Mal burda yamaha 36 bg yaptı honda niye yapamasın
http://www.rushlane.com/honda-cbr250...-12170077.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Buda sana kapak olsun
Yoo hiçde zor bir durum yok benim açımdan. Beni tanımadan hakkımda yanlış tahlillerde bulunma derim bence. Yamaha babamın malı değil, cebime para da koymuyolar gidip sırf R25im var diye hondayı kötüleyeyim. O kadar sığ ve fanatik birisi değilim.
Ah keşke gelse, hatta R25den bile ucuza satılsa da piyasa motor görse, yamahayı silse piyasadan. O durumda bende hemen gider motorumu satar bunu alırım, aha bu kadar da iddialı konuşuyorum.
Benim demek istediğim konsepte bakıp gaza gelmeyelim. R25 içinde aynısı oldu zamanında. Hatta tasarımını da geçtim, tüm dünyaya fabrika çıkış michelin lastikli satılan motorlar bizim ülkeye özel IRC lastiklerle geldi. Biz yamaha kullanıcılarını resmen enayi yerine koydular !!!
Hondanında bu konuda karnesi pek parlak değil bence. Benim değinmek istediğim husus buydu.
Unutmayın beyler rekabet herzaman biz kullanıcıların işine yarar. Yine diyorum inşallah o konseptin çok benzerini piyasaya sürerlerde ortam şenlenir. Ancak benim hiç ümidim yok maalesef...
Hocam ben kaskınızı beğendim. Beyaz renkli bir mont ile desteklerseniz hoş durur lakin beyazı temiz tutmak biraz zor iş
---
CBR250RR gelsin, belki fiyatlar düşer Ülkemiz kazanır. Fanatik yapmaya gerek yok. ama o resimde ki makineyi beklemeyin sonuçta konsept tasarım.
honda yine 4 kollu jantları koyar pazarlar
R25 konsepti çok abartıydı birde cbr 250 rr'ın konseptine bak bakalım o kafa grenajında ne değiştirebilirsin? yan grenajlarda ne değiştirebilirsin?
Egzoz,mono kapak ve lastikleri çıkart o kadar motorun genel hatlarını bozacak bir değişim olmaz onu diyoruz.R25 konsepti tamamen uçuktu zaten hiç bir şekilde trafiğe çıkacak hali bile yoktu.Ama cbr 250 rr'a bir dikiz aynası tak çık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)