01.55 Açınız.
01.55 Açınız.
motosiklet sürücülerinin ilk öğrenmesi gereken şey duramıyacağın hıza çıkma ,fren yapmayı iyi öğren
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Yuh. Arabayı kaldırdı motor...
hep araclar suclu hic gormuyorlar aslinda yeni yasa cikmali trafikte motorun onemini anlatan 2-3 saat ders almayan ehliyeti yenilenmesin tarzi . trafikte gorunmedigimizin kanitlari sanirim
Birde çogu kazaya Racing motorsikletlerin karışması korkuttu beni açikcası..
valla ülkemiz insanı bilinçli değil,heleki motor kullanımında hiç değil..eğitimsiz,ekipmansız yollarda takılanlar eninde sonunda ciddi kazalarda boy gösteriyorlar..
Bİrde alkol alıp gazlayanlar varki onları hiç dile getirmiyorum...bu kadar bilinçsizce motor kullanımı yapan var maalesef.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Peki üstadlar 02:29 daki genç için ne demeli ?
uzman yorumları alabilirmiyiz bir acemi olarak ?
Motosiklet yatık pozisyonda ve ön tekerlek düz bakmadığı zamanlarda haşırt diye ön fren yapılmaz. Hele ki bu kadar yavaşsanız, cünkü zaten lastik dönmek ile dönmemek arasında, basar basmaz kilitlendi. Ayaklarını yere koysa duracağı bir süratte aslında, veya arka fren ?? Nerede o arka fren ? Ne işe yarıyo ? Hiç kimse yok.. ama acemilikte bunlar var. O yüzden ucuz motor ile başlayın da rezil etmeyin aleti diye yırtıyoruz.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Videoyu actim 8.saniyede bilgisayar basinda kafami sola cevirip monitorden uzaklastim , adamin on farina ben girdim sanki.
Guzel video . Bu aralar yagis durdu diye apaci kimligim beni ele gecirdi, sakin olmak lazim
oha adamın araba dağıldı
En talihsizi 35. saniyedeki...
Uçarak poşet gibi bir şey geliyor kafaya...
Arabadan mı atıyorlar anlayamadım...
karddeş 0.35 tkei hakketen adamın başına gelen talihsiz bir olay sol çaprazdan kafasına bir cisim çarpıyor..
2:20 dekide cok acayip kamyondan motor önüne parcalanmıs camurluk fırlıyor...
00:35 deki adamın hiçbirşeyden haberi yok çok kötü olmuş...
Yüzde 80 motorcular suçlu hep . Tali yol çıkışları , 4 yol ağızları kavşaklar ve trafiğin olduğu yerlerde olmuş çoğu kaza . Sebebi ise doğru konumda , doğru hızda olmayayıp öngörmeden aşırı hızlı kullanmaları ... Örnek olarak bakmanızı tavsiye ederim . Hep aynı senaryo .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Pek çoğunda bende motorcuları suçlu buldum.Yerleşim alanında yüksek hız yapmanın sonucu.
3.07 deki chopper ın hızı ne öyle? trafik 20-30 la akıyor aralarından 150 ilemi geçmeyi planlıyor
Bi çok kazada kask kafadan fırlıyor dikkatinizi çektimi
Sağdan soldan çıkışın olduğu, arabaların sinyalizasyon kullanmadan hareket edebileceği yerlerde önünüzdeki engelsiz alanda duracak sür'atte giderseniz bu izlediğiniz türden hiç bir kazaya karışmazsınız. Yalnızca otoyolda giderken kafasına teker gelip(bu meteor düşmesiyle aynı olay) büyük ihtimal ölen motorcu kardeşimiz bir şey yapamazdı. Onun dışındaki tüm olaylar(bakın kaza demiyorum)motor kullananların suçu. Kask kayışını bağlamayıp deri tulumla binen arkadaşa da Allah akıl fikir versin. Aralardan giderken maksimum süratiniz trafiğin %10-15 yukarısı olsun. Kaza olacaksa da canınız çok yanmasın. Trafik duruyorsa 20-30 u geçmemeli.
Ben böyle videoları izlemenin faydalı olduğu kanaatindeyim. Zira adamı kendine getiriyor. Ölümlü olduğumuzu bir daha hatırlıyoruz.
Unutmayın istatistiklere göre tam korumalı bir şekilde sabit cisme vurduğumuzda hayatta kalma oranımız;
30 km ile %90
50 km ile %50
70 km ile %10
70+ km ile hayatta kalan bir motorcu arşive kaydedilmemiş.
Allah'a emanet olun, kask kayışınızı bağlayın, kazasız belasız.
kazaların çoğunluğu aşırı hız ve dikkatsizlik.
kontrolsüz kavşağa adam 80-100 le giriyor. kaza olmaması mucize yani.
hiçbir araba sizi görmüyormuş gibi davranın.
kazasız sürüşler herkese, allaha emanet olun arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)