A R O R A - Kalbi kırık bir motorcu . Linke bakıp yorum yaparmısınız ?
Reklamlar
-
Evet arkadaslar . Bır motor almıstım üniversite için. 3 aydır bendeydi konular acıp duruyordum merak ettıklerım hakkında sızlere soru soruyordum cok heveslenmıstım . unıversteden tatıle gelıp motorun muayenesını yaptırıcaktım ancak sahıbıyle bazı konularda anlasamadık ve motoru gerı ıstedı . bende paramı gerı aldım (yanı motorun bı cok borcu cıktı ve benden odememı ıstedı , tanıdık dedık motor aldık )) Sımdı okuluma elım bos donmek ıstemıyorum cok az bır butcem var ve ehlıyetım bosa gıtmesın dıye arastırma yapıyorum . ck heveslıyım lınke bakıp bu motor hakkında bılgılerınızı paylasırmısınız ve benımle dertlesırmısınız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-zorro-avangaerde-150-sok-fiyata-9-taksit-kapida-ode-227284633/detay
Reklamlar
-
ben kubalara bakmanı öneririm
-
Motora diğeceğim yok ama, bu bayii ye illet oluyorum.. Hem suratsız , hem bilgisiz hemde sat unut modeli bi esnaflar..
-
kardeş fazla acele etme. bir iki ay daha bekle derim. kış sezonunda fiyatlar inanılmaz düşme oluyor. tahminimce bu senede olur. 3bin 4bin arasi tvs apache rks titanic bajaj boxer gibi motorsikletlere bak... bütcen iyi olmadıgı icin kötünün iyisi bunlar. senin gibi bir kardeşim ünv okuyor motorunu bana bıraktı rks 150. 2-3 aydır bende şehir içinde kullanıyorum. daha ufacık bir sorun vermedi. manevra vs cok iyi.
-
Şu arora'yı ne zaman görsem aklıma ray malifalitiko geliyor.
-
bu adamdan hiç birsey almayın. net...
-
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
ben kubalara bakmanı öneririm
Hangi modelleri usta ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
Iron&Road adlı üyeden alıntı
bu adamdan hiç birsey almayın. net...
bu motoru baska nerde bulabılırım ? 2bin tl sıfır motor sonucta taksıtlerı felan nasıl oluyor acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
1 ay daha beklemeyi düşünüyorum açıkcası o zamana kadar piyasaları araştırıcam tabi sizin önerceğiniz markaları . Pek anlamadıgım ıcın yardımcı olursanız mınnettar kalırım
-
Saticiyi bilmem ama motor bi harika dostum
-
crocodill adlı üyeden alıntı
Saticiyi bilmem ama motor bi harika dostum
sende de var sanırım nerden ve ne kadara aldın dostum ?
-
Tanidik bi bayi vardi ordan 2200 e aldim
-
Tanidik bi bayi vardi ordan 2200 e aldim
sence cafe racer için idealmi
-
Kesinlikle ideal cok dikkat cekici tarzi var iron&road la irtibata gecebilirsin cok ugrastigini daha once soylemisti bana
-
Kesinlikle ideal cok dikkat cekici tarzi var iron&road la irtibata gecebilirsin cok ugrastigini daha once soylemisti bana
Bayileri bir araştırıyım bu motoru ıstıyorum hem baslangıc ıcınde iyi olur
-
Benim başlangıç motorum oldukça ideal
-
Benim başlangıç motorum oldukça ideal
son hızı kac ? gidişi felan nasıl kafa tuttugu motorlar felan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)