Yamaha R25 ekipman tavsiye !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bütçeni belirtmemişsin ama benim tavsiyem şöyle 4 mevsim giyilecek,boyunluğu,sırtlığı mümkünse belliği olan bir güzel bi ceket,altına tech90 vb markalardan kevlar kot,altına yds nin botu,bi de kısa eldiven.uyumluluk istiyorsan komple tulum al hem piste de girersin
-
O kask hiç olmamış dostum dışarıdan berbat görüneceğini düşünüyorum, kask olarak agv k3 race blue öneririm ayna vizörle birlikte. Motorun jantlara kaskın üzerinde bulunan sarı renkte jant şeridi çekersen müthiş bir uyum yakalamış olursun. Bütçe söylersen diğer ekipmanlar hakkında öneride bulunabilirim.
-
Yorumlar için tekrar teşekkür ederim toplam bütçem kask zaten alındı diğerleri için 2.500-3.000 lira civarında.
-
kaskı keşke fiberglass alsaydın,
Mont olarak textile dainese veya alpinestars ortalama birşey al ismi cismi duyulmamış markaalra yanaşma eğer aldığın montun montla uyumlu pantolonuda varsa yamaha pist günlerinde piste ücretsiz çıkabilirsin,
Bot olarak bilekten yukarıya kadar çıkan korumlalılardan al YDS diablo güzel,
pantolon olarak montun uyumlu pantolonunu almazsan tech90 ın yamaha için ürettiği kevları daha bol olan yamaha markasınu bastığı kotlardan alabilirsin.
-
-
kominenin eldiveni, montu ve pantolonunu öneririm çok güzel bi marka hem daha ucuza gelir sana
-
-
o kask yüksek hızda seni üzecektir diye düşünüyorum
-
-
kask bencede pek olmamış ama ekipman olarak alpinestarsdan şaşma derim özellikle bot ve eldiven işinde ucuza kaçma.
-
Oğlum adam kaskı zaten almış Gitmeyin üzerine. Zevk meselesi ama o kask ses yapıyor diye duydum :D
-
Kaskı aldım yorumları görünce moralim bozuldu şahsin illaki bir bildiği vardır yorumcuların, değişim mi yapsam diye düşünüyorum :/
-
Bence değiştirin çünkü o kask naked modellere daha uygundur. R25 ss olduğundan eğilerek sürmeniz gerekecek ve o kask ss motor kaskı tipinde olmadığından rahatça rüzgarı delemeyecek ve kafanız sallanacaktır. Değiştirme ihtimaliniz varsa agv k5e bakın o da güzel bir kasktır yada marushin 999rsde hafif ve kaliteli bir kasktır.
-
Az biraz bekle Cbr 250rr gelecek.Honda geçen sene yediği dayağın intikamı alacak gibi 39 bg olduğu söyleniyor.
-
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
-
Bune adlı üyeden alıntı
Ahahhaha sesli güldüm :D
-
O kask nedir ya r25 e aerodinami sıfır. Git değiştir onu zaten kullanmamışsın sorun olmaz full face renkli bişeyler al.
-
bizde ful face kasklar varken 130-140 dan sonra kafa baslıyo sanlanmaya eğilmek zorunda kalıyoruz. sen o kaskla hiç rahat edemessin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler