2014 Ducati Hyperstrada - 2015 Honda VFR800X Crossrunner. Sizce hangisi
Reklamlar
-
Arkadaşlar, daha önce üç model arasında kalmıştım ve net olarak VFR800X de karar kılmıştım takiii şu (http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26119637/detay)ilanı görünceye kadar. Ciddi ciddi aklımı çeldi. Seçim sonrasında almayı düşünüyorum. Sizce bu motora yürümeli mi? 2000 km aklımı karıştıryor olsa da, bi haftasonu uçağa atlayıp hem tatil hem alışveriş niyetine motoru görmeye niyetim var. Antalya da gösterebileceğim bir usta tavsiye edebilir misiniz ? Teşekkürler.
Reklamlar
-
ducati türkiye de ikinci elde sıkıntılı bi motor. ben honda derim.
-
vfr800x estetik operasyonla bülent ersoydan Ajda pekkan a döndü ama hala 242 kg. hyper strada ise çok daha fırlama ve 50 kilo falan hafif neredeyse...
Ben sıfır 800x derim. Gerçekten çok karizma bir motor artık
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
vfr800x estetik operasyonla bülent ersoydan Ajda pekkan a döndü
ama hala 242 kg. hyper strada ise çok daha fırlama ve 50 kilo falan hafif neredeyse...
Ben sıfır 800x derim. Gerçekten çok karizma bir motor artık
Benzetmeye çok güldüm hocam gece gece... Hakkaten de göze hitap eden bi makina olmuş... bi o kadar da dengeli bayıldım...
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende yeni kasa 800x derim.
-
Crossrunner son makyajdan sonra cok tatlı bir şey oldu.
Ağır bir motor fakat üstüne oturup nasil hissettiriyor diye tartinca cok da ağır hissettirmiyordu. Nc750x ne kadarsa o biraz daha ağır gibi.
Ama tasarım olarak bence sınıfının en guzeli.
Boyum186 topuklarim zor dokunuyor yere. Mesela nc750x'te topuklarim gayet rahat yere basiyor.
Sonuç olarak ducati'yi bilmiyorum ama crossrunner çok güzel bir makine.
-
-
Valla Antalya ya gidilir.
-
O kadar arada bir soru sormuşsun ki tebrik etmek lazım. Ducati 2015 desen anında yapıştır diyecektim de insan arada kalıyor böyle. Yardımcı olamadığım için kusura bakma biraz boş bir yorum oldu ama 2sini de al sırayla binersin :D
-
Bence bir Antalya'ya değer. Gidin , deneme sürüşü falan yapın , içiniz ısınırsa hayırlısı
-
Seko adlı üyeden alıntı
aynı ilan ama senin baktığın yanlış yere koymuş çünkü motor hypermotard değil hypersrada. gerçi yanlış yere koymuş ama 1000 tl ucuza koymuş
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
Bende 800x lere bakıyorum yeni kasa süper
Her ne kadar eskiyi daha çok beğensem de
Geçen ilanlara bakarken gördüm vay arkadaş o dadika nc yi satasım geldi
228256427 Nolu ilan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-adana-motor-dan-aksesuarli-hatasiz-228256427/detay
-
Crossrunner yeni kasaya aşık olmak var bide
-
-edit yanlış konuya cevap yazdım özür dilerim şimdiden. -
Malum VFR800X de karar kılmıştım, lakin seçimler ve kurda ki oynaklık nedeniyle seçim sonrasına ertelemiştim. Geçen hafta tam almak üzereyken tamamen tesadüf 60 adet tracer geldiğini öğrenince beklemeye karar verdim. Dün tracerı bayide inceledim. Öncelikle VFR800X kesinlikle daha yakışıklı, malzeme kalitesi daha iyi sele konforu ise tartışılmaz bence. Pegler hoşuma gitmedi topuklarımla tutacağım kısımlar yoktu mu yoksa ben mi oturmayı beceremedim anlayamadım Her iki motoruda kullanmadığımdan gidişi duruşu yakışı konusunda bir fikir sahibi olamadığım için izleyip okuyup anlamaya çalıştım. Genel kanı tracer sportif, vfr konforlu, tracer az yakar çok kaçar yönünde. VFR ikinci el üçlü çanta, koruma demiri orta sehpa, sisler vb ile ikinci elde 40K liraya bulmak mümkün genelde km ler 7K ile 10K arasında. Motorların geçmişi ise tam bir bilinmezlik. Tracer sıfır bir kuruş dahi inmiyorlar ki 36500 buna aksesuarları ekleyince ki çanta hariç alım satım plaka vs 38000 i buluyor ama sıfır VFR nin gösterge paneli çok daha modern ve göze hoş geliyor, ayrıca kafa grenajı aşık olunası türden, elçik ısıtmalar standart.
Aklım VFR800X al diyor, ruhumun karanlık ve apaçi yanı tracer al diyor. tracer limitörlü geliyrmuş ve 250$ karşılığında bu limitör kalkıyormuş garanti iptal olarak. 170 - 180 den sonra tank slapping yaptığını ama hand guardların açıları ile oynanarak bu sorunun çözldüğü söylense de ilk ağızdan dumadım. Ayrıca tracer ın ön cam, rüzgar sorunuda çapası.
Bana aceleye gelmiş, yaptık oldu gibi bir motor göründü. Devşirmişler ama olmamış gibi, ayrıntılar ele veriyor. VFR de ise egsoz dışında aha bu olmamış diyebileceğiniz bir şey bulamıyorsunuz. belki ekstra 35 kg can sıkabilir lakin üzerine oturup motoru yan ayaktan alınca hiçte 250 kg motormuş gibi durmuyor.
Özetle kafamçok karıştı... :(
-
Hocam anladığım kadarıyla tracer sahibi olmuşsun. Öncelikle hayırlı günlerde kullanmanın dilerim. Suanki goruslerini tekrar almak isterim. Aklının bir kenarında crosrunner hala duruyormu yoksa tracer iyiki almisim diye biliyormusun
The Albatros pır pır High. TAaa Far Saw.
-
emc2 adlı üyeden alıntı
Hocam anladığım kadarıyla tracer sahibi olmuşsun. Öncelikle hayırlı günlerde kullanmanın dilerim. Suanki goruslerini tekrar almak isterim. Aklının bir kenarında crosrunner hala duruyormu yoksa tracer iyiki almisim diye biliyormusun
Tracer da aklımdaydı, lakin mesajı yazdığım tarihde sıfırı yoktu, kasım sonu gelen partiden bir tane kaptım. Biraz aceleye de gelmedi değil, hoş makine yalnız o kafa sallaması cidden tehlikeli bir boyutta ve bu nedenle açıkçası içime sinmedi gitti bir türlü, şimdi tekrar tercih etsem VFR800X kesinlikle.
-
sonalp adlı üyeden alıntı
Tracer da aklımdaydı, lakin mesajı yazdığım tarihde sıfırı yoktu, kasım sonu gelen partiden bir tane kaptım. Biraz aceleye de gelmedi değil, hoş makine yalnız o kafa sallaması cidden tehlikeli bir boyutta ve bu nedenle açıkçası içime sinmedi gitti bir türlü, şimdi tekrar tercih etsem VFR800X kesinlikle.
hyperpronun ön yaylarını takarak kafa sallama ve dalma problemini çöze bilirsiniz ;)
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
-
EmirhanCoskun adlı üyeden alıntı
hyperpronun ön yaylarını takarak kafa sallama ve dalma problemini çöze bilirsiniz ;)
1000 € maliyet demek ama ;)
-
sonalp adlı üyeden alıntı
1000 € maliyet demek ama ;)
175dolar hocam....sadece on yayları değiştiriyorsunuz kafa sallama ve frenajdaki dalma kesiliyor ;) (%18 kdv birde okadar)
http://www.ebay.com/itm/Hyperpro-Pro...dWojhO&vxp=mtr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)