Ben Böyle Güzel İnsnlar Görmedim - Başımdan Geçen Olay
Reklamlar
-
Mirable adlı üyeden alıntı
Özet: Gaz teli kopmuş, kuryeler yardım etmiş. Bir tanesinin arkadaşı eve bırakmış. Arkadaş da ertesi gün tamir etmiş motoru.
Fatiiiik adlı üyeden alıntı
O kadar yazmaya ben üşenmiyorsam, bi zagmet okumaya üşenme.Ha zağmet oluyosa kardeş ne oku, ne de özet geç, kimsenin emegine saygisizlik yapmak zorunda degilsin, degilsiniz.
Geçmiş olsun, güzel insanlarla İstanbul gibi bir şehirde karşılaşabilmek hep nasip olur umarım
Reklamlar
-
Memory42 adlı üyeden alıntı
Ne kadar çok bıkkınlık var üzerinizde anlamıyorum.
dedigim gibi universite sinavi baskisi var, ayni zamanda aile baskisi, 1 saat tv izleyeyim diyince iki gun azar işitmeler falan, 2nci senem birde 😯
avici adlı üyeden alıntı
Sana yardım eden herkesten Allah razı olsun güzel kardeşim. Yazının hepsini okudum tanımam etmem ama yakın hissettim kendimi. Bir gün beraber çay içeriz umarım.
İnsallah
beko12345 adlı üyeden alıntı
Abartmayalım isterseniz.
Matematik formülü yaratmadınız. Veyahut guinnes rekorlar kitabınada girmediniz.
Veya bu yazıyı kitap şeklinde üretip satmayı planlıyordunuzda arkadaş özet geçti diyemi kızdınız bu kadar?
3 dkda yazı yazmışsınız oda zaten okunacak gibi değil kusura bakma. Zaten yazıyı bu halde görünce okumaktan vazgeçmiştim , aşşağıdaki forum yazısına tıklayıp foruma dönmek için uğraşırken gördüm özetide.
Emeeeeğiiim diye kızacak birşey yok yani ortada bundan bahsediyorum.
coogle adlı üyeden alıntı
ya hocam alınma da hiç mi kompozisyon yazmadın yav.
bi giriş yap bi gelişme yap bi paragraf yap
bi enter tuşuna tıkla yav allasen.
gözüm yoruldu senin yazıyı okurken allahtan özet geçmişler kimse okumaz böyle yazıları kardeşim arada boşluk ver boşluk
sonra alınma millet laf söyleyince
İyi yada elestirel cevaplariniz icin tesekkur ederim, yazinin bosluksuz falan olmasindan dolayi ozur dilerim mobilden giriyorum, sitede mobile donusturuyo pek duzenlemeyi yapabilecek genisligi goremiyorum tekrar ozur dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)