slalomun faydaları :yer : perpa yakınları benzinlik yol üzeri cadde tarih:bugün
-
videomu isteyenler 1080 p hd veya 720 p hd izleyebilirler. bu sefer 1.20 dk sürüyor kesme proğramını buldum kestim videoyu. kota sorunu olmayacak.
NOT: tehlikeye kitlenmeme pratiğinin faydaları ,
fren yaparken duramayacak mesafe ve hızda isek kaçış aramalıyız ya işte o hesap eğitimin faydaları ,
slalom yapıyorum günü birlik yollar boş olduğu zaman , slalomun faydaları...
Reklamlar
-
Gene 2 kişiye bakan bir barodi
-
İyi kontra
Küfürleri hak etmiş sığır
-
Yuhh bee yuhh, geçen de bana oldu bir tane beyinsiz aynısını geri geri çıkarak yaptı.
İşyerimde olduğum için sesi kısık izledim videoyu.
Tebrik ederim, çok temiz sıyrılmışsın.
Yola böyle atlanılır mı yahu, ben durup bir çift laf söylemek için beklerdim. Laf dalaşına girmediğin de iyi olmuş tabi.
-
1:13 gördüm barodi gün geçmiyor bunlarsız
-
geçmiş olsun abi iyi kurtarmışsın ama arkadaki artçının gözleri pörtlemiş :D
-
antrenman yapmak iyidir birdaha ki sefere sert bi slalom gerekebilir. kafa da sürekli sağa sola oynuyo. ben böyle birini görünce hemen uzaklaşıyorum
-
Yanlış olsada o adam yada kadın temiz bir dayağı hak etti.Böyle bir sorumsuzluk içine girebiliyorsa dayak yeme sorumluluğunuda alacak kusura bakmasın.
Tamamen tesadüf kurtarmanız, oraya gelirken 2 km Yavaş gelseniz hayvan Tamamen yola çıkmış sizde girmiş olabilirdiniz, Ben olsam durdurup indirirdim arabadan yada sinirimi atmak için başka birşey yapardım.Çok geçmiş olsun..
-
Yanindaki araba duruyo bu yola cikiyo @#!*@!##*@@*!!@#:;&
-
Adam direk soluna bakmadan bodozlama girdi yola. Ben gördüm .
Ha bu arada kamerasi olup artislik yapan reyting icin kavga edenlerden biri olmadigim bu videom ile kanitlanmistir. Yani ben kamera ile artislik yapanlardan deyilim. Oyle olsaydim hemen durur orda o adamin mk . dum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Erdost adlı üyeden alıntı
Yanlış olsada o adam yada kadın temiz bir dayağı hak etti.Böyle bir sorumsuzluk içine girebiliyorsa dayak yeme sorumluluğunuda alacak kusura bakmasın.
Tamamen tesadüf kurtarmanız, oraya gelirken 2 km Yavaş gelseniz hayvan Tamamen yola çıkmış sizde girmiş olabilirdiniz, Ben olsam durdurup indirirdim arabadan yada sinirimi atmak için başka birşey yapardım.Çok geçmiş olsun..
Biraz isin icinde tecrube de var yigidi öldür hakkini yememek lazim.
Daha acemi biri olsaydi belki direk tehlikeye kitlenip burundan girecekti birbirine. Egitimin faydalari
-
Beyinsiz Çok Arkadaşım,Araçla Gidiyorum Anayola Bağlanıcam.Sağlı Sollu Araçlar Geçiyor,Sola Dönücem Sinyal Verdim.Araçların Geçmesinİ Bekliyorum.Yanıma Bi Minibüs Geldi Akıllı Ya Biz Salağız Boşuna Bekliyoz Yanıma Dikildi Sola Dönücem Solumu Göremiyorum Az İlerledim Soldan Bunun Önünden Araç Geldi Neyse Frenledi Geçti.O Arada Motosikletli Biri Gelse Allah Korusun Çarpşa Bi Şerefsiz Yüzünden Uğraş Dur.Tabakhaneye Bok Yetiştiriyorlar.
-
Büyük geçmiş olsun. Ucuz atlatmışınız
-
Çok beğendiğim bir motorun sahibisin ve videolarını zevkle izliyorum devamını diliyorum
-
Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın
-
Öncelikle kesinliklikle çok iyi bir refleks. Tebrik ederim. Hakimiyetiniz çok iyi. Ama sanki öngörü olarak bir eksiklik var. Orda bir tehlike olabileceği belli gibiydi( illa olacağı değil, olmayabilirdi de), bir miktar daha uzak geçebilirdiniz bence.
-
Geçmiş olsun. Motor aradan geçmesin diyenler izlesin videoyu bakın bakalım şeritte gidince çok mu güvende olunuyor. İstanbulun nüfusü arttıkça öküzüde artıyor. Bekleyen beyaz maldı da fiorino akıllıydı. İki kişiymişsiniz keşke inip saldırsaymışsınız.
-
Gene abartmışsındır diye umuyordum ama, iyi kurtarmışsın.
-
barodi adlı üyeden alıntı
videomu isteyenler 1080 p hd veya 720 p hd izleyebilirler. bu sefer 1.20 dk sürüyor kesme proğramını buldum kestim videoyu. kota sorunu olmayacak.
Abi geçmiş olsun da başta videolarının reklamını yapmışsın ya biraz güldüm oraya
Ama küfürlerin biraz eksik ve sessiz kalmış, ben olsam haykırırdım valla..
-
-
Adamın dili tutuldu neyi gördün mü hocam ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)