra o kafayla(şok hali) adam gelene kadar gecen 4 dakikayi nasil hesapladin merak ettim.
büyük ihtimal hapı atmış üstüne bira çakmışlardır senide gördükleri hanüsülasyonla kim bilir neye kime benzettiler...bana bi kere iki kişi daldılar ikisi hayvan gibiydi üstümde kemerim yoktu çıkardım kaskı bana ilk vuranın suratına suratına indirdim diğeri arkadan tekmeledi yumrukladı yere düştüm kaskı bırakmadım kalktım ayağa bu sefer ona saldırdım sonra millet geldi ayırdı...dayak yiceğini bilsen bile sana vurmaya başladıklarında ne olursa olsun karşılık verceksin yoksa ses çıkarmayınca ya da karşılık vermeyince sadece atar yapcaksa bile senin o tutumun sana vurmalarına neden oluyo kendine değil karşı tarafa güç veriyosun
Plaka ve araç belli, sahibinin ismini bulabilecek yok mu? Sonra facebook dan soru sorulup olay aydınlanabilir...
Fatiiik, gelişmeleri yaz ltfn.
sarhoş adamı miksen üstüne para alırsın???
geçmiş olsun
Bence de hikayede çok tutarsızlık var. Motordan düşmüş yaralanmışsın, geçmiş olsun.
Kazandan çıkardığım dersler,
1- Gece yarısı yola çıkma
2- Çıkmak zorunda kaldıysan yoldaki suyu, yağı, nemi göremeyeceğini dikkate alarak yavaş sür
3- Dizlik kullan
4- Araçlardan uzak dur. Yol boş diye drift yapıyorlar.
Adamın sana saldırmasına bişey diyemiyorum. Omzuna kuşun pislemesi gibi bir şey. Başka bir olay yoksa, motorlu birine çatacaktı sana denk gelmiş. Geçmiş olsun ama peşinide bırakmamanı isterim. Yaptığı yanına kalmasın. Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun. sonucu bilddir.
Delilerle yaşıyoruz yeminle delilerle yaşıyoruz.
Bir sabah uyanıyorum diyorum ki sakin ol, kimseye saldırma, hiddetlenme, hayat kısa sevelim, sayalım... bir sabah uyanıyorum böyle bir şey okuyorum. Şu ülkenin insanları beni zorla deli edecek en sonunda.
Çok geçmiş olsun dostum. Elimizden bir şey gelirse söyle yapalım.
Vallahi çok yazık. Geçmiş olsun. Çok üzüldüm cidden
sikayci oldum, kaski yarin goturcem kaskin caminin kirik oldugunu tespit ettikten sonra yakalandigi takdirde beraat almayacakmis polislerde cok yardimci oldu, bayada bilgisayara gecerken adama sayip sovdugunu de belirteyim
İnanırım dostum inanırım. Bir gün iskenderun sahilde oturuyoruz birer bira almışız biri çıktı geldi selamını verdi döndü bana geçen niye hareket çektin dedi baktım ileriden 2 kişi geliyor çaktım ayağa kalkacaksın suratımın ortasına bir tane yerleştirdi arkadaş yerinden fırladı bende bundan sıyrıldım depara çıktım 3 kişi peşimden koşuyor döndüm bir geçirdim birine derken birbirimize girdik 2 kişiye 8 kişi çok güzel dayak yedik elimize aldığımızı da şişirdik zaten döverken vuruyorlardı diğerleri sonra alt göz kapağım yırtıldı biri tekme atınca direk gözüme kan boşaltmaya başladı ben halen tuttuğuma geçiriyorum birinin burnu kırıldı birinin kaşı patladı bunlar bindi arabaya toparlandı gitti neyse polisler geldi gittik emniyete bize de inanmadılar savcılığa yönlendirildik adamları bulamamışlar zaten sabıkalılarmış biri dağdan inmeymiş araştırdığımız kadarı ile zaten ondan yola çıkarak saldırma sebepleri motorumda ki Atatürk imzası ve Türk bayrağı buff diye düşünüyorum öyle kaldı adamları da bir daha göremedik 8 kişi 2 kişiden temiz dayak yediler diye baya konuşuldular o civarda. Böyle şeyler ülkemizde normal gözünün üstünde kaşın var dostum dikkat etmek lazım geçmiş olsun
Kim olduğu tespit edilirse numarasını falan al mutlaka, ona bir uğrayalım.
hakkaten ya, sen yerde yatarken sana uçan tekme atacak kadar süper yetenekli adama ne oldu? ( ben bu uçan tekme işine takıldım ) bi sustun birader hayırdır, plakasını bile yazmıştın adamın bulunması birkaç dakikalık iştir bugün. ne iş?
aracı sorgulattım 2010 model gri platin rengi hyundai getz ayvaçığa kayıtlı yarın emniyette plakasını sorgulatınca hangi kursun arabası olduğu belli olur
şimdi senin yapman gerekenleri dicem kaza yaptıgın yerin kuş bakışı resmine baktım orada kesinlikle mobese olması gerekli hakkını aramak istiyorsan mobese kameralarına ulaş ama acı olarak düştüğün yeri çekmiştir kamera umarım 2. si kişi kaskını çıkarmaya çalıştıysa seni darp ederken el ve doku izleri kesinlikle kaskda duruyodur kaskı hiç bi şekilde temizleyip silmemişsindir umarım kişi yapmadıgını idda ederse delil olarak kaskdaki doku izlerini gösterebilirsin ellemesi yeterli el ve doku izlerinin cıkması için 3. sü sevinç caddesinin orda otopark gibi otobüslerin durdugu yerin girişinde kamera vardır kesinlikle içeri giriş yapanları çeker ve senin kaza yaptığın yere ayarlı olması lazım orda kamera varsa ve görüntülere ulaşabilirsen şerefsize tazminat davası aç darp edildiğin için kazada %100 kusurluda olsan darp edildiğin için tazminatta belli miktar bi para alabilirsin kesin olarak tekrardan geçmiş olsun adalet umarım işler
kanka öncelikle çok geçmiş olsun.
sen yerde hareketsiz yatarken gelen taksiciyi niye yolladın. adamlar geldiğinde yerdemi yatıyodun?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)