Kaza Yaptım - Yaralıyken Dayak Yedim
Reklamlar
-
@Fatiiiik
İki konu açtınız ikisinde de ekstrem şeyler var. Huylanmadım desem yalan olur. Birinde hiç tanımadığı bir insanı evine kadar bırakma. Diğerinde hiç tanımadığı yerde yaralı yatan birine saldırma. Var bir şey ama çıkaramadım. Bu arada en azından plaka hayali değil. E-devlet ten baktım. Her ihtimale karşı geçmiş olsun...
Reklamlar
-
Arkadaşım geçmiş olsun, hatanın hepsi sende olsa, kırmızıda geçsen, ters şerite girsen bile motor kazası bu, düşmek ve devamında ne sebeple olursa olsun darp edilmek kötü bir durum. Geçmiş olsun.
Ama sen en son çay içtiğine emin misin ?;
Fatiiiik adlı üyeden alıntı
Dusecegim garantiydi daha motoru yeni yaptim kiyamadigim icin olabildigince viraji dondermeye calistim sonra iki yol arasindaki betona carptim karsi seride firaldim.
O istikamette karşı şerit yok !
2 dakika sonra taksi geldi yardim edeyim dedi sagolun dedim hallederim.
Taksici geldiğinde ayağa kalkıp durumu toparladığını sanmıştım ama ...
Ben hala yerdeyim 2 dakika sonra 17 PK 665 Plakali hyundai getz gumus gri surucu arabasi yazan ustunde bi arac geldi durdu biri indi biseyler dedi duyamiyorum anlamadan bisey kaskima ucan tekme atti, evet sebepsiz yere bahtsiz bedevinin bile benim durumumu ogrenince utanacagi bi talihle biri indi bana ucan tekme atti.
Araçtan inen iki kişi de yerde yatan sana iki uçan tekme atmış .
Abi şu konuya aciklik getireyim,o araba ben kaza yaptiktan yaklasik 4 dakika sonra geldi, yolun ortasindayim bulundugum konuma baglanan viraj bile en az 100metre mesafede
Sen virajı alamayıp düştüm diyorsun, arkanda Kağıthane ve Eyüp'den bağlanan yol var, ileride Alibeyköy , Eminönü ve Küçükköy-Yıldıztabya bağlantıları var.
Amacım burda dedektiflik yapmak değil, bir şeyler yanlış tespit etmeye çalış ki bir daha aynı hataya düşme.
Ayrıca google maps'te görünen yol bağlantıları güncel değil. Geçen sene ordaki yol güzergahı değişti bilgin olsun.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
çok geçmiş olsun ben sana inanıyorum. olayı deşenlere laf anlatmak zorunda değilsin sen iyi ol yeter ( diyelim ki böyle bir olay olmadı yalan söylüyorsan da ne mutlu sana bişey olmadığına). İnşallah o adamlar bulunur.
-
@Sokollu ben eyup istikametine dogru gidiyorum zaten, gazisomanpasada oturuyorum ve tansas denilen yerden cikiyorum gopa, ters seridin olmamasini idda etmenize sasirdim, umarim birgun yolunuz duser, Ybs motorun karsisi derenin ustu
-
motorla kaza yapana acımayacaksın demiştir inip saldırmıstır manyak
-
Tarifine ve haritada gösterilen bilgiye göre, alibeyköyden Bilgi Üniversitesi istikametine dönen yolda gerçekleşmiş olay, aynen dediği gibi o viraja gelmeden önce ışıklar var, solda osmanlı park var ve o yolun alt kısmı alibeyköy deresi.
-
insanlık ölmüş cidden ölmüş. Her ne oldu ise oldu yaralı birine vurulmaz!
-
kardeş ya olayı anlatım şeklinde eksiklik var veya uyduruyorsun... bir üçüncü seçenek yok.
adam motorla düşmüş birine neden vursun? sebep nedir? sarhoş olsa da gelir yardımcı olur. tanımadığın ve senden 4 dakika sonra gelen adam sana niye vursun ki?
üstelik adamın sen yerdeyken uçan tekme atması da nedir ya? yani bunu nasıl becerdi bu herif. yerde yatan adama uçan tekme de neyin nesidir? diyelim ki herif deli ve psikopat... takar bıçağı geçer...
yani bu "uçan tekme" atma olayı beni şüphelendirdi ve güldürdü açıkçası. çünkü komik gerçek olamıyacak kadar edebiyat kokuyor hayat o kadar da çılgın değil.
-
inanip inanmamak herkesin kendi fikri, ben burda şov yapmiyorum ve inanmayip moral bozan insanlara karsi yine de umarim aynisi basiniza gelmez diyorum.kamera goruntusu ariycam emniyete gidicem umarim bulurum.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun. Gece saatlerinde İstanbul'da motosiklet sürmek hakikaten hiç güvenli değil. Gaspçı da var, bela aramak için yola çıkan da var.
Sokollu adlı üyeden alıntı
düşmek ve devamında ne sebeple olursa olsun darp edilmek kötü bir durum. Geçmiş olsun.
Tekrar ve tekrar gecmis olsun, umarim bir an once siyrilir ve motor surmeye devam edersin. Ben de ayni rotada suruyorum genelde. Gece gec saatlerde hic tekin degil dikkat et.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
mustf adlı üyeden alıntı
kardeş ya olayı anlatım şeklinde eksiklik var veya uyduruyorsun... bir üçüncü seçenek yok.
adam motorla düşmüş birine neden vursun? sebep nedir? sarhoş olsa da gelir yardımcı olur. tanımadığın ve senden 4 dakika sonra gelen adam sana niye vursun ki?
üstelik adamın sen yerdeyken uçan tekme
atması da nedir ya? yani bunu nasıl becerdi bu herif. yerde yatan adama uçan tekme de neyin nesidir? diyelim ki herif deli ve psikopat... takar bıçağı geçer...
yani bu "uçan tekme" atma olayı beni şüphelendirdi ve güldürdü açıkçası. çünkü komik gerçek olamıyacak kadar edebiyat kokuyor hayat o kadar da çılgın değil.
Sen zıplayarak tekme atamıyor musun?
"sarhoş olsada gelir yardımcı olur" bende bu cümleye gülümsedim açıkcası.
-
Bu başlıktan çıkaracağımız dersi 'Düşenin dostu olmaz' atasözüyle ifade edebilirim.
Hakkaten sinir bozucu. Eğer böyle bişey başıma gelseydi ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum.
-
Ne alaka sana vuruyolar yolda bisey yapmis olabilir misin acaba
-
Beyler ortalık ciğeri beş para etmez merhametsiz insan ile dolu.O yüzden herşeye dikkat etmek gerekiyor.
-
dejavoo adlı üyeden alıntı
Sen zıplayarak tekme atamıyor musun?
"sarhoş olsada gelir yardımcı olur" bende bu cümleye gülümsedim açıkcası.
yerde yatan kişiye nasıl zıplayarak tekme atabilirsin anlat öğrenelim.
ve tabii ki sarhoşta olsa kaza geçiren hiç tanımadığı kişiye adam niye saldırsın? elbette yardım eder. söylediğim gibi ya kendini ifade edemiyor veya uydurma bir olay.
-
mustf adlı üyeden alıntı
yerde yatan kişiye nasıl zıplayarak tekme atabilirsin anlat öğrenelim.
ve tabii ki sarhoşta olsa kaza geçiren hiç tanımadığı kişiye adam niye saldırsın? elbette yardım eder. söylediğim gibi ya kendini ifade edemiyor veya uydurma bir olay.
Yahu sen nerde yaşıyorsun?Hergün olan bitenden haberin yok galiba.Birlikte yaşadığımız herkes pırlanta değil.Ve alkollü adam yardımseverleşiyorsa barlarda, pavyonlarda silahlı, bıçaklı kavgalar neden oluyor?
Not:Uçan tekme denince Van Dammenin meşhur tekmesi aklına geliyor sanırım senin.
-
dejavoo adlı üyeden alıntı
Yahu sen nerde yaşıyorsun?Hergün olan bitenden haberin yok galiba.Birlikte yaşadığımız herkes pırlanta değil.Ve alkollü adam yardımseverleşiyorsa barlarda, pavyonlarda silahlı, bıçaklı kavgalar neden oluyor?
Not:Uçan tekme denince Van Dammenin meşhur tekmesi aklına geliyor sanırım senin.
kardeş, burada sırf inatlaşmak için değil akla mantığa uygun düşünelim.
adamın söylediği şey birine çarpmak zarar vermek değil motorla kayıp düşmek... ve biri gelip bu adama tekme tokat giriyor... adam hastaneye gidiyor ( ben sağlıkçıyım 7 yıl acil serviste çalıştım ) orada adli rapor tutulmuyor polis devreye girmiyor böyle bir olayda! adamın gidip karakolda şikayetçi olması diye bir konu yok bu saldırıdır. ve aracın plakasını da yazıyor. yani tüm bunlar olacak şeyler değil ya kendisini ifade edemiyor veya uydurma.
yani barlarda kavga edenlerle filan bu olayın alakası nedir? yıllarca içki içtim sebepsiz yere kimse böyle birşey yapmaz. ya bu arkadaş saklıyor arabayla bir sürtüşme kovalamaca oldu veya mantıksız yani...
-
yeteri kadar canım sıkkın, bosbos konusmayin rica edicem. yarin dayimla karakola gidicez azicik dua edinde bulunsun serefsiz
-
mustf adlı üyeden alıntı
kardeş, burada sırf inatlaşmak için değil akla mantığa uygun düşünelim.
adamın söylediği şey birine çarpmak zarar vermek değil motorla kayıp düşmek... ve biri gelip bu adama tekme tokat giriyor... adam hastaneye gidiyor ( ben sağlıkçıyım 7 yıl acil serviste çalıştım ) orada adli rapor tutulmuyor polis devreye girmiyor böyle bir olayda! yani tüm bunlar olacak şeyler değil ya kendisini ifade edemiyor veya uydurma.
yani barlarda kavga edenlerle filan bu olayın alakası nedir? yıllarca içki içtim sebepsiz yere kimse böyle birşey yapmaz. ya bu arkadaş saklıyor arabayla bir sürtüşme kovalamaca oldu veya mantıksız yani...
Bende tartışmayı uzatmak niyetinde değilim.Arkadaşın anlattığı yalan, doğru bilemem.Ben sebepsiz birinin gelip tekme tokat dalabileceğini söylüyorum hele birde alkollüyse.Herkes senin gibi içki içmesini beceremez ve beceremeyenler pek çok.
O kafayla adamın pek çok sebebi olabilir...
-
Adam alkolluymüs işte. Başka sebeb mi olur. Geçmiş olsun .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)