Anladığım kadarıyla, şasi değişmiş, motor aynı. Değişikliken nasibini soba borusu görünümlü egzos da almış . Tüm grenaj nerdeyse değişmiş, gösterge aynı, ön süspansiyon pre load artık. bir de ön farlar led.
Anladığım kadarıyla, şasi değişmiş, motor aynı. Değişikliken nasibini soba borusu görünümlü egzos da almış . Tüm grenaj nerdeyse değişmiş, gösterge aynı, ön süspansiyon pre load artık. bir de ön farlar led.
Görünüş güzel olmuş. Sevmediklerim; ön fren tek disk, gösterge full dijital, arka maşa daha iyi olabilirdi. Fuara satışı yetişir umarım.
Güzel olmuş biraz daha sportif olmuş ama 2015 kasasını 23 binlere satan honda bunu getirirse 26 binden falan satar
Bu sene 500r alanlar şuan kafalarını taşa vuruyordur büyük ihtimal. Bu çok güzel olmuş bence.
Honda önümuzdeki sene coşturacak ortalığı galiba.
Kullanıcı başlığında aynı videoyu paylaşmıştım ben de
Ben çok beğendim tasarımını, umarım ara motosiklet olarak (250cc'den sonra) iyi bir boşluğu doldurur ve alıcısı çıkar. Sürüşünü en çok merak ettiğim makinelerden birisi zira kullanıcıları viraj ve fren kabiliyeti çok beğendiklerini yazıyorlar
süper olmuş bence hem kasa hem tasarım.
honda bu sene yamaha r 25 ve xmax250 nin altında ezildi türkiyede.
r500 de r250 den farksız geliyordu bana tasarım olarak.
renk de çok güzel. ben de bi ön diski beğenmedim.
bu renkli tasarımları biraz daha arttırmaları lazım türkiyede.
r25 sadece 2 renk geliyor. r 250 de sanırım 3 renk, benc biraz daha çeşit olmalı.
ninja 300 eksozunu direk taksalardı keşke:D tekrardan çizmeye uğraşmazlardı.tek benzeten ben miyim?
Eski bir 500R kullanıcı olarak, çok dengeli ve hata affeden bir makina, özellikle sarkarak viraj dönmek o dandik dunloplara rağmen keyifliydi bi zamanlar :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
eski soba borusundan iyidir zanımca, bir de o kafa grenajında ki soluk sarı yanan tepe göz park lambası yok muydu en nefret ettiğim ...
arkada çamurluk yok mu, sökmüşler mi?
ön teker hala tek disk ve amortisörler hala düz olmayaydı iyiydi..
çok güzel yapmışlar eski 500r ı bi türlü begenemedim ve sürekli olumsuz olarak yorumluyordum ama bu cok güzel olmuş birde canlı görmek lazım fuarı 4 gözle bekliyorum
o fiyata hiç satmıyacagından dolayı isterse uzay gemisi gibi yapsınlar
TOTEMONS 2014 500r almıstı suan motoru yakmaya basladı sanırım 2016 kasada motor kendını bellı edıyor eskısı gıbı 250 mı 500 mu dıye stıckerlara bakma derdı kalmamıs
Honda şu motoru 250lik olarak şuanki 250r ın fiyatına satsa r25 kadar belki de r25 den bile fazla satmıştı.Şekle baksana Japon ft İtalyan olmuş.Bir tek şu plakalık yerine olmamışta sanki bir demir çubukla uzatılmış gibi?
Ninja 300 mü alsak yoksa bunu mu
Egzoz yine kötü.
Bence gayet başarılı. Eski 500r düşünüyordum fakat fikir değişecek sanırım. 250 cc den 600 e zıplamak istemiyorum. Ara motosiklet olarak düşünüyorum fakat şu fiyatlar yok mu şu fiyatlar. Adama demezler mi bu paraya git mt-07 al. Fakat başkalarının görüşlerini o kadar da önemsememekle birlikte neden aynı para skalasında diye gidip naked alayım ki ? Bu da ayrı bir kafa tabiiki. Çok güzel bir geçiş motosikleti olur sanırım. Racing severleri sevindirecek... Özellikle bu yeni ehliyet yasası ile birlikte çok tutacağını düşünüyorum. Malum gençler 24 e gelene kadar 250 cc de sabredemeyecektir ve 50 beygir altında alabilecekler güzel bir seçenek olacak. Bu fiyatlara gidip kimsenin KTM rc 390 alacağını düşünmüyorum. en azından Honda severler yeterli ilgiyi göstereceklerdir diye düşünüyorum.
Yıl oldu 2016 hala 60x40 demir kutu profilden arka maşa yapıyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)