Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafikte Kafanıza su şisesi Geeldimi Hiç

REKLAM ALANI
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    kafasına otobanda karşı şeritte kopan tekerlek isabet eden varken pet sise nedir :d
    toseabul bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Kafama su şisesi gelmedi ama önümdeki otomobillerin sileceklerini çalıştırınca olduğu gibi ben ıslanıyorum. Kask , motor, mont ufakta olsa bir duş alıyoruz.

Geçen yanlış hatırlamıyorsam Fiat lineaydı ışıklarda duruyoruz. Hemen arkasındayım.

Bir silecek çalıştırdı. Kask komple su. Motosikleti yeni yıkamıştım oda sudan nasibini aldı.

Bu ilk değildi sonda olmayacak eminim. Nasıl bir çare bulsam onuda bilmiyorum.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kafama su şisesi gelmedi ama önümdeki otomobillerin sileceklerini çalıştırınca olduğu gibi ben ıslanıyorum. Kask , motor, mont ufakta olsa bir duş alıyoruz.

Geçen yanlış hatırlamıyorsam Fiat lineaydı ışıklarda duruyoruz. Hemen arkasındayım.

Bir silecek çalıştırdı. Kask komple su. Motosikleti yeni yıkamıştım oda sudan nasibini aldı.

Bu ilk değildi sonda olmayacak eminim. Nasıl bir çare bulsam onuda bilmiyorum.
    amcamin oglu kurye isikta ayni seyi yapmistim baya kizmisti o soyleyene kadar farkinda deildim artik isiklarda silicek calistirmiyorum

Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Sen çok şanslısın...

Kaza, geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Santa Maria kenti BR-040 Karayolu'nda meydana geldi. Bölünmüş yolda seyreden otomobilin fırlayan
    tekerleği, karşı şeride geçip hareket halindeki motosikletin sürücüsünün başına isabet etti. Talihsiz adam düşerken, bir süre sürücüsüz hareket eden motosiklet yoldan çıkıp devrildi.

Talihsiz adam olay yerinde yaşamını yitirirken, feci kaza, aynı yöne ilerleyen bir başka motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şu fırlama kızı bizim buranın belediyesine işe alalım...

Alıntı toseabul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu fırlama kızı bizim buranın belediyesine işe alalım...
    Yalnız at o kaskı. Asdfghjkl :D

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Neyse ki kafama gelen bir şey olmadı henüz; ama benim de hobilerim arasındadır, önümde yere atılan bir çöpü -dokunulabilecek bir şeyse- alıp, atan arabaya geri vermek...

MoKo777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen çok şanslısın...

https://www.youtube.com/watch?v=sqe8CsiQPlc

Kaza, geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Santa Maria kenti BR-040 Karayolu'nda meydana geldi. Bölünmüş yolda seyreden otomobilin fırlayan
    tekerleği, karşı şeride geçip hareket halindeki motosikletin sürücüsünün başına isabet etti. Talihsiz adam düşerken, bir süre sürücüsüz hareket eden motosiklet yoldan çıkıp devrildi.

Talihsiz adam olay yerinde yaşamını yitirirken, feci kaza, aynı yöne ilerleyen bir başka motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.
    Dostum kaza geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti diyorsun koyduğun videonun yayın tarihi 11 Nisan 2015

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Alıntı MoKo777 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum kaza geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti diyorsun koyduğun videonun yayın tarihi 11 Nisan 2015

Siteden alıntı yapmıştım sadece
    ben yazmadım

http://www.temsiliyet.com/tuhaf-habe...rdu-h2373.html
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

enable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS, cbf150,xmax250ABS
    Geçmiş olsun.
    Ben arabayla E-5'te giderken siyah transporter'dan (evet hep siyah yedikleri meyvenin kalanını benim ön cama attılar, neden atıyosunuz dediğimde önce oturan iki kişi kudurmuş köpek gibi arabanın camından yarı bele kadar çıkıp beni tartaklamaya çalıştıklarını biliyorum. Biber gazını basılı bırakıp arabadan içeri atayım dedim ama çoluk çocuk vardı, gaza da kıyamadım

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MoKo777 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    videodaki acıklamayı tercüme etmiş arkadaş.
    Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)